Bim'deki ürünler hakkında..

bende bebek kolanyasına bayılyorum yesil yazili olana

ben de ilk kez dün aldım bakalım nasıl olucak
kullanan var mı

bimin ürünlerini çok sevioruz bizde, peynirleri mayonezi hemen hemen herşeyini aldık.. ama bitek bu sıvı yağından memnun kalmadık, deneme amaçlı almıştık sole sıvıyağı geçen sene, ama dondu yağ:bbo: hani böle tortu tortu olur ya öle olmuştu, kıştı biz aldığımızda baya katılaşmıştı:1ninca:

ama uçma vs yapmadı.. yinede biz ogünden sonra almadık sole, ya karadenizbirik yada yudum kullanıoruz...

hancının çayı bergamot aromalıymış canım,normal çaya karıştırmıyomuşsun aroma veriyo ama güzel bende opuyorumnanaktan

Canım evet ama bizim evdekiler o şekilde içmez :gitme:
Kaçak çayı bile kendime özel demliyorum ben.. O yüzden belirttim bergamotlu çayı da aroması için kullanıyoruz, normal çaya 1-2 kaşık ekliyoruz sadece, kendime özel demlersem o şekilde ancak, ağır geliyo hane halkına sadece bergamotlu :çok üzgünüm:
Bu gün yerfıstığı ezmesini de aldım, tadına baktım çook eskiden amcamlarda yerdik bu ezmeden, onlar çok sever tüketirdi, o günlere gittim, tadı güzel zemuszemus

canım jenny willy mi ben uzun süredir onu kullanıyorum ne pişik ne bişey cok ta emici
evet canım kullanmadığım günlere yanarım,hem keseye yarar hemde popişe..
ha bide family marka ıslak mendili çok güzel,hem ambalajı hem kokusu hemde kalınlığı tam istedğim gibi fiyatıda 1.90 içerisinde 80 adet var

evet evet ıslak mendil harika gercekten ıslak mendil:)
hancı cayı kullanıyorum ben ama bende normal caya karıştırıyorum

hanımlar dondurulmuş ürünler arasında inegöl köfte ve döner gördüm fiyatlarıda uygundu
almayı düşünüyorum ama önce burda sormak istedim
aranızda bunlardan alan var mı tadı nasıl hanımlar:uhm:
fikir verirseniz sevinirimvereliniortak

yazdıklarınız gerçekten faydalı oldu denemediğim ürünlere bir bakacağım. yoğurt konusunda dost yoğurt çok iyi gerçekten. cuma günleri promosyonları da kaçırılmayacak fırsat.

ben bimden marka almaya çalışırım genelde. markalar bile bim için ikinci kalite üretim yapar çünkü.
özellikle gıda alırken çok dikkat edin, son kullanma tarihine bakın derim ben.

Mihribancım ben dönerini çok aldım iskender yaparım evdekiler çok beğenerek yiyolar tadı güzel bence alabilirsin canım kaydirigubbakcemile5

hadi ya :1shok:
bunun kesinliğini nerden anladınız.bilgi veriseniz sevinirim.
teşekkürler.

hemen hemen her ürünü güzel diyebilirim ıvır zıvırları çok güzel,peynir ketçep,mayaonez,...

iyi yıllar.birde kızlar cuma günleri avantajlı ekonomik ürünler getiriyorlar.bence takibe değer

yıllardır alışveriş yaparım bimden.
cuma promosyonlarından evime çok şey aldım.
(saç kurutma mak. uyku seti lastikli çarşaflar
pikeler oyuncaklar çoraplar yemek takımı
tealight mumluklar sos tavası daha aklıma gelmeyen
birsürü ürün)çokta memnun kaldım.
herzaman satılanlardan yoğurdunu sütünü peynirlerini
kek tabanını kaju fıstığını ekmeğini kahvesini ununu
meyve sularını mantarını mikrofiber bezlerini
pişirme kağıdını buzdolabı poşetini günlük ve
normal pedlerini kullanırım.ananaslarıda dışarıya göre
hem çok uygun fiyatla hemde çok güzel.
Ama krem şantisini beğenmedim değişik ve ağır bi tat geldi bana.
Ama özellikle pişirme kağıdını ve buzdolabi poşedini şiddetle
tavsiye ederim.pişirme kağıda asla yaptığınız böreğe
keke falan yapışmıyor.diğer pahalı markalarıda kullandım
memnun kalmadım.buzdolabı poşetide 100lük hem büyük boy
hem çok ekonomik.
fıstık ezmesini hiç denememiştim burda okuyunca merak ettim
bugün gittim aldım gerçekten çok lezzetli.sağolun kızlar.öptüm sizi.:enbuyukkk:

ben de kullanıyordum yağlı kağıdı
kaç tane bim e sordum yk en sonuncu üretilmiyor artık dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…