Bim'deki ürünler hakkında..

ben bir öğretmen olarak Bimde kırtasiye ürünlerinin daha fazla olmasını isterim... hazır ev alışverişimi yaparken dosya, kalem vs de alabilmek iyi olurdu... bir de makyaj ürünleri arttırılabilir... sıvı bebek detarjanı da tekrar gelebilir diye düşünüyorum

bi gidip bakayım o zaman ne zamandır bi tane daha tayt alayım diyordum.

al canım umarım bitmemiştir çünkü 1 tane siyah kalmıştı s/m bedenden onu aldım,grisinden 2 tane vardı beyazlardan bikaç tane vardı ama yarına hepsi biter bizim buradaki bimde

Bime önümüzdeki hafta Chef marka ürünler geliyor,makarna tenceresi falan,nasıldır sizce kızlar,chef kullanan var mı aranızda. Kütahya porselen 18 parça kare yemek takımı da geliyormuş dikkatimi çekti.

''Yuva dondurulmuş patates ve Yuva pizza'' çok çok güzel. Ama mantısı bi o kadar kötü,içinde bir gram et yok,gerçi o paraya ancak o kadar olur.

Bime önümüzdeki hafta Chef marka ürünler geliyor,makarna tenceresi falan,nasıldır sizce kızlar,chef kullanan var mı aranızda. Kütahya porselen 18 parça kare yemek takımı da geliyormuş dikkatimi çekti.

Ne gün gelir acaba bu ürünler bi tahmininiz var mı? Bide bütün bimlere mi geliyo?

bime bugun gelen cam dograma tahtası için tüm akrabalarımı ayaklandırdım..çok ucuz çok saglıklı ama kullanışlımı bilemem...neyseki buldum bakalım nasıl olacak

kızlar haftaya gelicek olan CHEF marka 3 lü güveç tencere seti var
fiatı uygun gibi almak istiyorum acaba bu marka kullanan varmı nasıldır?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…