Bim'deki ürünler hakkında..

bende bimden sürekli alış veriş yaparım hemen hemen bütün ürünleriden memnunum heleki light le colası çok hoşuma gidiyor tadı çok güzel​

sağol canım bir deneyim bende. yerimseniben

ben arap sabununu bulamadım. bizim burdakinde yok. başka yere bakmam lazım. mafoldumben

pizzasını dün akşam yedim. alıyorum ara sıra ve güzel tadı.
dün akşam rus salatası aldım. 1.50 tl gayette güzel.
mantıyı denemedim hiç merak ettim.
aknazın inek peynirini çok seviyorum. ezine peyniri gibi çok lezzetli. ama 2 gün önce aldığım paketten çıkınca parça parça dağılmış. tadını beğenmedim. dün söyledim getirin değiştirelim dediler. ama benim tembel kociş götürmeye üşendi. ben yerim dedi. akannehir
bende sürme tulum peynirinden aldım. 1.55 tl. ve tadı çok güzel. çok satılan bir ürün.

mantıyı dene mutlaka üzerinde önce fırında kurutun diyo ama ben direk kaynamış suya atıyorum dışarda yediğin mantıdan daha güzel hem de pratik oluyo.

kıslaaaar! bimdeki tasarruf ampullerinden alıp kullanan var mı? tasarrufu faturaya yansıtıyor mu?
ben de alacağım ama eşim o ucuz tasarrufu olmaz dedi. elektrik bu ay çok geldi bize. işe yarıyorsa alayım bende

kıslaaaar! bimdeki tasarruf ampullerinden alıp kullanan var mı? tasarrufu faturaya yansıtıyor mu?
ben de alacağım ama eşim o ucuz tasarrufu olmaz dedi. elektrik bu ay çok geldi bize. işe yarıyorsa alayım bende

ben oradan mutfağıma aldım ama faturada hiç fark etmedi belki başka birşey etkiledi faturayı:hulya: kızlar konuyla alakası yok ama bu ay kimle konuşsam herkez elektirik fatarasının fazla geldiğinden dert yanıyor :sinifsinif:bizimde aynı:a015::a015:

bimden cam kavanozda fistik ezmesi almistim harikaydi tadi damagimda kaldi ki malesef burda bim yok alamiyorum....aldigim hicbir fistik ezmesindede o tat yok...

geçen gün aldım kahvaltılık kavanozda cevizli fındıklı bişiydi bu gün dibini gördüm eşim çok beğendi...

fıskobirlikın fındık ezmesı var bıde bılmdgım bı marka hangını dıyrsnz kızlar

geçen ay 50 tl gelen fatura bu ay 99,39 tl gelmiş. :1shok:
elektirik sobası ile ısınıyoruz ama sabah 1 saat akşamda 2-3 saat filan yanıyor.
acil tasarrufa başladım. kömür sobası kuruyorum. tv izlerken lambayı kapatıyorum. ve diğer alanlara tasarruf ampulu alacağım. o nedenle bim deki iyi mi diye merak ettim.akannehir

geçen gün bende bimden kajalın rujunu aldım.2.5 liramıydı neydi...
sevdm yanii kalıcıda..

elektrık sayacları degışio
27 tl falan fazla gelcek bu ay:1rolleyes:
dıkktlı bakın en altta yazıooo
kıracıysanız ev sahıbınden yada kıradan duşun bızı ılgılndrmez demirbas o:dilcikar:

kızlar elektrik saatleri değişti bizim o yüzden fatura fazla geldi bize sizinde değiştiyse saatler ondan fazla gelmiştir...kiracı olanlar saat parasını kiradan kesin..evsahibi versin yada..

kızlar ayrıca kuzenim bimde calıstı bir ara o meyve suları varya jucy onu tamek yapıyomuş dost yoğurduda pınar yapıyomuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…