Bim'deki ürünler hakkında..

yorum yapan arkadaşlara teşekkürler, biber salçası da domates salçasıda güzelmiş. domates salçasının teneke olanının kapağı çok kullanışlı...

ben tüm ürünlerini alırım yazın karpuzu ok lezzetli olur.güldal yağ sökücü (sprey olanı) piyasanın babasıyım diyenden daha kalitelidir.yoğurdundan çok güzel süte maya oluyor.acı badem kurabiyesi çok lezzetli :) hatta ben dayanamayıp mail atmıştım ürünleriniz çok kaliteli diye sonra teşekkür msj almıştım. :) benim tanıdığım birileri bime bişey üretiyoda onlar demişlerdi kılı kırk yarıyorlar çok titizler diye. valla verdiğim para son kuruşuna kadar helal olsun.hee unutmadan hani şu sakızları var kutuda nanelisi harika bide zenceilli şekerleri var son dönem turşu çıkarmış karışık büyük cam kavanozda çok lezzetliydi ya : )bu kadar

kızlar kimse yokmu cvp verecek:KK71:
Canım koku falan almadım. Ama ben Bimin daha önceki satışların vakumlu almıştım hiç memnun değilim. Ürünler kolay yırtılıyor, telafisi mümkün olmuyor. Uzun müddet durunca hava doluyor içlerine. Ayrıca içinde şeffaf tıpası olanların dikkat etmez isen makinanın içine kaçıyor. Bu sene hepsini vakumludan çıkardım ve kullanmıyorum. Bir kenarda tutuyorum olurda taşınırsam içlerine kıyafetleri doldurup taşırım diye:KK9:

önceki gün bim'de gördüğüm olay çok hoşuma gitti... haldır haldır oyun çadırı arıyorduk bizim mahalle sınırlarında 3 tane bim var, ilkine gittik tam kapının önünde bir kadınla çocuğu "hay allah" falan diyorlar... poşetten bal kavanozu düşmüş tabii kırılmış... mağaza müdürüydü herhalde içerdeki çalışanlara seslendi "oradan bir çam balı getirin poşetin altı delikmiş" diye... ne kadın bir şey söylemişti, ne poşetten demişti... uzaktan etiketinden balın çam balı olduğunu gördü, poşetin altına baktığını gördü ve hemen kırılan balın yenisini kadına verdirdi :KK9: :KK9: :KK9:

yemek takımı güzele benziyor anneme söyleyeyim ihtiyacımız vardı:KK34:

ymk takımını bende almayı düşünüordum ama biraz önce 12 kişil ymk takımını ve 37 parça bardak takımını 270 liraya aldım markalı bişi değil günlük kullanırım die aldım kapıya gelen bi satıcıdan iimi yaptım kötümü bilmiorum şimdi bimden kaşık takımını alıcam tabi kapışmazlarsa

ymk takımını bende almayı düşünüordum ama biraz önce 12 kişil ymk takımını ve 37 parça bardak takımını 270 liraya aldım markalı bişi değil günlük kullanırım die aldım kapıya gelen bi satıcıdan iimi yaptım kötümü bilmiorum şimdi bimden kaşık takımını alıcam tabi kapışmazlarsa

Canım kapıya gelen satıcılara pek güven olmaz. Paketleri açıp baktın mı? Hepsi sağlamdır ve tamdır umarım.

Son düzenleme:
bu hafta guzel şeyler var gibi...zencefil zerdaçal yemek takımı kabuk tarçın alayım bende..

Çatal kaşık bıçak takımının markası neymiş acaba, resimde güzel görünüyor.

Bay-bayan- çocuk terlikleri de gelecekmiş bu haftaki ürünler iyiymiş.

Son düzenleme:
Canım kapıya gelen satıcılara pek güven olmaz. Paketleri açıp baktın mı? Hepsi sağlamdır ve tamdır umarım.

bende böyle düşündüğüm için şimdiye kadar hiçbişi almamıştım ama kadınları alıor görünce bi bakim dedim
hepsini tek tek çıkarıp baktım bir sorun yok ben 270 peşin para verince birde böyle satış yapanalrdan alınca rahatsız olmuştum ama şimdi bikaç yere baktım baya uyguna almışım
bimdende çatal kaşık tkmı alırsam günlük takım ihtiyacım biticek
tekzenin kataloğuna baktımda dün oradadada var böyle bir takım ama onda çay kaşığıda var toplam 36 parça fiyatıda 29,90
acaba bimdenmi alsam tekzendenmi diorum:)

bende böyle düşündüğüm için şimdiye kadar hiçbişi almamıştım ama kadınları alıor görünce bi bakim dedim
hepsini tek tek çıkarıp baktım bir sorun yok ben 270 peşin para verince birde böyle satış yapanalrdan alınca rahatsız olmuştum ama şimdi bikaç yere baktım baya uyguna almışım
bimdende çatal kaşık tkmı alırsam günlük takım ihtiyacım biticek
tekzenin kataloğuna baktımda dün oradadada var böyle bir takım ama onda çay kaşığıda var toplam 36 parça fiyatıda 29,90
acaba bimdenmi alsam tekzendenmi diorum:)

Tekzeninki daha hesaplı. Markası ne acaba?
Ay kızlar cumaya az kaldı. Çok merak ediyorum yemek takımını ya.

Bak da canım ona göre karar verirsin.
Burada bir arkadaş bimdekinin markasını yazmıştı, hatırlayamadım şimdi.
Yarın erken gitmek lazım, kapışılır büyük ihtimalle.

bimdeki safirmiş canım
bende akşam tekzene bakıyım sabah yazarım ii olup olmadığını

merhaba kızlar...bu tabaklardan bime kaç tane geliyor bilginiz varmı.
benim ev biraz bime uzak kayın valide sen gidene kadar bişey kalmaz çok kalabalık oluyor zaten 2 3 tane bişey geliyordur diyor.
bende almayı çok istiyorum.

Son düzenleme:
merhaba kızlar...bu tabaklardan bime kaç tane geliyor bilginiz varmı.
benim ev biraz bime uzak kayın valide sen gidene kadar bişey kalmaz çok kalabalık oluyor zaten 2 3 tane bişey geliyordur diyor.
bende almayı çok istiyorum.

Canım sayı belli olmuyor ancak bu tür şeyleri gerçekten az getiriyorlar. 4-5 takım kadar. Bimden bime değişir mi bilmem ama 10 u geçmez diye düşünüyorum. Erken çıkma imkanın varsa öyle yap. Kapıda sıraya giriyor millet.

X