Az önce geldim kızlar.
Bu ne kalabalıktır ya
Kadınlar birbirini ezdi resmen, kavga bile çıktı.
2 kadın yemek takımı için birbirine girdi, kadınlardan birinin kızı diğerine bir vurdu şok oldum
3 tane takım vardı, kime yeter. Alamadım tabi.
Çatal-kaşık takımı aldım, hoşuma gitti, iyiye de benziyor.
İnşaallah bir sorun çıkmaz.
Giden arkadaşlara Allah kolaylı versin diyim :)
Canım koku falan almadım. Ama ben Bimin daha önceki satışların vakumlu almıştım hiç memnun değilim. Ürünler kolay yırtılıyor, telafisi mümkün olmuyor. Uzun müddet durunca hava doluyor içlerine. Ayrıca içinde şeffaf tıpası olanların dikkat etmez isen makinanın içine kaçıyor. Bu sene hepsini vakumludan çıkardım ve kullanmıyorum. Bir kenarda tutuyorum olurda taşınırsam içlerine kıyafetleri doldurup taşırım diye
ablamla sabahın köründe tabak almaya gittik bizim burda 2 tane bim var merkezdekine gitmedik kalabalık olur diye diğerine gittik 2 kişi sıradaydı tabaktan 10dan fazla vardı ama gri olanında 1 tane getirmişler hemen kaptım :) beklediğimdende daha güzel çıktı çeyizime koycam günlük takımı olarak kullanıcam resminide paylaşayım sizlerleImageShack: Host and Share your Photos and Videos - resim054o.jpg
ablamla sabahın köründe tabak almaya gittik bizim burda 2 tane bim var merkezdekine gitmedik kalabalık olur diye diğerine gittik 2 kişi sıradaydı tabaktan 10dan fazla vardı ama gri olanında 1 tane getirmişler hemen kaptım :) beklediğimdende daha güzel çıktı çeyizime koycam günlük takımı olarak kullanıcam resminide paylaşayım sizlerleImageShack: Host and Share your Photos and Videos - resim054o.jpg
kardeşimle (lalli) erkenden gittik ve morlu olan yemek takımından aldım,çok güzeller
haftaya ne gelcek acaba :)
kardeşimle (lalli) erkenden gittik ve morlu olan yemek takımından aldım,çok güzeller
haftaya ne gelcek acaba :)
HAFTAYA HATEMOGLU bay pardesu 47.50 tl
hatemoglu bay kadife pantolon 17.90 tl
caldion bay/bayan parfum 50 ml. 14.50 tl.
bayan canta 14.90
bay kazak 9.90
bay gomlek-kravat- kol dugmesi seti17.50
bay klasik ayakkabi 29.90
kavurma ve haslama tenceresi 25.90
3`lu bicak seti 14.50
celik satir 12.50
kesme tahtasi 6.90
cocuk semsiye 3.95
Yemek takımını alanlar güle güle kullanın canlarım
Alamadım içimde kaldı.
O kavganın arasında da almam imkansızdı zaten
Ya neden her bimde değişik oluyor bu adetler?
Bizimkinde sadece 3 tane vardı...
Bayram geçsin de gidip migros ya da real den alacağım inşaallah ben de.
Canım çekti iyice :97: