ismi topitanem kendisi minik minik top top çikolata kaplamalı içi göfret gibi bişey ama tadı enfeesss :))
öyle biğşi aldım daha önce ama adı öyle değildi sinbad dı ve içinde leblebi dışı çikolta kaplıydı:26:
Çocuk bezlerini deneyen varmı?
benim kızım 3 yaşında bez kullandığım dönemde bimden almıştım jenny willy çok güzel hiç topaklanma pişik falan yapmadı bel lastiği var zaten evy baby üretiyor tereddürt etmeden kullanabilirsin
mesela efsane pirinci çok güzel ama pişirebilene ben sıcak suda beklettikten sonra yapan biriyim bu öyle olmuyor bir türlü normal soğuktan pişiriyorum anca öyle oluyor suya basınca yapışık oluyor
mesela efsane pirinci çok güzel ama pişirebilene ben sıcak suda beklettikten sonra yapan biriyim bu öyle olmuyor bir türlü normal soğuktan pişiriyorum anca öyle oluyor suya basınca yapışık oluyor
Çocuk bezlerini deneyen varmı?
ismi topitanem kendisi minik minik top top çikolata kaplamalı içi göfret gibi bişey ama tadı enfeesss :))
Ben de uzun zamandır efsane pirinç kullanıyorum şimdiye kadar böyle bi sorunla karşılaşmadım..Tane tane oluyor genelde.Birde sıcak suda bekleterek yapıyorsanız genelde,sıcak suda beklerken bi miktar tuz koyunca pirinçlere daha iyi oluyor.
peki kızlar birdahakine öyle deniycem saolun:13:canım bende sıcak suda bekletir öyle yaparım sıcak suda bekletirken tuz at biraz pirincin üzerine bende efsana pirinç kullanıyorum ama tane tane oluyor....sadece et suyu yada tavuk suyuyla yaparsam ve hiç su koymadan onlarla pişirirsem azcık yapışık oluyoroda et,tavuk suyundan kaynaklanıyor....
yine attım bir avuç ağzıma 100 kg olucam az kaldı :))her gittiğimde mutlaka alırım. kızımada veriyorum. ailecek çok seviyoruz. hem fiyatıda gayet uygun..
bide biscolatayı tek geçerim. hani şu eticin gibi ama etrafı çukulata kaplı.. harika..