Bim in şampuanları hiç bişeye benzemiyo yalnız , bi uyarayım dedim
Diğerlerini bilmem ama BİOBİS adlı BİODER şampuanın çakmasını almıştım.Saç dökülmelerini önlüyormuş.Hakikatende saçlarımın dökülmesini tamamen kesti lakin saçlarım kazık gibi oldu
bugün bime uğradım çıtçıtlı badilerden almak için ama pek beğenmedimaçıkcası beklediğim kalitede değillerdi
birde shagy halılara bakıcaktım ama hepsi bitmiş çokmu güzeldi acaba alan oldumu merak ettim
Pardon kızlar BİOBLAS diyecektim
Bioblas bimde satılmıyor .. Biobis mi ne dandik birşey var orda o işime yaramıyor ama bioblastan memnunum eczane ve avm lerde alıyorum ..
BİOBLAS'ın bimde satılmadığını biliyorum.O dandik dediğin şeyde görecilidir.Amacım sana sataşmak değil.Üst kısımlardaki yazımı okursan ne demek istediğimi anlarsın.
BİOBLAS'ın bimde satılmadığını biliyorum.O dandik dediğin şeyde görecilidir.Amacım sana sataşmak değil.Üst kısımlardaki yazımı okursan ne demek istediğimi anlarsın.
hanımefendi size kötü bir yorum yapmamış ki
iyide sen neden bana çıkıştın anlamadım ki sanırım birşeye sinirlendin bana patladın .. iyi misin sen ?
ben sana kötü birşey söylemedim şaşırmışsındır sandım biobis/bioblas benziyor ya ..
hani sonradan düzelttin pardon kızlar bioblas diyecektim demişsin ya bende sana bioblas bimde yok ki dedim ..
sadece bu !
neyse canın sağolsun
Gayet iyiyim myzt arkadaşım.Amacım kimseye sataşmak değil.Sataşmak olsaydı kelimemin başında belirtmez sataşırdım.Ben sadece kendi fikirlerimi belirttim.Ne sinirliyim nede bir şeye sinirlendim,bilakis seni biraz alıngan gördüm.
iyi olmana sevindim ..
valla sadece ben öyle bi durum sezmedim baska bi arkadas daha öyle sezmiş olacak ki sana benim kötü bi yorum yapmadıgımdan söz etmiş ..
ben masumane bi cvp verdim şaşırdıgını zannettim aman vermez olaydım ya .. bi anda orda satılmadıgını biliyorum o dandik şey görecelidir falan .. neyse ya canın sağolsun uzamasın boşver