Mihribancım ben dönerini çok aldım iskender yaparım evdekiler çok beğenerek yiyolar tadı güzel bence alabilirsin canım kaydirigubbakcemile5
evet ya bende iki haftadır yağlı kağıt bulamıyordum çok memnundumaslında
hadi ya :1shok:
bunun kesinliğini nerden anladınız.bilgi veriseniz sevinirim.
teşekkürler.
ben gıda mühendisiyim. kendi bildiğim bir reçel firması ve sektördeki arkadaşlardan duyduklarım var. tümü değil tabi ki hepsini görmem mümkün değil ama bildiklerim var. ikinci kalite demek bozuk demek değil zaten
yazdıklarınız gerçekten faydalı oldu denemediğim ürünlere bir bakacağım. yoğurt konusunda dost yoğurt çok iyi gerçekten. cuma günleri promosyonları da kaçırılmayacak fırsat.
ben bimden marka almaya çalışırım genelde. markalar bile bim için ikinci kalite üretim yapar çünkü.
özellikle gıda alırken çok dikkat edin, son kullanma tarihine bakın derim ben.
bimin ürünlerinin ikinci kalite olduğu kesinlikle uydurmadır...
her ürünü için harika diyemem ama,bir çok ürünü hem uygundur hemde kaliteli....
bimin ürünlerinin neden bu kadar ucuz olduğuna gelince,bimde reyon yoktur,bu firma için maliyet düşüşü demektir...ve bimde çalışan sayısı diğer marketlerden bir hayli azdır,buda maliyeti düşürür....
firma sahipleri bir personelin içtiği çaydan ulaşımına kadar herşeyi maliyet hesabına ekler ve bunu tüketiciden çıkarır,kar etmesi için bu şarttır.bimde bu asgariyi düşürülmüştür...ucuz olma sebebi kalitesizliği değil,düzen farkıdır....
migros ve tansaştan çalıştığım dönemlerde bile alışveriş yapmazdım
fiyat farkı çok fazla,aynı ürünü başka markette çok daha ucuza bulabiliyorum,altunbilekler tercihim..