Arkadaşlar Bim deki palette saç boyasını kullanan var mı?
fiyatı ne kadar? Merak ettim
her hafta kampanya oluyormu kızlar?
bimdeki bulut yumuşatıcıyı kullanan var mı kızlar ?
Fotoğraf makinesini aldık,gayet güzel çekiyor,memnunuz..Yalnızca kamera kaydını 30 dakika yapıyor,az geldi bize..
biz aldık ama beğenmedikbimdeki bulut yumuşatıcıyı kullanan var mı kızlar ?
ne zamandır kafama göre bi ürün gelmiyor beklemedeyim :44:
Ben peluş halı aldım süper yaa çok beğendim,dışardan onu 50 den aşşağıya vermezler
banyomda büyük serdim harika oldu,keşke başka renklerinide alsaydım diyorum:))
Canım burda çok met etmişlerdi bende yeni aldım kullandım.daha önce yumoş vernel kullanırdım hep.ama önyargılarımı kırdım gitti:)Memnun kaldım yani.kıvamı kokusu yumaşaklığı güzel.fiyatıda uygun.tavsiye debilirim.pembe olanınından kullanıyorum.birdahakine beyazı alıcam.onuda çok beğeniyorlarmış.
Ben şuan işteyim akşam gidince bakarım canım,p.teside yazarım buraya markasını...Ben bimden 3 yıl önce peluş halı almıştım çok da severk kullandım ama makinada çok yıkayınca eskidi artık aylardır o halının markasını araştırıyordum yine kaçırmışm.Alan arkadaşlar rica etsem halının arkasında marka/firma vb.bir bilgi yazıyorsa paylaşabilirmisiniz benimle....Ne olur çok sevinirim bulmam lazım o halıları bir yerlerden
Sizin orası neresi arkadaşım
Ankara sincan.....Sen nerdesin?
Ben bugün birde penye ceket aldım.Bi kaç hafta önce gelmişti.Kaldı bayağı alan olmadı bugün 1 liraya düşmüş bende siyah aldım bir tane çok hoş durdu...