- 24 Kasım 2010
- 248
- 2
bu shaggy halılardan alan var mıııı? tek deseni var sanırım ?
bende inşallahhhhh doğumdan sonra giyeceğim.. kaç bedensin kaç beden aldın? gözüme çok ufak göründüler eski bedenimden 2 beden büyük aldımda ondan merak ettim.ben bimden korse aldım 19.90 tl.ye
doğrusu hayatımda ilk defa korse aldım ne bileyim çıtçıtlı body gibi şıp diye giyerim zannettim
zorlandım biraz ama sonuç süper yani.hoşuma gitti bayağı
iyide sen neden bana çıkıştın anlamadım ki sanırım birşeye sinirlendin bana patladın .. iyi misin sen ?
ben sana kötü birşey söylemedim şaşırmışsındır sandım biobis/bioblas benziyor ya ..
hani sonradan düzelttin pardon kızlar bioblas diyecektim demişsin ya bende sana bioblas bimde yok ki dedim ..
sadece bu !
neyse canın sağolsun
canım mesele ne bilmiyorum ama belirtmek isterim benim eşin biobisi görür görmez bioblas die almıs eve geldi farkedince hemen bioblasa mail attık onlarda bize bilgi amaçlı geri döndüler biobisin bim için bioblas tarafından üretildigini söylediler yani aynı firmanın ürünü ben memnnum istersenız sizde bilgi almak için bioblasa mail atın.
Bayanlar Bimde ne olsun istersiniz yada bimde satılan urunlerde nasıl bir değşiklik yapılmasını istersiniz..mesela pudinglerin muzlu vanilyalı ve kakolusu varsı birde çilekli ekledik,,bazı urunlerde karma koli olabilir,veya onereceginiz şeyler nelerdir ? surekli satabilecegimiz neler olsun istersiniz ? bunun gibi ornekleriniz bekliyorum ...
dondurulmuş urunlerden dolap urunlerinden temizlik vs hersey olabilir ..
Meseleyi biz aramızda hallettik arkadaşla .. Bende birgün Bime girdim,, Bioblas aldım sandım Biobis almışım .. Tamamen benzerlik ve dalgınlık..
Neyse dedim kullanayım bakayım ben hiç memnun kalmadım Bioblastan aldığım etkiyi ondan alamadım ...
Saçlarım keçe gibi oldu afedersniz ama kazık gibi oldu diyebilirim..
Teşekkür ederim ...
amaç zaten butüketicinin algılarıyla oynamak,,,,ben de görüyordum bimlerde ve biobis olduğunu burda sizden öğrendim,,ben hep algıda bütünleme usulu onu bioblas olarak okuyordum hattaa eczanelerde satılmıyormuydu bu zamazingo,bime de mi girmiş diye raftan geçerken düşünüyordum....tamamen bir satış ve pazarlama çakallığı bu..tüketicinin dikkat ve algısıyla oynayıp ürün satma,,,hoş saçı kazık gibi yapan bişiy işime gelir,,benimkide fazla yumuşak,,,hiç hoşuma gitmiyo
Bayanlar Bimde ne olsun istersiniz yada bimde satılan urunlerde nasıl bir değşiklik yapılmasını istersiniz..mesela pudinglerin muzlu vanilyalı ve kakolusu varsı birde çilekli ekledik,,bazı urunlerde karma koli olabilir,veya onereceginiz şeyler nelerdir ? surekli satabilecegimiz neler olsun istersiniz ? bunun gibi ornekleriniz bekliyorum ...
dondurulmuş urunlerden dolap urunlerinden temizlik vs hersey olabilir ..