Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyide onların içinde zaten soya var....''Yuva dondurulmuş patates ve Yuva pizza'' çok çok güzel. Ama mantısı bi o kadar kötü,içinde bir gram et yok,gerçi o paraya ancak o kadar olur.
bende baktımda çok kocaman ya...benım tezgahım ufacık zaten bıde tahtayı koyarsam yandım....çok şıktı çok beğendim renk renk desen desen....hem de çok sağlıklı ama kullanmak için büyük bi mutfak tezgahı lazım.....bime bugun gelen cam dograma tahtası için tüm akrabalarımı ayaklandırdım..çok ucuz çok saglıklı ama kullanışlımı bilemem...neyseki buldum bakalım nasıl olacak
Chef marka mı ? Yanından geçmem baya oluyor annem almıstı kendine krep tavası nasıl birşeyse yandı hemen dibini görmeniz lazım.. Yapışıyor birde..
Memnun kalmadık ben söyleyeyimde sizler bilirsiniz . Hayatta almam
bendede var krep tavası ama tavanın dış rengi fena halde attı 1-2 kullanımda bide mehtap üretiyormuş neden daha kaliteli üretmiyorki
tefalın krep tavasını öneririm yıllarca kullandık.
''Yuva dondurulmuş patates ve Yuva pizza'' çok çok güzel. Ama mantısı bi o kadar kötü,içinde bir gram et yok,gerçi o paraya ancak o kadar olur.
eşim bimde çalışıyor çokta memnunum alışverişimi oradan yapıyorum 20 nisanda süper mallar gelecek ama yalova ve istanbuldaki kampanyalar aynımı bilmem bizimki uyuyor sorardım ama mesela lisanslı nevresim takımı rapunzel gelecek 29.90tl a ben barbie ninkini 75.00tl ye almıştım yarı fiyatına gelsin alacağım kilim gelecekmiş 25.00 mutfağa düşünüyorum çok hoş cuma günleri çok güzel kampanyaları oluyor prinç un süt mantı zeytinyağı bile süper... mesela yoğurt aldın ekşi çıktı hemen iade alıyorlar bozuk ürünleri falan geri verebiliyorsun...sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz...
kızlar bugün o patates dilimleyicisinden aldım.aranızda kullanan varmı umarım iyidir.birde o cam tepsi değilde ekmek kesme tahtasımı ne çok hoştu babam bu çabuk kırılır dedi almaktan vazgeçtim ama aklm çok kaldı açıkcası.son olaraktn 13 nisanda gelecek olan çelik çatal kaşık setini kullanan var mı nasıl ve ne marka acaba günlük için almak istiyordum:18:
4 lü rendeden alan oldumu?
Chef marka mı ? Yanından geçmem baya oluyor annem almıstı kendine krep tavası nasıl birşeyse yandı hemen dibini görmeniz lazım.. Yapışıyor birde..
Memnun kalmadık ben söyleyeyimde sizler bilirsiniz . Hayatta almam