Bim'deki ürünler hakkında..

Fotoğraf makinesini aldık,gayet güzel çekiyor,memnunuz..Yalnızca kamera kaydını 30 dakika yapıyor,az geldi bize..

bimdeki bulut yumuşatıcıyı kullanan var mı kızlar ?

Canım burda çok met etmişlerdi bende yeni aldım kullandım.daha önce yumoş vernel kullanırdım hep.ama önyargılarımı kırdım gitti:)Memnun kaldım yani.kıvamı kokusu yumaşaklığı güzel.fiyatıda uygun.tavsiye debilirim.pembe olanınından kullanıyorum.birdahakine beyazı alıcam.onuda çok beğeniyorlarmış.

tskler benm yumusatıcı manyaklığım varda çamaşırlar kokmayınca deli oluorum resmen bende alıcam bugün beyazından:76:

Bu arada kızlar, hani şu acılı ezmeyi tavsiye edenleri şiddetle kınıyorum
hafta sonu sizi dinledim aldım ama 2 gündür elimden düşmüyor.kah lavaş ekmeğine sürüyorum kah kepek ekmeğine:)yiyorumda yiyorummm
Sizin yüzünüzden kilo alıcam yakındaa

Fotoğraf makinesini aldık,gayet güzel çekiyor,memnunuz..Yalnızca kamera kaydını 30 dakika yapıyor,az geldi bize..

evet canım bende aynı düşüncedeyim
netten bir az araştırdım
video yazılımı iyi değilmiş
ama benim için sorun yok
video sevmiyorum :)

bimdeki bulut yumuşatıcıyı kullanan var mı kızlar ?
biz aldık ama beğenmedik
kokusu kalıcı değil
yumoş ekstra kullanıyoruz
a101 de fiyatı uygun tavsiye ederim
ne zamandır kafama göre bi ürün gelmiyor beklemedeyim :44:

bende bu hafta bişey almıycam

Ben peluş halı aldım süper yaa çok beğendim,dışardan onu 50 den aşşağıya vermezler
banyomda büyük serdim harika oldu,keşke başka renklerinide alsaydım diyorum:))

Ben bimden 3 yıl önce peluş halı almıştım çok da severk kullandım ama makinada çok yıkayınca eskidi artık aylardır o halının markasını araştırıyordum yine kaçırmışm.Alan arkadaşlar rica etsem halının arkasında marka/firma vb.bir bilgi yazıyorsa paylaşabilirmisiniz benimle....Ne olur çok sevinirim bulmam lazım o halıları bir yerlerden

Ben tesadüfen keşfettim, kokusu çok güzel gerçekten temizlik kokuyor yıkanan herşey ... çok memnun kaldım ve ucuzda. diğer pahalı yumuşatıcılara gerek yok artık ...

Ben şuan işteyim akşam gidince bakarım canım,p.teside yazarım buraya markasını...

Sizin orası neresi arkadaşım

Ankara sincan.....Sen nerdesin?
Ben bugün birde penye ceket aldım.Bi kaç hafta önce gelmişti.Kaldı bayağı alan olmadı bugün 1 liraya düşmüş bende siyah aldım bir tane çok hoş durdu...

bugün kazak tüyü toplama makinesi aldım harika bir şey benim kız eve iki süpürge atmaz.tüm hırkalarını ve kazaklarını traş ediyor saatlerdir şimdi sustu muhtemelen pilini bitirmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…