Bim'deki ürünler hakkında..

Bim bozdu kalitesini son zamanlarda. Eskisi gibi değil, ucuz olsun diye çok kalitesiz ve lezzetsiz ürünler satıyor.

Son düzenleme:
Bimden en son 15li yumurta almıştım,fiyatı 4,25ti ve küçücüktü yumurtalar.Başka markette 30lu yumurta 6,5 civarıydı.Sanırım kazıklandım:44:Artık bimden yumurta almayı düşünmüyorum.

senin şansına öyle denk gelmiştir.. yumurtamı devamlı bimden alırım. hatta geçen haftakiler okadar iriydiki düşündüm bilem tavukçağız bunu nasıl çıkardı diye

aktuelurunler.com dan 2 haftalık insertleri görebilirsiniz hemde A101 ve Diasa da dahil.. :)

bu adres iyi oldu..bi bakim bakalım..

BİM'de Queen marka güzellik sabunları gördüm her çeşidi var maşallah kullanan var mı ya da fikri olan ?

biraz önce o kokulardan aldım yuvarlak caqmlı olanlardan şahane bişey eve sardı 5 dk da kokusu.hem kokusuda hafif ve güzel

Kızlar bu hafta kilim geliyormuş kapıda kuyruk olur mu ki, kahvaltıdan sonra belki giderim...

Birde ahşap temizleyici parlatıcıya bakmayı düşünüyorum, siyah mobilyalarım var temizliği çok zor iz bırakıyor temizlik maddeleri de...

bimin çoğu ürünü güzel ama yumurtası çok pahalı ya artık bimden almam yumurtayı önceden daha ucuzdu...

Kilim aldım kızlar gayet güzel biraz fazla uzun ama yani benim kullanacağım yer için.
Para üstünü 5 lira eksik vermiş kasiyer ya şimdi farkettim orda kilimi poşete sığdırmaya uğraşırken hiç bakamamıştım para üstüne.

bimin çoğu ürünü güzel ama yumurtası çok pahalı ya artık bimden almam yumurtayı önceden daha ucuzdu...

bili bili yumurtaları mı canım ben alıyorum buradaki marketle aynı fiyat.pahalı değil ama ucuz da değil.yine de bili biliyi tek geçerim.çünkü ismi çok komiğime gidiyor.

bili bili yumurtaları mı canım ben alıyorum buradaki marketle aynı fiyat.pahalı değil ama ucuz da değil.yine de bili biliyi tek geçerim.çünkü ismi çok komiğime gidiyor.

ewet bilibili 30 yumurta 6,30 gördüm bi kaç yerde artıkı oradan alıcam bana pahalı geldi

arkadaşlar bimden aldığınız ve memnun kaldığınız ürünleri paylaşırmısınız şimdiden teşekkürler.
hihoyyyt

1. dost yogurt
2. efsane un
3.dost süt
4.yüzey temizleyici
5.havlu kağıt
6.wc kağıdı
7.kaanbey kaşar peynir
8.ekmeküstü lor peynir

şuan aklıma gelenler bunlar

kızlar bu haftaki oyuncaklar nasıl alan oldumu burdan güzel görünüyo bi bakıyosun minicik çocuk oyuncağı gibii :)))
zaten çocuk oyuncağı ama göündüğü gibi olmayabiliyo o bakımdan yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…