Bim'deki ürünler hakkında..

Bime 16 martta çok güzel ürünler geliyor. Özellikle spor tipi ayakkabı adına birşey diyorlar converse tipi. Kataloglarından çok hoşuma gitti eğer normaldede güzelse alacağım.
Ben bimi seviyorum memnunum :)

bimden en son tüm cilt tiplerine uygun el ve vücut losyonu aldım. çok memnun kaldım. tavsiye ederim.

Bim in şampuanları hiç bişeye benzemiyo yalnız , bi uyarayım dedim

Diğerlerini bilmem ama BİOBİS adlı BİODER şampuanın çakmasını almıştım.Saç dökülmelerini önlüyormuş.Hakikatende saçlarımın dökülmesini tamamen kesti lakin saçlarım kazık gibi oldu

bende korseden aldımm. süper bi ürün. doğumdan sonra giycem inş o ayakkabılardan bende alcam kalırsa tabi..

canım ben aldım teyzem benim için alabilirmisin demişti hemde 2 tane cok şık ve kalitelilerr geçen senede odam için almıştım 6 tane gelmişti kapı açılır açılmaz biitti:)

Bioblas bimde satılmıyor .. Biobis mi ne dandik birşey var orda o işime yaramıyor ama bioblastan memnunum eczane ve avm lerde alıyorum ..

BİOBLAS'ın bimde satılmadığını biliyorum.O dandik dediğin şeyde görecilidir.Amacım sana sataşmak değil.Üst kısımlardaki yazımı okursan ne demek istediğimi anlarsın.

kızıma oyun halısından aldım dün çok sevdi 6 aylık ama bayıldı yüzükoyun yatmaktan nefret ederdi şimdi o halı sayesinde baya yatıyor :)))

BİOBLAS'ın bimde satılmadığını biliyorum.O dandik dediğin şeyde görecilidir.Amacım sana sataşmak değil.Üst kısımlardaki yazımı okursan ne demek istediğimi anlarsın.

iyide sen neden bana çıkıştın anlamadım ki sanırım birşeye sinirlendin bana patladın .. iyi misin sen ?
ben sana kötü birşey söylemedim şaşırmışsındır sandım biobis/bioblas benziyor ya ..

hani sonradan düzelttin pardon kızlar bioblas diyecektim demişsin ya bende sana bioblas bimde yok ki dedim ..

sadece bu !
neyse canın sağolsun

yıllardan beri bim alışkanlık oldu bende çünkü çok ucuz sürekli aldığım ürünler;
makarna
sıvıyağ
pirinç
beyaz peynir
salam
sucuk
milföy hamuru
pizza
dondurulmuş patates
dondurulmuş mantı
soğan-patates
reçelleri enfesss
domestosun kocaman olanı 3,5 tl mükemmel
bulut yumuşatıcının konsantre olanı bir kaç ay önce çıktı daha önce yumoş alıyordum
sıvı sabun
peçete
wc kağıtları ve sayamayacağım birçok ürün ve aktüel bölümünde ihtiyacım olan indirimli ürünleri alıp kullanıyorum
hııım 2 yıl önce slikon yastıklarından almıştım halen aldığım gün gibi istikbal den tonla para harcayıp aldıklarım söndü gitti yatak örtüsü ve pike almıştım çok kaliteliii bim e burdan teşekkürlerimi yolluyorum

merhaba hanımlar ben de elimden geldiğince bimi takip eder ihtiyaçlarımın bir kısmını ordan alırım. ama son zamanlaarda bazı ürünlerde değişme gördüm. mesela kadın pedini değiştirmişler ve hoşuma gitmedi. tuvalet kağıdı şu yenileneni aldım ama beklediğim bi kaliteyi göremedim.
bir de eşim bouno diye antep fıstıklı bi çikolata var ya onu çok sever ve çok sık alır. geçenlerde yerken içine normal fısstık karıştırdıklarını gördüm.. bu tarz şeyleri tek ben mi farkediyorum yoksa sizden de farkedenler oldu mu??

Gayet iyiyim myzt arkadaşım.Amacım kimseye sataşmak değil.Sataşmak olsaydı kelimemin başında belirtmez sataşırdım.Ben sadece kendi fikirlerimi belirttim.Ne sinirliyim nede bir şeye sinirlendim,bilakis seni biraz alıngan gördüm.

iyi olmana sevindim ..
valla sadece ben öyle bi durum sezmedim baska bi arkadas daha öyle sezmiş olacak ki sana benim kötü bi yorum yapmadıgımdan söz etmiş ..
ben masumane bi cvp verdim şaşırdıgını zannettim aman vermez olaydım ya .. bi anda orda satılmadıgını biliyorum o dandik şey görecelidir falan .. neyse ya canın sağolsun uzamasın boşver

Bencede uzamasın boşverelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…