Bim'deki ürünler hakkında..

dün vardı 2 tane,ama açık da diil kırmızılı beyazlı desenliydi ikisi de aynıydı ,yarın yakındaki başka bir bime daha bakayım

ben bimden korse aldım 19.90 tl.ye
doğrusu hayatımda ilk defa korse aldım ne bileyim çıtçıtlı body gibi şıp diye giyerim zannettim
zorlandım biraz ama sonuç süper yani.hoşuma gitti bayağı

Son düzenleme:
ben bimden korse aldım 19.90 tl.ye
doğrusu hayatımda ilk defa korse aldım ne bileyim çıtçıtlı body gibi şıp diye giyerim zannettim
zorlandım biraz ama sonuç süper yani.hoşuma gitti bayağı
bende inşallahhhhh doğumdan sonra giyeceğim.. kaç bedensin kaç beden aldın? gözüme çok ufak göründüler eski bedenimden 2 beden büyük aldımda ondan merak ettim.

canım mesele ne bilmiyorum ama belirtmek isterim benim eşin biobisi görür görmez bioblas die almıs eve geldi farkedince hemen bioblasa mail attık onlarda bize bilgi amaçlı geri döndüler biobisin bim için bioblas tarafından üretildigini söylediler yani aynı firmanın ürünü ben memnnum istersenız sizde bilgi almak için bioblasa mail atın.

Meseleyi biz aramızda hallettik arkadaşla .. Bende birgün Bime girdim,, Bioblas aldım sandım Biobis almışım .. Tamamen benzerlik ve dalgınlık..
Neyse dedim kullanayım bakayım ben hiç memnun kalmadım Bioblastan aldığım etkiyi ondan alamadım ...
Saçlarım keçe gibi oldu afedersniz ama kazık gibi oldu diyebilirim..

Teşekkür ederim ...

eşim tansiyon aletini aldırmadı..

işyerinde bi kişi o markayı aldık doğru sonucu vermiyo gerek yok iyi bişey alın demiş....caydırmış..

geçen hafta oğullarıma itfaye arabası aldım çok beğendiler.üç gündür büyük bir zevkle oynuyorlar ikinci pili takışım bize baya pahalıya mal olacak

Bayanlar Bimde ne olsun istersiniz yada bimde satılan urunlerde nasıl bir değşiklik yapılmasını istersiniz..mesela pudinglerin muzlu vanilyalı ve kakolusu varsı birde çilekli ekledik,,bazı urunlerde karma koli olabilir,veya onereceginiz şeyler nelerdir ? surekli satabilecegimiz neler olsun istersiniz ? bunun gibi ornekleriniz bekliyorum ...
dondurulmuş urunlerden dolap urunlerinden temizlik vs hersey olabilir ..

bende dün dermokilin maskelerinden aldım yarın gidip stok yapmayı düşünüyorum çok sevdim daha öncede kullanmıştım

bide bulaşık deterjanlarından elmalı olsa çok memnun kalıcam :)

Coca cola varda Fanta neden yok ikiside aynı firmanın? Çamlıca gazozuda görmek istiyoruz.Erkek rolonları neden az sayıda geliyor?

amaç zaten bu tüketicinin algılarıyla oynamak,,,,ben de görüyordum bimlerde ve biobis olduğunu burda sizden öğrendim,,ben hep algıda bütünleme usulu onu bioblas olarak okuyordum hattaa eczanelerde satılmıyormuydu bu zamazingo,bime de mi girmiş diye raftan geçerken düşünüyordum....tamamen bir satış ve pazarlama çakallığı bu..tüketicinin dikkat ve algısıyla oynayıp ürün satma,,,hoş saçı kazık gibi yapan bişiy işime gelir,,benimkide fazla yumuşak,,,hiç hoşuma gitmiyo

arap sabunu vardı bi aralar onu göremiyorum.üretimi mi yok ben çok memnundum ondan.geçen pipet aradım bizde yok dediler.beyaz damla parçacık çikolata aradım oda yoktu.

bim keşke kendini biraz revize edip,watson's türü bir parekendeciliğe de biraz yeşil ışık yaksa ne güzel olur...(saç ürünleri,maskeleri,serumları,bazı renkli kozmetikler,maskara çeşitleri,bir takım makyaj aparatları vs....) yani yiyecek içecek her yerde var,hem de bütün fiyat segmentleri ile de,,,bu dediklerim genelde hep kozmetikçilerdeveya avmlerde fahişten satılıyor,,,,kar marjını makul tutarak,keşke bim bunlara da el atsa...fiyat-performans ürünlerinden seçip makul metrekarelere yayılan ufak standlar açabilir meselaa,ilgili firmalarda sözleşme yaptıktan sonra...çok mu hayal kuruyorum neebir sormuş,,ben de dileğimi söyledim....

benim sacımda cok yumusak oldugu için bioblastan baska kullanamıyorum hacim veriyor olması harika
bioblas dene o zaman

1. kutu salep vardı tekrar satışa mutlaka konulmalı.....tadı harikaydı o tadı başka saleplerde bulamıyorum......

2. osmanlı şerbeti aktüel ürün değil sürekli aynı fiyata satılan bi ürün olmalı....

3. yörsan markasıyla da çalışılmalı onların krem peyniini,yoğurdunu ,tereyeğını satmalı...

4. köy yumurtası satmalı samanlı felan ...

5. haed & sholulders markası satmalı...

şimdilik aklıma gelenler bunlar olursa sonra yazarım....

bende bime yeni takılıyorum
sırım sızma ve rivera zeytin yağları
dushy şampuan (çok memnunum)
a plus saç kremi
kerem labne peynir
nesfit
kelly mısır gevreği
dost süt
ilkler gevrek
toz şeker (diğer marketlerde 2 kg 6,5 tl, bimde 4,75 tl)
pervin tereyağı ve milföy hamurunu bimden alıyorum
kuru baklagillerinide çok güzel diye duydum
diğer marketlerden çok uygun fiyatları
sole margarinide hem çok güzel hemde eskiden aldığım margarinin yarı fiyatı

kızlar bu hafta 5'li saklama kapları geliyo bim.e.nasıl sizce baktınız mı hiç?çeyizime almak istiyorum ama karar veremdim kullanışlı olur mu acaba?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…