Bim'deki ürünler hakkında..

bende kulandım su böreği yufkasını hiç dağılmadı
nasıl yaptıgımı anlatıyım belki yardımcı olur
suyu kaynattım içine biraz tuz birazda sıvı yağ gezdirip karıştırdım
birde soğuk su hazırladım yufkayı kaynar suya atıp 3 snaiye kadar bekletip hemen alıosun soğuk suya atıosun ordada bi okadar bekletip alıp tepsiye yayıyorsun ben bu şekilde yaptım hiç dağılmadı

bugun bime gittim kızlar değişik şekerler gelmiş ya da ben yeni görüyorum zencefilli limonlu sırf zencefilli naneli zencefilli çok hoş gerçekten grip mevsimi malum zencefil olması çok ii hemen aldım

bende tam da grip olduum hafta tesadüf görmüştüm zencefilli şekeri
çok beğendim gerçekten. Bogazı önce yakıyor ama çok iyi yumuşatıyor

cuma günü gelecek kol çantaları nasıl sizce.çakma louis vitton tarzı:)) geçen çarşıda gördüm bu tarzlardaydı fiyatı 25 di.bimde 15 gidip görmek lazım gerçi.

ben 2 ay önce almıştım yine resimde görülen çantaların biraz daha büyük boyunu Bim'den 15 liraydı o zaman da. Bir iki günlük seyahatlerimde çok rahat kullanıyorum, hem şık hem kullanışlı çantalar. Kumaş, sapı olarak da gayet kaliteli, yine de gidip görmekte fayda var. Ama kullanan biri olarak tavsiye ederim, fiyatı çok uygun çünkü

kızlar sabah gittim bime kızıma yine yapboz aldım.stok yapıyoruz valla:))havlu kağıt indiremdeydi 12 li si 6 tl bide siyah desenli model olan çantadan aldım çok şık duruyor takınca tavsiye ederim.arada deişik bi model olarak takılabilir.

çantalara bakıcam 25 tl olanlara kaliteliyse modelinide seversem alacamm ..bidee uyku seti gelcekmii bime bilen duyan arkdaşalrr

bim in kokulu çöp poşetleri süper büzgülü lila renkli olanlar :)

ben çatal kaşık takımını geri verdim.

10 tl daha verip iyiisni aldım.

hem daha parlak hemde hiç çizik falan yok.

Ben peluş halı aldım süper yaa çok beğendim,dışardan onu 50 den aşşağıya vermezler
banyomda büyük serdim harika oldu,keşke başka renklerinide alsaydım diyorum:))

Ayakkabılar güzeldi spor.Bende kaçırdığıma üzüldüm..

Merhaba Hanımlar...
Yarın Bazı ürünlerde indirim olacak fakat baştan söyleyeyim bu indirim bütün Bimlerde varmı emin değilim belki sadece bizim bölgede vardır yine de aklınızda bulusun..Aklımada kalan bir kaç ürün yazayım sizlere..
Bebek battaniyesi
Paşabahce 12 li bardak takımı
Kaz tüyü yorgan
Çarşaf yastık takımı
Araç kiti
Piknik termos
Şirin vagon seti
Bul tak
Saten çanta
Bayan kolsuz süveter
Kajalın renkli kozmetikleri(0.95 kuruş)
Et ve salata sosları
Fındık içi
Tatlandırıcı
Yeşil çay
Günlük pedler(en son gelen)
Dikiş ipliği(Drima)
Çocuk şampuanları(Dalin Kids)

Bu cuma gelecek olan Casio fotoğraf makinesi TR de ilk defa satışa çıkan bir ürünmüş, ve 2010 yılında üretilmiş yani kenarda kalan ürünlerden değil, ayrıca forumlarda iyi bir makine olduğunu söylemişler. Bilginize :128:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…