Bim'deki ürünler hakkında..

mesela efsane pirinci çok güzel ama pişirebilene ben sıcak suda beklettikten sonra yapan biriyim bu öyle olmuyor bir türlü normal soğuktan pişiriyorum anca öyle oluyor suya basınca yapışık oluyor

avy baby gibiyse güzeldir primadan daha rahat ben çok sevdim onu ama çişi kaçırıyor bir paketten başka almadım ama rahatı 10 numara..biz primadan şaşmıyoruzda.

bulut konsantre yumuşatıcıyı severek kullanıyorum
hem uygun hemde bir şişesi 30 yıkama yapıyor​

mesela efsane pirinci çok güzel ama pişirebilene ben sıcak suda beklettikten sonra yapan biriyim bu öyle olmuyor bir türlü normal soğuktan pişiriyorum anca öyle oluyor suya basınca yapışık oluyor

canım bende sıcak suda bekletir öyle yaparım sıcak suda bekletirken tuz at biraz pirincin üzerine bende efsana pirinç kullanıyorum ama tane tane oluyor....sadece et suyu yada tavuk suyuyla yaparsam ve hiç su koymadan onlarla pişirirsem azcık yapışık oluyoroda et,tavuk suyundan kaynaklanıyor....

Ben de uzun zamandır efsane pirinç kullanıyorum şimdiye kadar böyle bi sorunla karşılaşmadım..Tane tane oluyor genelde.Birde sıcak suda bekleterek yapıyorsanız genelde,sıcak suda beklerken bi miktar tuz koyunca pirinçlere daha iyi oluyor.

Çocuk bezlerini deneyen varmı?

Ben zaman zaman pirima bulamadığım da alıp kullanmıştım bi sorunla karşılaşmadım.Güzeldi,pişik,sızma vs gibi bi sıkıntı olmamıştı.

Eşimin kız kardeşi iki çocuğunu da jenny willy kullanarak büyüttü.O tam bi jenny willy fanatiğidir :))

ismi topitanem kendisi minik minik top top çikolata kaplamalı içi göfret gibi bişey ama tadı enfeesss :))

her gittiğimde mutlaka alırım. kızımada veriyorum. ailecek çok seviyoruz. hem fiyatıda gayet uygun..

bide biscolatayı tek geçerim. hani şu eticin gibi ama etrafı çukulata kaplı.. harika..

dost yoğurt
güldal yağ çözücü
yumurtası
topi tanem var böle top şeklinde çikolata gibi çokk güsellll : vs...
biçok ürününü kullanıyorum ve çok memnunum arkadaşlar.....

peki kızlar birdahakine öyle deniycem saolun:13:
her gittiğimde mutlaka alırım. kızımada veriyorum. ailecek çok seviyoruz. hem fiyatıda gayet uygun..

bide biscolatayı tek geçerim. hani şu eticin gibi ama etrafı çukulata kaplı.. harika..
yine attım bir avuç ağzıma 100 kg olucam az kaldı :))
bak biscolatayı hep görüyorum ama hiç almadım en yakın zamanda onuda deniyim bakalım :=))

Bizde genelde ihtiyaçlarımızı bimden karşılıyoruz. gayet güzel. aaaamaaa etkin limonata 330 ml aldık dün, arabada yolculukta içtik, sıcak sıcak hiç çekilmiyor tadı.
Şeker yığmışlar gibi..

topi tanem bende aldım çok güzel albeni toplar gibi ama 1 25 ucuz çok var içinde

Bimden en son 15li yumurta almıştım,fiyatı 4,25ti ve küçücüktü yumurtalar.Başka markette 30lu yumurta 6,5 civarıydı.Sanırım kazıklandım:44:Artık bimden yumurta almayı düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…