- 26 Haziran 2009
- 4.648
- 11
- 33
bimden yeni aldığım kerem marka kaymağa bayıldım çok lezzetli
ayy evet ondan ben kaç senedir alıyorum.çok lezzetli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bimden yeni aldığım kerem marka kaymağa bayıldım çok lezzetli
kızlar daha önce farkmı etmedim bilmiyorum ama bayadır dost kutu sütü 1ltlik olan koklayın bir sütü bak kötü kokuyor sanki ya öncede böylemiydi hatırlamıyorum ama almam bidaha içim kalktı.
eşim tansiyon aletini aldırmadı..
işyerinde bi kişi o markayı aldık doğru sonucu vermiyo gerek yok iyi bişey alın demiş....caydırmış..
gıdalar için bişey diyemem ama temizlik malzemeleri güzel.valla yağ sökücüsü var sprey camsil yerine kullanıyorum çokta güzel oluyor.yağlarıda çözüyor.kireç sökücüsüde çok güzel.tanınmış markaları da denedim ama biminki daha güzel.
Coca cola varda Fanta neden yok ikiside aynı firmanın? Çamlıca gazozuda görmek istiyoruz.Erkek rolonları neden az sayıda geliyor?
Derin dondurucudaki cheesecake pastalar nasıl kızlar alan varmı?
cok haklısınız fakat bahsettiğiniz urunler aktüel ürünler başlıgı adı altında zaten zaman zaman yer alıyor bunun devamlılıgı kasa yanında grup spot sepeti dediğimizi standda teşhir ediyoruz ve bu standaki urunleri talep gormesi musterinin isteginin yogun olması halinde surekli satışta olan urunler arasında yerini alır yani bu tarz urunler once bir denenir ragbet gormezse satışa girmez.stand acma olayına gelince bu bim için hem fazla eleman hem fazla zaman kaybı olur e bunlarda bim anlayışının tersi maddeler oldugu için biraz imkansız zira Bim discount sistemi ile çalışır ...bim keşke kendini biraz revize edip,watson's türü bir parekendeciliğe de biraz yeşil ışık yaksa ne güzel olur...(saç ürünleri,maskeleri,serumları,bazı renkli kozmetikler,maskara çeşitleri,bir takım makyaj aparatları vs....) yani yiyecek içecek her yerde var,hem de bütün fiyat segmentleri ile de,,,bu dediklerim genelde hep kozmetikçilerdeveya avmlerde fahişten satılıyor,,,,kar marjını makul tutarak,keşke bim bunlara da el atsa...fiyat-performans ürünlerinden seçip makul metrekarelere yayılan ufak standlar açabilir meselaa,ilgili firmalarda sözleşme yaptıktan sonra...çok mu hayal kuruyorum neebir sormuş,,ben de dileğimi söyledim....
1. kutu salep vardı tekrar satışa mutlaka konulmalı.....tadı harikaydı o tadı başka saleplerde bulamıyorum......
2. osmanlı şerbeti aktüel ürün değil sürekli aynı fiyata satılan bi ürün olmalı....
3. yörsan markasıyla da çalışılmalı onların krem peyniini,yoğurdunu ,tereyeğını satmalı...
4. köy yumurtası satmalı samanlı felan ...
5. haed & sholulders markası satmalı...
şimdilik aklıma gelenler bunlar olursa sonra yazarım....
bende inşallahhhhh doğumdan sonra giyeceğim.. kaç bedensin kaç beden aldın? gözüme çok ufak göründüler eski bedenimden 2 beden büyük aldımda ondan merak ettim.
Bim deki ürünlerin bir çoğunu beğenenek kullanıyorum ama maalesef yufkası için aynı şeyi söyleyemem ,aldım pişman oldum
mrb arkadaşlar bimdeki tavuk ürünlerini kullanıyomusunuz. ben memnunum ancak sizinde görüşlerinizi almak istedim.
mesala süt yoğurt ürünleri içim markasına ait , tatlıların mado markası olduğunu öğrendim ..
tavuk ürünlerini bilen varmı ?????
su börekliğini denemedim ama günlük yufkası kayış gibi arkadaşım mesela yufkacıdan aldığımız yufkalara hiç benzemiyor haa mecbur kalınınca alınır ama özellikle gidip almam yanigünlük yufkası da su börekliği de güzel bence:26: