- 28 Şubat 2009
- 521
- 22
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saten çanta nasıl acaba
Geçen haftalara BİM'den aldığım Diadermine markalı göz makyaj temizleyicisi beklentilerimi karşılamadı. Çift fazlı, sallayınca karışan türden. Üzerinde "yağlı his bırakmaz" yazıyordu ama silince vıcık vıcık yağlı kalıyor. Durulayınız yazmıyor üstünde ama ben güvenemediğm için her kullanımdan sonra duruluyorum. Oysa durulamaya gerek kalmayacak pratik bir ürün istiyordum
Badem yağı var içinde suya dayanıklı makyajı çıkarmak için bu ürün. Bende aldım memnunum. Daha önce Maybelline almıştım çift fazlı oda böyle badem yağı ihtiva ediyordu, yağlı bırakıyordu. Suya dayanıklı göz makyajı için olanlar böyle sanırım. Bim de diğer ürünü de vardı, düz maviydi ve normal göz makyaj içindi. Keşke onu alsaydın
Bu cuma gelecek olan Casio fotoğraf makinesi TR de ilk defa satışa çıkan bir ürünmüş, ve 2010 yılında üretilmiş yani kenarda kalan ürünlerden değil, ayrıca forumlarda iyi bir makine olduğunu söylemişler. Bilginize :128:
bimde avea tl yüklenmiyor bir haftadır gidiyorum yukletmeye çalışıyorum olmuyor nedenini bilen varmı aceba ve ne zman düzelir ?cvplarsanız çok memnun olurum
azracım özel mesajın dolmuş canım bakarmısın bi b,şey yollucam sana
tmm ablam k.bakma şimdi gördüm boşalttım
fiyatı ne kadar? Merak ettimben aldım tavsiye ederim çok güzel
önce bende yorumları okudum ve piyasayı araştırdım
ihtiyacınız varsa alın süper makina,süper fiyat
Arkadaşlar Bim deki palette saç boyasını kullanan var mı?
her hafta kampanya oluyormu kızlar?