Bim'deki ürünler hakkında..

Bimdeki herşey neden le ile başlıyor bilen var mı?
Nereye baksam le le leee......
Bime gelince aklıma gelen şey le le le sakine:)))))

bende bım bulaşık makınesı tabletını kulanıyorumdum
makınem su akıtmaya başladı tamırcı bu tabletı kullanmayın cok kopurtuyor dedı...bır de son kullanma tarıhleıne bakın mutlaka dedı tabletlerın omurlrı 1 yıl mış..

çamaşır makınesı deterjanını kullanan var mı bımmatık

kır yarısını kullan...annem calgonıtı felan öyle yapıyo...1 tabletı 2 ye kırıyo....2 seferde kullnıyo....çok güçlü oluyo zaten çamaşır ve bulaşık deterjanları bi çok marka konstantre zaten....bırde makıneler tasarruf için çok az suyla yıkıyo sağlığımız için çamaşırıda bulaşıgı da deterjanı az doldurmalıyız....
ben çamaşıra persil sıvı,bulaşığa calganit sıvı kullanıyorum....

Verdiğiniz linkte içerik bulunamadı diyor arama yapmak istediğimde..
google ye gimdes yaz ordan girmeye çalış siteyi kurcala çok faydalı şeyler bulursun....biçok marka var orda güvenli....ben o listeden faydalanıyorum....

off kızlar y anasıl midem bulanıyo anlatamam ben bime sadece ucuz olduğu için değil kalitesine güvendiğim içinde gidiyodum o sosislerden sucuklardan alıp yemiştik pazar günü olmasa müşteri hizmetlerini arayıp saydırıcam bime gidincede ordada bi ton saydırmayı düşünüyorum szde tepkinizi gösterin lütfen ayrıca ben 100 de 100 dana eti değil işte ondan ucuz diye şüphelenmedim ama okudukça tarım bakanlığının sitesinden midem kalktı artık belirli ürünler dışında kesinlikle alışveriş yapmam haram olsun ve annemlerin dolabında uludağ marka aldığı ürün duruyodu hemen çöpe attım adiler

Son düzenleme:

ya bende baktım dün hala bahsi geçen sucuk sosisler satılıyor.telle yetkili kişileri aramak lazım.orada çalışanlarda ekmek parasına orda onlarlada tartışmak istemiyorum açıkçası

yarım tablet kullanan var mı kızlar ? [/B][/QUOTE]

ben yarım kullanıyorum hiç fark yok
aslında toz kullansak istediğimiz kadar atarız dimi

kaç haftadır oğluma oyuncak alıcam çin malı olduğu için alamıyorum.
bu haftada güzel oyuncaklar var ama bakalım üretim yeri ne?
bim neden çin malı getiriyorki?

scarlett marka pedleri tam bi felaket
daha önce yorumlar iyi diye bu ay alayım dedim
evvelden bi arkadaşım denemem için vermişti
fena değildi
ama onun bana verdiği ile benim aldığım arasında hiç alaka yok
eski olanın iç paketinde scarlett amblemi var yenisinde yok
o kadar adi ve ucuz bi ped başka yerde görmedim
resmen naylon insanın derisine yapışıyo
bime bildirdim bu durumu değişiklik yapmadık deseler de
eskisi ve yenisni karşılaştırmaları için yollamamı istediler
yollucam bakalım nasıl bi açıklamaları var
bu kadar rezil bi ürüne
bi daha da asla almam kotex varken niye böyle
macera aradıysam artık

Bim sosis firmasını değiştirmiş uludağ sosileri artık nam et üretiyor şimdi girdim baktım kasiyerede sordum karizma beşlerinkini kaldırdık dedi.

evet bim de uludağ sosis var sanırım

ya büyük markalar bayanlar,büyük ve pahalı markalar ne kadar kaliteli ne kadar hijyen,ne kadar sağlıklı onların hakkında ne biliyoruz..pahalı ise kaliteli manğınıda yerle bir edecekler gibi geliyor bana,kim garanti verebilir...büyük markaların konrollerde rüşvet verip temiz kağıtı almadığına

millet ucuz kalitesin diyor
şimdi kalitesiz ve pahalı yapacaklar ( bundan sonrada böyle kekleyecekler bizi )

salam sosis süt ürünleri tavuk et yumurta bunları burdan alanlara şaşıyorum ben pınara güveniyorum en çok hiçbir rahatsızlığımız olmadı zaten kaşarı sütü başka marka alsam eşim ağzına sürmez.ekici beyaz peyniri de tek geçerim kim ne derse desin bazı şeyleri fiyat belli ediyo pazardan 2çeşit çilek aldım bugün biri 6lira biri 4liraydı dünyalar kadar fark var arada tabi istisnalar kaideyi bozmaz.
he bi de bimin bulaşık tabletini geçen şikayet ediodu hanımlar bime bizim burda.zamanla bulaşıkları çiziyomuş mahvediyomuş kullanmayın derim.
oyuncaklara çin malı demiş arkadaş ta fisher priceın bisürü oyuncağı kızımın barbieleri hepsi çin malı.o kadar takıntılı olmaya gerek yok bence oyuncakta.ama mesela 12li pastel boya vardı bi hafta 80kuruşa:) buda alınmaz yani..onun dışında haftalık ürünlerini merakla bekliyorum kaliteli oluyo

hiç şaşırmadım ucuz etin yahnisi uludağ vs..
ama ben apikoğluna çok şaşırdım en pahalı diye onu alıyorduk hep biz yüzdeyüz et diye hani pahalıya sahtelik yoktur diye .(tüküreyim yüzlerine ).

süt ve yumurta alıyorum ve hiç bir sorun yaşamadım.
tavukda bazen alıyorum ama zaten markalı.
bana pınarda çalışan arkadaşım söyledi
salam sosis tarız şeyleri almayın çünkü içine tavuk artıkları konuyor.
ben kendim gördüm dedi.
süt ve kaşarı için bir şey diyemem.
içmek için zaten iyi marka süt alıyorum. dost sütü tatlılarda kullanıyorum.
oyuncaklar güzel ama çin malı olmayan oyuncaklarda geliyor ama nadir.
benim oğlum daha 16 aylık.
herşeyi ağzına koyuyor bu nedenle dikkat ediyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…