Bim'deki ürünler hakkında..

kızlar bu hafta gelcek olan saç düzleştirici hakkında bir fikri olan varmı daha evvelde gelmiş bime alan varmı almayı düşünüyorumda

Geçen haftalara BİM'den aldığım Diadermine markalı göz makyaj temizleyicisi beklentilerimi karşılamadı. Çift fazlı, sallayınca karışan türden. Üzerinde "yağlı his bırakmaz" yazıyordu ama silince vıcık vıcık yağlı kalıyor. Durulayınız yazmıyor üstünde ama ben güvenemediğm için her kullanımdan sonra duruluyorum. Oysa durulamaya gerek kalmayacak pratik bir ürün istiyordum

Badem yağı var içinde suya dayanıklı makyajı çıkarmak için bu ürün. Bende aldım memnunum. Daha önce Maybelline almıştım çift fazlı oda böyle badem yağı ihtiva ediyordu, yağlı bırakıyordu. Suya dayanıklı göz makyajı için olanlar böyle sanırım. Bim de diğer ürünü de vardı, düz maviydi ve normal göz makyaj içindi. Keşke onu alsaydın

Dediğiniz diğer türü de gördüm ama suya dayanıklı makyajı temizlemek için aldım özellikle. Üzerinde "yağlı his bırakmaz" yazınca sevinip hemen atlamıştım. Oysa benim eskiden Neutrogina'nın çift fazlı ürünü vardı, böyle olacağını bilseydim bunu almaz Neutroginaya devam ederdim. Boşuna aynı türden iki tane oldu

ben aldım tavsiye ederim çok güzel
önce bende yorumları okudum ve piyasayı araştırdım
ihtiyacınız varsa alın süper makina,süper fiyat

bimde avea tl yüklenmiyor bir haftadır gidiyorum yukletmeye çalışıyorum olmuyor nedenini bilen varmı aceba ve ne zman düzelir ?cvplarsanız çok memnun olurum

Arkadaşlar Bim deki palette saç boyasını kullanan var mı?

hahahaa çok komik yaaa:)tesadüfün bukadarı olur yani:)
Daha yarım saat önce boyayıp üstüne birde fönümü çekip şimdi ayna karşısında inceliyordum desem:)
Canım valla ilkkez denedim ama beğendim doğrusu.Fiyatıda uygundu.5.60 dı sanırım.açık kumral yaptım saçlarımı.güzel oldu bence.eşimde çok beğendi.içinden çıkan kaşmir&inci saç bakımı maskesinide kullandım ve sonuç gayet başarılı:)
umarım sende denemeye karar verdiğinde beğenirsin canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…