Bim'deki ürünler hakkında..

kızlar daha önce farkmı etmedim bilmiyorum ama bayadır dost kutu sütü 1ltlik olan koklayın bir sütü bak kötü kokuyor sanki ya öncede böylemiydi hatırlamıyorum ama almam bidaha içim kalktı.

kızlar daha önce farkmı etmedim bilmiyorum ama bayadır dost kutu sütü 1ltlik olan koklayın bir sütü bak kötü kokuyor sanki ya öncede böylemiydi hatırlamıyorum ama almam bidaha içim kalktı.

Daha öncerleri bilmiyorum ama diğer marka sütlerden farklı ne kıvamı ne kokusuAlmamaya çalışıyorum alırsam da sütlü tatlı ve pastalarda kullanıyorum böylece kokusu anlaşılmıyo.Pudingleri de çocuk şurupları gibi kokuyo bir kere aldım almam artık Pastabanlarda da anlamadığım bi koku var

eşim tansiyon aletini aldırmadı..

işyerinde bi kişi o markayı aldık doğru sonucu vermiyo gerek yok iyi bişey alın demiş....caydırmış..

biz geçen sene almıştık memnunuz ben düşük tansiyonluyum gerçekten de düşük çıkıyorum eşiminki normal

gıdalar için bişey diyemem ama temizlik malzemeleri güzel.valla yağ sökücüsü var sprey camsil yerine kullanıyorum çokta güzel oluyor.yağlarıda çözüyor.kireç sökücüsüde çok güzel.tanınmış markaları da denedim ama biminki daha güzel.

camları yağ çözücüyle mi siliyorsunuz hiç duymamıştım. güzel oluyor mu peki

Coca cola varda Fanta neden yok ikiside aynı firmanın? Çamlıca gazozuda görmek istiyoruz.Erkek rolonları neden az sayıda geliyor?

Fanta zaten daha onceden vardı o satıştan cıktı yaklaşık 1 sene oluyor..
Erkek rolonları karma kolide geldigi için yani bayan ve erkek karışık geliyor çeşit kalmıyor olabilir birde talep meselesi tabi çok ragbet gorurse urun sayısını muhakkak cogaltırlar..

cok haklısınız fakat bahsettiğiniz urunler aktüel ürünler başlıgı adı altında zaten zaman zaman yer alıyor bunun devamlılıgı kasa yanında grup spot sepeti dediğimizi standda teşhir ediyoruz ve bu standaki urunleri talep gormesi musterinin isteginin yogun olması halinde surekli satışta olan urunler arasında yerini alır yani bu tarz urunler once bir denenir ragbet gormezse satışa girmez.stand acma olayına gelince bu bim için hem fazla eleman hem fazla zaman kaybı olur e bunlarda bim anlayışının tersi maddeler oldugu için biraz imkansız zira Bim discount sistemi ile çalışır ...

kutu salep koşan urunler arasında olmadıgı için yani kutu halinde tuketiciye fazla geldigi için tuketmesi zor oldugu için çok fazla da satışı olmadıgı için vip kahveler gibi ufak paketlerde satışa girdi ayrıca sadece kışın satılan bir urundur..
osmanlı şerbeti dediğiniz gibi cok fazla talep gordu bunu duşunebilirler daha belli değil bir de su var bu tarz urunleri tek bir magaza degil bolgede bulunan butun bimlerde satışı baz alınıyor bir magazada cok sattıysa diger magazada satmadıysa hemen pat diye satışa konulmaz belli bir zaman gerekir...
koy yumurtasına gelince bahsettiğiiz saman olayı gosterişe kaçar bu da bime ters duser zaten çift sarılı yumurtalar..koy yumurtası oldugu zaman fiyat olarak da etkilyecektir fakat bizim amacımız en kaliteli urunu ek ucuza satmaktır
bahsettiğiniz markaya gelince de belki çok ileriki zamanlarda şirketlerin anlaşmasına baglı olarak satılabilir ama zannetmen aktuel urun olmadıgı surece surekli satışı olabilecek urunler arasında olacagını sanmam keza bimin capitol a plus dushy vs sampuanları var bunların satışı bim için çok daha onemli..

Bim deki ürünlerin bir çoğunu beğenenek kullanıyorum ama maalesef yufkası için aynı şeyi söyleyemem ,aldım pişman oldum

bende inşallahhhhh doğumdan sonra giyeceğim.. kaç bedensin kaç beden aldın? gözüme çok ufak göründüler eski bedenimden 2 beden büyük aldımda ondan merak ettim.

kusura bakmayın mesajınızı yeni gördüm
beden 42,göğüs 90 modelini aldım ama ilk defa aldığım için acaba 1 beden büyüğünü mü alsam diye çok düşündüm
neyse eve gelince denedim ama annemin yardımıyla giydim,böyle mi olacaktı bilmiyorum ki:26:
ama güzel toparlıyor yani orası da ayrı konu

mrb arkadaşlar bimdeki tavuk ürünlerini kullanıyomusunuz. ben memnunum ancak sizinde görüşlerinizi almak istedim.
mesala süt yoğurt ürünleri içim markasına ait , tatlıların mado markası olduğunu öğrendim ..
tavuk ürünlerini bilen varmı ?????

her bölgenin farklı olabilir trakya da banvit üretiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…