Bim'deki ürünler hakkında..

Bim'in hazır patatesi hem çok uygun hemde fırında yağsız yapıNca çok daha güzel ve sağlıklı oluyo kızlar yerimseniben

bende bim den vazgeçemiyorum..busabah 8 buçukta kalktım waalhi giititm bekkledim açılmasını cuma günü yenivürrünlri geliyo çünkü kadife eşofman takımı altüsat siyah aldım bid ev pandifiii.
mantısıı piizzaı patates kızartması harika...dost yogurduu hepsi

kajal rujunu bend alldım kahverend-ği ğüzellkalııc
ama nem yok kalıp ggbi duruyo ondan dolayı özelğünd bellki sürerim.ama begeniyorum

Kızlar Bim de birara kutuda gül lokumu bulunuyordu hemde iki kilo kadardı..
on tl falandı vede tadı harikaydı..kalkdımı o ne yok şimdi bilen varmı?.
Ben her ürününü beğenyrm.Özellikle şabanın nohutunu,fasulyesini bi deneyin.valla o kadar çabuk pişiyorki..ekmekçik kepek ekmeği,kakaosundan çukulata sosuna,pedine kadar ki orkid'e taş çıkartır..kutluyorum valla BİM'İ

elektrık sayacları degışio
27 tl falan fazla gelcek bu ay:1rolleyes:
dıkktlı bakın en altta yazıooo
kıracıysanız ev sahıbınden yada kıradan duşun bızı ılgılndrmez demirbas o:dilcikar:

kızlar elektrik saatleri değişti bizim o yüzden fatura fazla geldi bize sizinde değiştiyse saatler ondan fazla gelmiştir...kiracı olanlar saat parasını kiradan kesin..evsahibi versin yada..

kızlar ayrıca kuzenim bimde calıstı bir ara o meyve suları varya jucy onu tamek yapıyomuş dost yoğurduda pınar yapıyomuş..

sağolun arkadaşlar faturaya iyice bir bakayım. birde yöneticiye soralım.
bimdeki çoğu ürünü iyi firmalar üretiyor. kaydirigubbakcemile2

valla kızlar bende burdan okuyarak kazandibi aldım bugun
güzeldi gerçekten, saolun kızlar
a.s.

Kızlar bende bimden sürekli elidorun koparak dökülmelere karşı olan saç maskesini alıyorum elidoru normalde sevmem ama bu ürününü çok beğendim uzun süredir alıyorum hemde yarı fiyatına 4,50TL falan
Birde dondurulmuş milföy hamuru harikaaaaaaaaa,sigara böreği dee
ayrıca kendi çıkardıkları cipslerde çok güzel yaa kaydirigubbakcemile3

kızlar sole sıvı ayçiçek yağı kullanan oldu mu aranızda memnun kaldınız mı koku filan var mı yağda

bende burdaki yorumlara bakarak güldağ yağçöz aldım hemen kullandık gerçekten güzel sonuç verdi.ayırca artmatik deterjanda aldık henüz kullanmadık kullanıncafikrimi yazarım...

kızlar sole sıvı ayçiçek yağı kullanan oldu mu aranızda memnun kaldınız mı koku filan var mı yağda

annem kullanırdı bekarken sole yağ bi şikayetimiz yoktu hafif bi yağ ağır bi koku falan da yo. ben çok sık olmasa da bi kaç kez aldım küçük şişelerden yudumdan bi fark göremedim. rengi kokusu tadı bakımından.

X