Bim'deki ürünler hakkında..

sağol canım...dedigin gibi yapayım bari...faciya falan çıkmaz demi arada ezilmeyelim sonra:86:

Son düzenleme:
Kızlar ben geçen sene bu zamanlarda yine BİM'den sattılar yemek takımını ben o zaman almıştım ve çok memnunum yine 45 tl idi o da 24 parça günlük kullanıyorum, bu Cuma tekrar satılacak olmasına sevinmiştem aynı modelden varsa bir takım daha alırım 12 kişilik yaparım diye düşündüm ama geçen sene satılan marka Porland Porselendi bu sene Güral getirmişler yinede almayı düşünüyorum geçenlerde 5M migrosta 18 parçasını 55tl ye satıyorlardı çünkü. Birde dikkat ettiyseniz bu aktüel ürünler her sene tekrar tekrar satılıyor yani ürün kategorisi aynı.en çok memnun kaldığım ürünü patates dilimleyicisi,tekrar satılırsa yine alırım evdeki bozulursa falan yedek dursun çok pratik birşey çünkü

Son düzenleme:
dün de çok güzel nevresimler gördüm lastikli çarşaf ve yastık kılıfları 11,5 tl falandı nasıldır acaba alsam mı
evde bi sürü var ama lastikli çarşaf görünce dayanamıyorum

ben güral porselen realde bakmıştım alacaktım modelde beğendim ,yazlık için 54 liraydı tesadüf bim'e geliyormuş 45 lira ordan alacağım,realden fincanlarıda satılıyor onu da ordan alırsam tam takım gibi durur..işime yarar...

evet sarı olanı diyorsan onu sevmedim ama renkliler var onu diyorsan çok güzel renkliler çok aldım ben toza, cama, mutfağa o bezleri kullanıyorum

yok canım sarıları demiyorum, renkli olanlar. iki çeşit var biri cam bezi biri temizlik bezi üzerinde yazıyor zaten.
camı güzel silermi diye merak ettim.

yok canım sarıları demiyorum, renkli olanlar. iki çeşit var biri cam bezi biri temizlik bezi üzerinde yazıyor zaten.
camı güzel silermi diye merak ettim.

ben aldım memnun kalmadım kullanamadım canım
ama temizlik için olan güzel ondan 4-5 tane var evimde
mutfağımda toz almada kapı silmede falan hep kullanıyorum hatta cam için de kullanıyorum yani temizlik bezini al kullan

Ben ve annem memnunuz

sağolun kızlar cvplarınız için...ben viladanın cam bezini almıştım kağıt bibiydi kullanamadım birde birsürü para verdim işe yaramadı.
şimdi ikinizin yorumu farklı kafam karıştı yinede sağolun:92::101:

Kızlar çatal kaşık takımı nasıldır acaba ya?
Green33, bakabildin mi canım tekzendeki takıma?

Merhana hanımlar ..
Yarınki yogunlugu yaşayacak olanlardan bir tanesi benim sanırım büyük ihtimal kasada olurum :)
keşke biraz daha erken gelseydim yarınki ürünler hakkında size ufak tefek bilgiler verirdim..:)

Genel temizlik bezi ve cam bezini hiç tereddüt etmeden kullanabilirsiniz ister hafif nemlendirip kullanın ister camsille ben şahsen magazada tavuk dolabı dış camlar ekmek dolabı vs o bezlerden kullanıyorum çok da temiz oluyor ..
Yaprak sarmanın kötü oldugu konusunda bi kaç yorum okudum lütfen en yakın bim magazasına gidip bir şikayet formu doldurun onlar bu şikayeti dikkate alıp hatta size ulaşıp bu sorunu gidereceklerdir veya firma değişikliğine gidebilirler ..
Memnun kalmadıgınız ürünü tartışmasız iade edebiliyorsunuz fiş daha önceleri yasal zorunluluktu dikkat ederseniz kasaların önündeki plastik fileksilerde yazar fiş ibrazı zorunludur diye fakat o artık magazadan magazaya veya bölgeden bölgeye değişiyor sanırım ve artık neredeyse magaza sorumlusunun insiyatifine kalıyor o yüzden aldıgınız ürünlerin fişini en az bir kaç gün saklayın özellikle cuma günü aldıgınız spot ürünlerin fişini..Ambalajı veya shringi deforme olmuş ürünleri almayın hatta gördüğünüz zaman magaza personelini bu konuda uyarın raftan kaldırsın görmemiş olabilir dikkat etmemiş olabilir ürün bahsedildigi gibi hava kapmış toz kapmış olabilir ..
Bimdeki ürünler bir sürü kalite ve güvenceden geçiyor ve en steril şekillerde süzlere hazırlanıp sunuluyor içinden kıl çıktı tüy çıktı vs bunlar magaza ile degil tamamen firmayla alakalıdır dediğim gibi şikayet formu dolayısıyla bu halledilebilir ..müşteri memnuniyeti bizim için herseyden önemlidir ..ve aklın yolu bim diyerek iyi gceler diliyorum herkese :)

bimin en çok sevdiğim ve vazgeçemediğim vazgeçemeyeceğim tek ürünü mikrofiber temizlik bezleri. mutfak için ayrı , tuvalet banyo fazyans ve muslukları için ayrı, toz almak için ayrı, cam silmek için ayrı ve koltuk silmek için ayrı ayrı renklerde bir sürüüüüü aldım hatta bidaha bulamam diye korktum stok yaptım. süper bişey arkaaşlar tavsiye ederim. her yer pırıl pırıl muhteşem tam benlik bişey. onu alığımdan beri temizlik yapmak zevkli oldu.

Az önce geldim kızlar.
Bu ne kalabalıktır ya
Kadınlar birbirini ezdi resmen, kavga bile çıktı.
2 kadın yemek takımı için birbirine girdi, kadınlardan birinin kızı diğerine bir vurdu şok oldum
3 tane takım vardı, kime yeter. Alamadım tabi.
Çatal-kaşık takımı aldım, hoşuma gitti, iyiye de benziyor.
İnşaallah bir sorun çıkmaz.
Giden arkadaşlara Allah kolaylı versin diyim :)

vurmalı kırmalı hemde

bende gittim bizim buradaki boş oluyor 4 kişiydik 3 kişi yemek takımı aldı 2 şer tane ben birtane aldım,zencefil zerdeçal tarçın birde kızıma bebek aldım geldim...yemek takımı 20 tane falan vardı burda çoktu yani bayağı yığmışlardı...
tabakları gelince açtım makinaya attım beklediğimden güzeldi açıkcası porseleni...ve aldığımı eve bıurakıp evdekini yazlığa götürcem bu daha güzel ve yeni:)

Son düzenleme:
malesef canım gidemedim akşam biraz esiodu oğlum hasta olur die gitmedim
bimede gitmedim bu sabah vazgeçtim almaktan:)

İyi yapmışsın canım. Ben de ihtiyacım olduğu için aldım. Artık bir kaç sene almam :) Ama yemek takımı istiyorum. Gündelik kullandığımız 5-6 tabak var eşimle, onları da kayınvalidem vermişti. Bir takımım olsun istiyorum. Realde varmış sanırım. Bayram geçsin de reale de migrosa da bakayım iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…