kızlar sole sıvı ayçiçek yağı kullanan oldu mu aranızda memnun kaldınız mı koku filan var mı yağda
ben de nea marka kremlerinden aldım. gece kremi gündüz kremi ve gözaltı kremi başka bi topikte tavsiye ediyorlardı. doğal ürün ve almanyadan ithalmiş. üstelik indirime de girmiş.7,95 ten 5,95 e düşmüşler. hemen aldım bakalım nasılmış. ayrıca tonik el kremi temizleme sütü vs.. var . benim evime bim çok yakın .
aknaz beyaz peynir
dost süt yoğurt
simbat ceviz
portakalı çok güzel oluyor file portakal
centro gofret
kajalın göz ve dudak kalemi
güldal yağ çözücü ve çam. suyu
bulut yumuşatıcı beyaz olan
çöp torbası kokulu laelaelaelaelae
sadece çayları kötü çıkıyor berk marka olan mavide sarıda kötü kül gibi ... akannehir yasakkelime
krem tulum peynırı cok guzel kızlar ,fıstık ezmesının bende hastasıyım
bugün krem tulum peynirine baktım ama bulamadım. görevli kıza sordum yok öyle bi ürün dedi ...rica etsem markasını ve ambalaj rengini yazabilir misiniz? cokacimcoook
bugün krem tulum peynirine baktım ama bulamadım. görevli kıza sordum yok öyle bi ürün dedi ...rica etsem markasını ve ambalaj rengini yazabilir misiniz? cokacimcoook
valla kızlar ben bim e gitmezdim hiç, burdan özenip gittim, bi kaç ay öncesine kadar hep migros çay alırdım çok severdim o çayı ama migros o çayını kaldırmış artık çıkarmıyor, çay arayışındaydık, bimdeyken HANCI ÇAY dikkatimizi çekti bergamotlu, migros çay kadar olmasa güzel, bimin çaylarından şikayet eden arkadşlar birde bu markayı deneyin bence
valla kızlar ben bim e gitmezdim hiç, burdan özenip gittim, bi kaç ay öncesine kadar hep migros çay alırdım çok severdim o çayı ama migros o çayını kaldırmış artık çıkarmıyor, çay arayışındaydık, bimdeyken HANCI ÇAY dikkatimizi çekti bergamotlu, migros çay kadar olmasa güzel, bimin çaylarından şikayet eden arkadşlar birde bu markayı deneyin bence
bizde aldık bu çay çok hoşumuza gitti kızlar kokulu çayı sevenler denesin bencedeyerimseniben
Ay ben bayılıyorum bu hancı bergamotlu çaya opuyorumnanaktan Bimde satıldığını bilmiyodum yanlız, dikkat etmedim demek ki. Lipton bergamotlu kullanıyoduk bi süre sonra kesmedi aroması (biz liptonun normal çayına karıştırıyoruz yanlız bergamotu, direk kullanmıyoruz) :umursamaz: Hancıyı keşfettik sonra, annem belki de ordan alıyodur hiç bilmiyorum bak, ama ben bu çayı çok seviyorum opuyorumnanaktan
Bim'in hazır patatesi hem çok uygun hemde fırında yağsız yapıNca çok daha güzel ve sağlıklı oluyo kızlar yerimseniben
ben arada alıyorum, hazır pateteslerden oğlum bayılarak yiyor...fırında denememiştim ama deneyeceğim..