Bim'deki ürünler hakkında..

Az önce geldim kızlar.
Bu ne kalabalıktır ya :KK37:
Kadınlar birbirini ezdi resmen, kavga bile çıktı.
2 kadın yemek takımı için birbirine girdi, kadınlardan birinin kızı diğerine bir vurdu şok oldum :KK53:
3 tane takım vardı, kime yeter. Alamadım tabi.
Çatal-kaşık takımı aldım, hoşuma gitti, iyiye de benziyor.
İnşaallah bir sorun çıkmaz.
Giden arkadaşlara Allah kolaylı versin diyim :)

Üfff, ekşına bak, nasılda kaçırdım:84::KK37:

Canım koku falan almadım. Ama ben Bimin daha önceki satışların vakumlu almıştım hiç memnun değilim. Ürünler kolay yırtılıyor, telafisi mümkün olmuyor. Uzun müddet durunca hava doluyor içlerine. Ayrıca içinde şeffaf tıpası olanların dikkat etmez isen makinanın içine kaçıyor. Bu sene hepsini vakumludan çıkardım ve kullanmıyorum. Bir kenarda tutuyorum olurda taşınırsam içlerine kıyafetleri doldurup taşırım diye:KK9:

çok teşekkür ederim canım bende almayayım ozaman:KK53:

hops diye yeni doğan ıslak mendili vardı dün aldım gerçekten dokusu harika yumuşacık çok beğendim...
evde pamuk kullanıyorum ben ama bir yere gidince ıslak mendil şart oluyor...

hops ben almıştım kızım doğmadan ayy kokusu çok kötüydü ve çok inceeee ben hiç memnun kalmadım..unibaby yeni dıoan çok iyiydi..

nasılsınız bimciler
burası çok kalabalıktı
çokda ürün getirmişler
yemek takımları vardı daha
ben öğlen gittim
çatal kaçık takımı almaya
kadının biri 6 tane almış
haliyle bana kalmadı:)bide öğlen gidince...

ablamla sabahın köründe tabak almaya gittik bizim burda 2 tane bim var merkezdekine gitmedik kalabalık olur diye diğerine gittik 2 kişi sıradaydı tabaktan 10dan fazla vardı ama gri olanında 1 tane getirmişler hemen kaptım :) beklediğimdende daha güzel çıktı çeyizime koycam günlük takımı olarak kullanıcam resminide paylaşayım sizlerlehttp://img708.imageshack.us/i/resim054o.jpg/

Son düzenleme:
ablamla sabahın köründe tabak almaya gittik bizim burda 2 tane bim var merkezdekine gitmedik kalabalık olur diye diğerine gittik 2 kişi sıradaydı tabaktan 10dan fazla vardı ama gri olanında 1 tane getirmişler hemen kaptım :) beklediğimdende daha güzel çıktı çeyizime koycam günlük takımı olarak kullanıcam resminide paylaşayım sizlerleImageShack: Host and Share your Photos and Videos - resim054o.jpg

süper duruyor güle güle kullan:81:

Son düzenleme:
ablamla sabahın köründe tabak almaya gittik bizim burda 2 tane bim var merkezdekine gitmedik kalabalık olur diye diğerine gittik 2 kişi sıradaydı tabaktan 10dan fazla vardı ama gri olanında 1 tane getirmişler hemen kaptım :) beklediğimdende daha güzel çıktı çeyizime koycam günlük takımı olarak kullanıcam resminide paylaşayım sizlerleImageShack: Host and Share your Photos and Videos - resim054o.jpg

cok güzel canımm gule güle kullan

oğlum için kumlu hacıyatmaz aldım.
çok sevdi ve bayagı oynadı.oğlum 3 e gidiyor ama 3yaş ve üstü tüm çocuklar için ideal.

tabak alabilenler güle güle kullanın:92:...ben gidene kadar bişey kalmamış
sadece alıp gidenleri gördüm. yazı tahtası aldım çıktım bende offf:84::88:

kardeşimle (lalli) erkenden gittik ve morlu olan yemek takımından aldım,çok güzeller

haftaya ne gelcek acaba :)

Son düzenleme:
kardeşimle (lalli) erkenden gittik ve morlu olan yemek takımından aldım,çok güzeller

haftaya ne gelcek acaba :)

HAFTAYA HATEMOGLU bay pardesu 47.50 tl
hatemoglu bay kadife pantolon 17.90 tl
caldion bay/bayan parfum 50 ml. 14.50 tl.
bayan canta 14.90
bay kazak 9.90
bay gomlek-kravat- kol dugmesi seti17.50
bay klasik ayakkabi 29.90
kavurma ve haslama tenceresi 25.90
3`lu bicak seti 14.50
celik satir 12.50
kesme tahtasi 6.90
cocuk semsiye 3.95

HAFTAYA HATEMOGLU bay pardesu 47.50 tl
hatemoglu bay kadife pantolon 17.90 tl
caldion bay/bayan parfum 50 ml. 14.50 tl.
bayan canta 14.90
bay kazak 9.90
bay gomlek-kravat- kol dugmesi seti17.50
bay klasik ayakkabi 29.90
kavurma ve haslama tenceresi 25.90
3`lu bicak seti 14.50
celik satir 12.50
kesme tahtasi 6.90
cocuk semsiye 3.95

teşekkür ederim
haftaya tabak çanak yokmuş çeyize atmaya :KK1:

Yemek takımını alanlar güle güle kullanın canlarım :KK16:
Alamadım içimde kaldı.
O kavganın arasında da almam imkansızdı zaten :KK1:
Ya neden her bimde değişik oluyor bu adetler?
Bizimkinde sadece 3 tane vardı...
Bayram geçsin de gidip migros ya da real den alacağım inşaallah ben de.
Canım çekti iyice :97:

kızlar bizim mahallede 2 tane bim var,bir tanesi biraz uzak mesafede,,,bugün oraya gittim,çalışma masası,yatak örtüsü,ana kucağı 19,90 a düşmüşş,bi tane bile kalmamıştı alamadım hiçbirinden,o bimde sürekli indirim oluyoo,

Yemek takımını alanlar güle güle kullanın canlarım :KK16:
Alamadım içimde kaldı.
O kavganın arasında da almam imkansızdı zaten :KK1:
Ya neden her bimde değişik oluyor bu adetler?
Bizimkinde sadece 3 tane vardı...
Bayram geçsin de gidip migros ya da real den alacağım inşaallah ben de.
Canım çekti iyice :97:

realde var,güral 54 liraya düşmüştü promosyon yapmışlardı,üstelik orda fincan takımı da var birçok modelin bende bugun bimden aldığıma realden fincan takımınıda alıcam..

X