bende bugün likit ruj aldım 1.75tl fiyatı indirimde dediler gerçek fiytını deydi acaba çünkü osmanlı şerbetide indirimde dedi onuda 1.75tl dedi.ikisinide beğendim.
selam,bim den pantenenin 3 lü pakette saç serumunu aldım ancak nasıl kullanışldığını bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
evet ben de bimden alışveriş edenlerdenim.. yoğurdu hep ordan alırım.. bide bazı indirimli ürünleri dün mesela o içine çubuk konan oda parfümünden aldım 4.5 liraya. daha önce görmüştüm pahalı dedim almadım indirime gireceğini tahmin ediyordum, kaçırmadım.. daha önce de mesela bi pijama takımı aldım kendime yanlış hatırlamıyorsam 15 liraydı.. hala severek kullanıyorum..
selam,bim den pantenenin 3 lü pakette saç serumunu aldım ancak nasıl kullanışldığını bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
arkadaşlar vergi denetmeni oldguum için buranın vergilerini kontrol ettgmden biliorum ürünler hakknda da az cok bilgim var bimdeki kazandibiler madonun haberiniz olsun gönlünüz rahatca yiyebilirsiniz... tatlıları özellkle.
Bimin ürünlerini de kajalın ürünlerini de severim ama pudrasını beğenmedim. Ben açık renkler kullanıyorum en açığı bile bana koyu geldi. Catherine Arley varken bunu almam bir daha. Farları ise fena değil. %50 beğendim diyebilirim. İki tane ikili aldım ikisininde biri iyiyi di sadece renkten renge fark ediyor. Fiyat performans açısından denene bilir. Fakat ambalajları gayet güzel hakkını vermek lazım. Pudralardan da en koyu olanın kendinden bir parlaklığı vardı. Terrecotta allık olarak gider.
9 mart a tansiyon aleti var bilekten ölçen 24 liraya almayı düşünüyorum...
daha önce bluelight marka tansiyon aleti alan var mı? memnun musunuz arkadaşlar?
çıtçıtlı atlette çok uygunmuş...
bref klozette ıyı ben onu kullanıyorum.
perwolde uygun galiba...şu an persil kullanıyorum ama...
süper haber gönül rahatlığını katladın:)arkadaşlar vergi denetmeni oldguum için buranın vergilerini kontrol ettgmden biliorum ürünler hakknda da az cok bilgim var bimdeki kazandibiler madonun haberiniz olsun gönlünüz rahatca yiyebilirsiniz... tatlıları özellkle.
Arkadaşlar, Bim de şu an manuel su sebili var ; sanırım fiyatı 8,5-9 tl civarı ,fiyatı dışarıya göre uygun dışarda 15-20 tl ye satılıyor.Ancak kullananınız var mu,nasıl bişey kullanışlı oluyor mu bilemedim.Evdeki pompalı olanlardan,devamlı damlatıyor,bunun duruşu da şık gibi geldi ,acele cevap......