Bim'deki ürünler hakkında..

değişmek zorundalar...götür sen..

çokkk tesekkür ederim kızlar cok saolun o halde eşime sölim yarın götürelim bakalım ne dicekler ozaman sizede yazarım ne oldugunu umarım degiştirirler sorun cıkarmazlarrr

yaaa bilmiyomki canım bakalım bi söleyelim umarım degişir....saolasın :13:

götür götür bende geçen hafta saç boyası değiştirdim hiç fiş sormadılar niye boşuna para veresinki

bende cuma günü kızıma 2 tane kilotlu çorap, 2 tane kendime kilotlu çorap birde rimel aldım hepsi çok güzel güle güle kullanırız inşallah :)))) kendime aldığım çorapların tanesi 6,95 ti ama çok güzel gri ve kremini aldım desenleri çok güzeldi dayanamadım
ben kardeşimine gitmiştim cuma günü onun ordaki bime gittim bayılıyorum oraya insanlar bimdeki fırsatlardan bi haber hiç kalabalık olmuyo öğleden sonrada gitsek bazı şeylere en önce biz bakabiliyoruz sevdim bu işi genelde cumaları kızkardeşime gidiyorum bende

ben de dün bimden alışverişimi yaptım...
ilk defa yurdum biber salçsı ve domates salçası aldım. henğz kullanmadım, bakalım nasıl çıkacak. kullanan var mı:?
biber salçası kullanmadığımdan almadım bugüne kadar ama domates salçası gayet güzel

bu hafta gelecek olan yemek takımı sizce nasıl hanımlar bende günlük istiordum nezamandır
eğer güzelse iki takım almayı düşünüporum amrkası neydi acaba bilen varmı

bimden aldığım ve memnun kaldığım ürünlerden bir kaçı

yurdum kırmızı közlenmiş biber
jucy meyve suları
doyum dondurulmuş patates
güldal katı çamaşır suyu

bunlar olmazsa olmazlarım çok memnunum çoook

bu hafta gelecek olan yemek takımı sizce nasıl hanımlar bende günlük istiordum nezamandır
eğer güzelse iki takım almayı düşünüporum amrkası neydi acaba bilen varmı

yemek takımı ben görmedim canım güzelse bende alırım

Son düzenleme:
güral porselen günlük 24 parça yemek takımı kızlar realde de 54 liraya inmişti almayı düşünenler vardı öyle okudum orayada bakabilirler...

slm kızlar bende geçen cuma günü gelen vakumlu torbaları soracaktım emin olamadım bazılarında plastik kokusu oluo die kullananınız varsa yorumlarınızı alabilirmiyim şimdiden teşekkür ediyorum aslında işime yarıcak ama dedigim gibi daha öncelerden alan kullanan varmı markası ne olmalı bilgilendirirmisiniz

cuma gunu gelecek olan yemek talimi 24 parca GURAL PORSELENin
ve 45 lira sadece...

Son düzenleme:
metro marketleri duymuşşunuzdur hani şu toptan satış yapan hipermarket aynı yemek takımı aynı fiyata her zaman bulunuyor orda.hemde desen desen bilginiz olsun.

kızlar kimse yokmu cvp verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…