Bim'deki ürünler hakkında..

Bayanlar merhaba Bime her cuma gelen ürünlerden hariç,, birde ayın ürünleri oluyor mesela 24 Şubatta gelmişti.. Her ay oluyor mu bu ?

Mesela Mart ın sonunda da gelecek mi ? Yoksa bazı aylar mı ?

siz fikirlerimizi ve isteklerimizi gerekli yerlere ulaştırırsınız dıye düşünüyorum...

bunların dışında...

kotex

ülker bizim sıvıyağ

komili ıslak mendılde satmanızı isterim....

bu aralar bimde yeni bi ürün keşfettim
adı topi tanem beyaz ve sütlü çikolata kaplı karamel aromalı krispi
mutlaka deneyin

biz de sinemaya giderken aldık ilk hapur hupur yedik

geçen de misafirlerime çıkardım çayın yanına kaseler dibine indi

aynen yaaa süper bi tat.zaten 70 kiloyum iyice kilo alcam bunun sayesinde
bu arada hangi bime gidiyorsun canım ?
pendikte olduğunu söylemiştin :44:
ben bayramlar kolejinin ordakine takılıyorum

bimde daha önce perwol satılıyordu ancak sonra kaldırıldı. şimdi aktüel ürün olarak geliyor. ben tekrar satılmasını istiyorum.

birde yine aktüel ürün olarak bill marka sıvı bebek deterjanı vardı.
denedim memnun kaldım satışta olması çok iyi olur diye düşünüyorum.
dalin marka deterjan çok çok pahalı. sabuntozu kullanmak yerine bimin sıvı deterjanını kullanmak isterim.

ekmek kadayıfını da bulmak zor oluyor.

slm,,alakanız için teşekkürler,,,iskonto sistemiyle çalışması zaten talebi besleyen ana faktör ama grup spot sepeti dediğiniz kasa yanı standlarda teşhir edilip satışa sunulan ürünler bakıyorum da alıcı bulamadığında orda aylarca öyle bekletilip kalıyor, bayağı uzun sürelerden bahsediyorum....üstelik ne bir raf düzenlemesi,ne bir adam gibi tanzim olmadan çoğu zaman,,,,bari onalr kaldırıp başka firmaların da üç beş parça ürününe fırsat tanınsa,,,aslında böylelikle hep bim müşterisi bazı markaları tanır hem de bu tanınma kendiliğinden belirli düzeyde ve sadık bir talebe dönüşebilir zamanla,,,çünki biliyorsunuz ki; kadın müşteriler için, en azından orta kaliteyi yakalamış bahsettiğim nitelikte ürünlerin fiyat-talep elastikiyetleri oldukça esnek,,yani belirgin bir ihtiyaç duyma güdüsünden ziyade ürünü ucuz ve kolay elde edilebilir bulma güdüsü baskındır bu tip satın alımlarda....(bim marketin alıcı profili orta ve orta altı segment genelde)yani arz ;talebini kendi kendine otomatikman fiyat algısı üzerinden gerçekleştirir,,,burda baskın faktör ihtiyaç güdüsü değildir,,,tabi bu bahsettiğim biraz satınalma psikolojilerine dair bilimsel gözlemler,,,yani kısacası,,,,siz bi şans verin derim,,,,baktınız olmadı vazgeçersiniz ama burda önemli olan gerçekten iyi,ve fiyat-performansı başabaş noktasında geçebilen ürünleri seçip onları satmaya başlamak,,,yanlış ürün seçimi ciddi anlamda orta vadede bimin beklenilen cirosunu düşürebilir de,,,stand anlaşmalrını dahil etmiyorum tabi,,,,kabul ediyorum o biraz uçuk bir fikirdi,,

Guzel fikir..Bill matigin daha once sıvı deterjanınnı sattık talep fena degildi bununla ilgili rapor yazabiliriz fakat surekli satışta olması adına ne kadar zaman gerekir ona şirket karar verir ama sizin için bu konuyu dile getirecegim :)

Merhaba..oncelikle rica ederim :) hani bi onceki mesajımıns on cumlelerinde bahsettimya bu standdaki urunlerin satışı magazadan magazaya değişir musterinin alım gucune bakılarak satışa konulup konulmamasına karar verilir diye işte tam bu noktadan bahsediyorum aylarca bekleyen urunler vardır muhakkak fakat takip ediyormusunuz bilmiyorum ama bu urunlerde zaman zamanda indirimler olabiliyor bazen ucuk fiyatlarda kampanyalar olabiliyor..satılan satılır satılmayan ragbet goren magazalara transfer gider ve bu urunşer o magazada tuketilir..raf duzenleme olayına gelince o magazada çalışan arkadaşların iş gucune baglıdır yani urunun satılmasını istiyorsan musteriye bunu pazarlaman ve guzel gostermen gerekir ki zira sizler bizim evimize gelen misafirlerimiz gibisiniz o yuzden magazamızın surekli tertipli toplu ve temz olması lazım..başka firmaların urunlerini satma olayına gelince Bim bu konuyu yavas yavas aştı sanırım artık geniş çalışmaya ve farklı urunleri müşterilerle buluşturmaya gayet ozen gostiriyor bazı seyler içinde tabi zaman lazım.yanlış urun secimi zaman zaman olabiliyor haklısınız bu ciroyu dusurmek adına dusunmeyelimde musterinin beklentisinin altında bir goruntu sergiliyor buda bim için elbette fiyasko olabiliyor bazen..fakat fikirleriniz guzel ust yoneticilerle paylaşmak adına not aldım :)

bime kotex mi geldi kızlar

ben bugün baktım yoktu buradaki şubede anca gelicek sanırım

sevindim bu habere

Vallahi kotex gelmişse süper.gerçi bizim buradaki bimde kolay kolay bulamıyorum burada bahsettiğiniz ürünlerin çoğunu... Çok yakın değil,eşim özellikle yoğurt alacağı zaman başka yerden durduruyorun,illa bimden olacak diye :)

aslında bimde keşke şu da olsa bu da olsa diye çok şey düşünüyordum gittiğimde ama şimdi düşün düşün aklıma gelmiyor.bi gideyimde orda aklıma gelir heralde :)

Kotex secret süper oldu,hem ucuz hem pamuklu..Ambalajıda degişmiş,üstündeki pamuklu yapısıda on numara olmuş.

evet bill matiğin bebek için olan sıvı deterjanı satışta olursa birçok anne talep edecektir.
çünkü piyasada bebebk için tek sıvı deterjan markası dalin ve çok pahalı dediğim gibi.
stok yapmadığıma pişman oldum.
birde bebek maması olarak tek bir marka var. hero baby. çok fazla satıldığını düşünüyorum.
yani benim gittiğim bimlerde.
neden bebelacı almıyorsunuz?
fiyat olarak hero ile aynı.
bence bebek ürünlerine daha ağırlık vermelisiniz?

kızlar haftasonu yüklü bir alışveriş yapacağım bimden ilk defa deteran almayı düşünüyorum hangisini almalıyım,bil matikmi art matikmi,vede tavsiye ettiğiniz ürünler..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…