- 9 Ekim 2011
- 572
- 5
biz beşlerin kasap sucuğunu alıyoruz.11 tl çok güzel.
Açıklanan isimler arasında beşler de var..İçinde bilinmeyen maddeye rastlamışlar sağlığınız için tüketmeyin en iyi markalar bile bunu yapıyor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz beşlerin kasap sucuğunu alıyoruz.11 tl çok güzel.
et ,peynir ,süt vs markaları için fikir olsun arkadaşlar denetimleri sürekli yapılan hatta sertifikaları iptal edilen firmalar var.....
yiyeceğinizi içeceğinizi buradan seçebilirsiniz....
GİMDES – Helal Gıda ve Helal Sertifikalama
et ,peynir ,süt vs markaları için fikir olsun arkadaşlar denetimleri sürekli yapılan hatta sertifikaları iptal edilen firmalar var.....
yiyeceğinizi içeceğinizi buradan seçebilirsiniz....
GİMDES – Helal Gıda ve Helal Sertifikalama
kır yarısını kullan...annem calgonıtı felan öyle yapıyo...1 tabletı 2 ye kırıyo....2 seferde kullnıyo....çok güçlü oluyo zaten çamaşır ve bulaşık deterjanları bi çok marka konstantre zaten....bırde makıneler tasarruf için çok az suyla yıkıyo sağlığımız için çamaşırıda bulaşıgı da deterjanı az doldurmalıyız....bende bım bulaşık makınesı tabletını kulanıyorumdum
makınem su akıtmaya başladı tamırcı bu tabletı kullanmayın cok kopurtuyor dedı...bır de son kullanma tarıhleıne bakın mutlaka dedı tabletlerın omurlrı 1 yıl mış..
çamaşır makınesı deterjanını kullanan var mı bımmatık
google ye gimdes yaz ordan girmeye çalış siteyi kurcala çok faydalı şeyler bulursun....biçok marka var orda güvenli....ben o listeden faydalanıyorum....Verdiğiniz linkte içerik bulunamadı diyor arama yapmak istediğimde..
off kızlar y anasıl midem bulanıyo anlatamam ben bime sadece ucuz olduğu için değil kalitesine güvendiğim içinde gidiyodum o sosislerden sucuklardan alıp yemiştik pazar günü olmasa müşteri hizmetlerini arayıp saydırıcam bime gidincede ordada bi ton saydırmayı düşünüyorum szde tepkinizi gösterin lütfen ayrıca ben 100 de 100 dana eti değil işte ondan ucuz diye şüphelenmedim ama okudukça tarım bakanlığının sitesinden midem kalktı artık belirli ürünler dışında kesinlikle alışveriş yapmam haram olsun ve annemlerin dolabında uludağ marka aldığı ürün duruyodu hemen çöpe attım adiler
Bimdeki herşey neden le ile başlıyor bilen var mı?
Nereye baksam le le leee......
Bime gelince aklıma gelen şey le le le sakine:)))))
kızlar gıda ve tarım bakanlığının incelemisinde" İstanbulda kurulu Etsan Gıda Sanayi A.Şnin Apikoğlu markalı acılı kangal sucuk yüzde 100 dana eti olarak tanıtılan sucukta kanatlı eti ve İstanbulda kurulu Karizma Beşler Et tesislerinde üretilen Uludağ markalı soyulmuş sosiste yabancı doku ve iç organ tespit edildi. (anka) "diye okudum..
apikoğlunu hatırlayamadım ama bimde uludağ markalı ürünler vardı değil mi?
uyarı için yazıyorum zira ben de sıkı bir bim müşterisiyim :26:
salam sosis süt ürünleri tavuk et yumurta bunları burdan alanlara şaşıyorum ben pınara güveniyorum en çok hiçbir rahatsızlığımız olmadı zaten kaşarı sütü başka marka alsam eşim ağzına sürmez.ekici beyaz peyniri de tek geçerim kim ne derse desin bazı şeyleri fiyat belli ediyo pazardan 2çeşit çilek aldım bugün biri 6lira biri 4liraydı dünyalar kadar fark var arada tabi istisnalar kaideyi bozmaz.
he bi de bimin bulaşık tabletini geçen şikayet ediodu hanımlar bime bizim burda.zamanla bulaşıkları çiziyomuş mahvediyomuş kullanmayın derim.
oyuncaklara çin malı demiş arkadaş ta fisher priceın bisürü oyuncağı kızımın barbieleri hepsi çin malı.o kadar takıntılı olmaya gerek yok bence oyuncakta.ama mesela 12li pastel boya vardı bi hafta 80kuruşa:) buda alınmaz yani..onun dışında haftalık ürünlerini merakla bekliyorum kaliteli oluyo