Bim'deki ürünler hakkında..

haftaya neler var kızlar gören bilen varmı

HAFTAYA HATEMOGLU bay pardesu 47.50 tl
hatemoglu bay kadife pantolon 17.90 tl
caldion bay/bayan parfum 50 ml. 14.50 tl.
bayan canta 14.90
bay kazak 9.90
bay gomlek-kravat- kol dugmesi seti17.50
bay klasik ayakkabi 29.90
kavurma ve haslama tenceresi 25.90
3`lu bicak seti 14.50
celik satir 12.50
kesme tahtasi 6.90
cocuk semsiye 3.95

İşte önümüzdeki haftanın ürünleri canım. Şirine35 arkadaşımız paylaşmıştı sağolsun.

ben haftaya caldion parfüm setini almayı düşünüyorum hem parfümüm yok hemde ulunduğum yerde kozmetikçi yok
valla bizim burdada bim var market olarak çok seyini denedim beni yanıltan kötüymüş şu dediğim pek yok makarnası gec pişiyor bi o yoksa sütü yogurdu yumurtası baklavalık yufkası normal yufka peynir tamizlik bezlari çorap camasrları heleki çok güzel balı abur cubur felan ii farkı yok markalı ürünlrden bi yumusatıcısı ile deterjanını kullanmadım yumusatıcısını alcam begenenler var die

kızlar bimde şu sıralar yatak örtüsü var. 59 tl idi sanırım. saten. alanınız var mı? kaliteli midir?

1_buyuk_81924722_sac.jpg

1_buyuk_27130411_havlu.jpg

beğendiklerim ve alacaklarım :KK1:

Kızlar size birşey sormak istiyorum bugün Bimden su böreği yufkası aldım,üzerindeki tarife göre yaptım ama yufkalar parçalandı,tepsiye parça parça yaydım ama çok zorlandım,sizce nerde hata yapmış olabilirim,siz böyle bir şeyle karşılaştınız mı?

bende geçen arkadaşla eve dönerken yemek olmadığından evde pizzasını aldım 4 lü minik çok beyendik denemeye değer

bugun bime gittim kızlar değişik şekerler gelmiş ya da ben yeni görüyorum zencefilli limonlu sırf zencefilli naneli zencefilli çok hoş gerçekten grip mevsimi malum zencefil olması çok ii hemen aldım

Kızlar size birşey sormak istiyorum bugün Bimden su böreği yufkası aldım,üzerindeki tarife göre yaptım ama yufkalar parçalandı,tepsiye parça parça yaydım ama çok zorlandım,sizce nerde hata yapmış olabilirim,siz böyle bir şeyle karşılaştınız mı?

suya tuz atmışsındır dimi.
yoksa dağılabilir
bende deneyenlerden güzel olduğu yorumlarını alıyorum ama almadım hiç

cuma günü gelecek kol çantaları nasıl sizce.çakma louis vitton tarzı:)) geçen çarşıda gördüm bu tarzlardaydı fiyatı 25 di.bimde 15 gidip görmek lazım gerçi.

ben de böyle bir sorun yaşadım, acaba nerde yanlış yapıyoruz? bilen var mı..

X