Bim'deki ürünler hakkında..

Bimin atletlerine bayılıyorum

önyargıyla almıştım ama çok memnun kaldım

bugün gittim 3 tane daha aldım tavsiye ederim

chef marka tencere setini geçen sene aldım bir yıl oldu kullanıyorum memnunum benim tencerelerim ne yandı ne karardı nede renk attı [/QUOTE]

[Canımm bende almak istiyorum bu hafta bu tencere takımından ama bir kaç arkadaş pek memnun kalmamış
senin aldığın nasıl? bunlarla aynı modelmi ve bimden mi almıştın
cvp larsan çok sevinirim

bende a plus saç boyası aldım hem fiyatı uygun hemde renk olarak beğendim kızlar tavsiye ederim.diğer marka boyalardan pek bi farkı olduğunu düşünmüyorum.

Ben bimin türk kahvesinden memnunn kalmadım çok acı
dün aldığımıı gerii döktüm çöpe kavonozdan
bimin çocuk bezini ilk aldığımda benim oğlumdada pişik yaptıı amaa sonra alışınca yapmamaya başladı

bende almayı düşündüm beyazlar kapatıyor mu ki?

ben anneme aldım canım çok beyazı var annemin gayet güzel kapatmış ama uçlara göre dipler daha açık oluyor tabi dipleri biraz fazla bekletmek gerekiyor gerçi bence bu durum her saç boyasında var.ben çok beğendim canım anneciğime yakıştırdım

Ben cuma günü yolluyorum annemi bime :)

Çatal bıçak takımından istiyorum günlük kullanım için gayet uygun memnun kalmış arkadaşım almak istiyorum bende.

Birde 3 lu tencere var, aynı desende kızartma tenceresı, bunlardan da aldıracağım, uygun geldi fiyatları hem memnun olanlarda varmış,

Kek kalıpları ala var mı bımden, kalıpta gelıyormuş ama bilemedım işe yarar kullanışlı mı?

çoook teşekkürler canım loreal exellence kullanıyorum beyazları kapatmadı.sorayım demiştim

kızlar bunlarda bim de 19.90mış,,,fiyatı çok uygun ama kalitesini bilemedim..Size soruyum dedim nasıl kullanan var mı memnunmusunuz???*

ayy bu hafta bime bebek çereçevesi geliyormuş bebeğin bir yaşına kadar her ay ki fotorafını koyuyoruz bittim bayıldımm yaa
bebeğim olsa hemen alırdım anaç tarafım kabardı çok fena
birde annemin bimden aldığı mantıya bayıldım tavsiye ederim
fanilalarınıda denemeyen pişman olur bi kaç tane daha alıcam yazın evde tshirt yerine giyerim çok süperler

kızlar bimdeki ütü kolasından alan ve kullanan varmı eşimin gömlek yaka ve manşetlerine kullanıyorum bu markanın ki nasıl acaba 7,5 tlmiş memnun olan varmı

bime bugun gelen cam dograma tahtası için tüm akrabalarımı ayaklandırdım..çok ucuz çok saglıklı ama kullanışlımı bilemem...neyseki buldum bakalım nasıl olacak

geçen yıl cam doğrama tahtası aldım ama o bıçağın camın üstündeki sesi biraz sinir bozucu kaldırdım kullanmıyorum

patates dilimleyici ve rendeden aldım memnunum

3lü tencere seti hemen bitmiş, millet talan etmiş.
Paslanmaz çelik çatal kaşık takımı aldım. İnceledim almadan da güzel, parlak, ağır hem. Günlük kullanıma olur yani.

3lü tencere seti hemen bitmiş, millet talan etmiş.
Paslanmaz çelik çatal kaşık takımı aldım. İnceledim almadan da güzel, parlak, ağır hem. Günlük kullanıma olur yani.
ayy bende istiyordum ya çok kararsızdım iyimidir diye :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…