- 9 Nisan 2008
- 667
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım koku falan almadım. Ama ben Bimin daha önceki satışların vakumlu almıştım hiç memnun değilim. Ürünler kolay yırtılıyor, telafisi mümkün olmuyor. Uzun müddet durunca hava doluyor içlerine. Ayrıca içinde şeffaf tıpası olanların dikkat etmez isen makinanın içine kaçıyor. Bu sene hepsini vakumludan çıkardım ve kullanmıyorum. Bir kenarda tutuyorum olurda taşınırsam içlerine kıyafetleri doldurup taşırım diyekızlar kimse yokmu cvp verecek
ymk takımını bende almayı düşünüordum ama biraz önce 12 kişil ymk takımını ve 37 parça bardak takımını 270 liraya aldım markalı bişi değil günlük kullanırım die aldım kapıya gelen bi satıcıdan iimi yaptım kötümü bilmiorum şimdi bimden kaşık takımını alıcam tabi kapışmazlarsa
Canım kapıya gelen satıcılara pek güven olmaz. Paketleri açıp baktın mı? Hepsi sağlamdır ve tamdır umarım.
bende böyle düşündüğüm için şimdiye kadar hiçbişi almamıştım ama kadınları alıor görünce bi bakim dedim
hepsini tek tek çıkarıp baktım bir sorun yok ben 270 peşin para verince birde böyle satış yapanalrdan alınca rahatsız olmuştum ama şimdi bikaç yere baktım baya uyguna almışım
bimdende çatal kaşık tkmı alırsam günlük takım ihtiyacım biticek
tekzenin kataloğuna baktımda dün oradadada var böyle bir takım ama onda çay kaşığıda var toplam 36 parça fiyatıda 29,90
acaba bimdenmi alsam tekzendenmi diorum:)
Tekzeninki daha hesaplı. Markası ne acaba?
Ay kızlar cumaya az kaldı. Çok merak ediyorum yemek takımını ya.
markası yazmıordu canım ben akşam gidip bakmayı düşünüorum
Bak da canım ona göre karar verirsin.
Burada bir arkadaş bimdekinin markasını yazmıştı, hatırlayamadım şimdi.
Yarın erken gitmek lazım, kapışılır büyük ihtimalle.
merhaba kızlar...bu tabaklardan bime kaç tane geliyor bilginiz varmı.
benim ev biraz bime uzak kayın valide sen gidene kadar bişey kalmaz çok kalabalık oluyor zaten 2 3 tane bişey geliyordur diyor.
bende almayı çok istiyorum.