Bim'deki ürünler hakkında..

haftaya 24 parca yemek takimi var gural porselenin 45 lira
sanirim 30 parcaydi catal kasik bicak takimi var 39 lira
guzel oyuncaklar var...

haftaya 24 parca yemek takimi var gural porselenin 45 lira
sanirim 30 parcaydi catal kasik bicak takimi var 39 lira
guzel oyuncaklar var...

Çok güzelmiş. İnşaallah güzel desenli bulurum da alabilirim. Ne zamandır günlük yemek takımı almak istiyordum.

Bugün erkekler için deri mont vardı Hatemoğlu'nun. Biz aldık. Modeli,rengi,kalitesi ve fiyatı süper.

annem bimden ara sıra alışveriş eder..aktüel ürünleri takip eder..şimdiye kadar aldıgımız hiç bişeyden pişman olmadık diyebilirim..ta kii tatlılarını alanakadar..bir kaç ay önce annem almıştı..cok hosumuza gitmişti..ambalajı falanda cok iyiydi..sürekli almaya basladık..bigün kazandibi yiyorum..içinden kocaman bir kıl cıktı..cok tiksindim..ki bu konuda bime ve bimde satılan ürünlere cok güvenirdim..aldıgımız hiç bişeyden pişman olmadık cünkü..ama bu tatlı olayını baska tanıdıklarımdan daha duydum..belliki hijyenik bir ortamda yeterli tedbirler alınarak üretilmiyo..şimdi ise bime cok nadir uğruyoruz..oda temizlik bezi falan almak için bazen

Deri mont siyah olan model güzelmiş. Markası da iyi. Dün akşam gittim hiç bir şey kalmamıştı. Külotlu çoraplardan küçük olanlar kalmıştı oğluma göre alamadım. Ama sonra baktım ki çin malı yazıyor bir şey kaybetmiş sayılmam.

Aknaz peynir aldım ilk defa -kutuda olan değil- trakya tam yağlı beyaz peynir yazıyor tadı çok güzeldi.

bizde yörsan alıyoruz ilk actıgımızda harika ama bi kaç günden sonra kuru bi tat oluşuyo.....

çocuk çadırı aldım.çok güzelmiş.
geçen hafta da çift kişilik kaz tüyü yorgan aldm.kullanıyorum ve çok memnunum.hiç tüy çıkmıyor yorgandan..

Ben uzun zamandır kullanıyorum. İnan bana ne pişik ne sızma hiç bir şey olmadı. Bugün yeni paket aldım kokulusu gelmiş. Mis gibi resmen çocukla burnumuza soktuk. Ben fiyatı ve kalitesi konusunda çok memnunum. Mesela 2 saat sonra çıkarıyoruz falan diyorsun ya ben çok daha uzun süre tutuyorum inan o kadar para vermeye değmez. Al dene

Birde tatlı ve sarma konusunda yorumlar olmuş ben kazandibine bayıldım. Şükür bugüne kadar sorun yaşamadım. Sarmasıda 3 seferin 2 sinde iyi ise 1 de kötü maalesef. Pirinçleri ayıklamadıkları zaman denk gelmişim herhalde bir seferinde 12 sarmada da resmen kum vardı

Bimdeki deterjanlara güvenemiyorum nedense ben:26:Almanyadan özel getirdik dedikleri bulaşık tabletlerinden deneyen oldu mu hiç??

ben bim in birçok ürününü beğeniyorum.çok ta ekonomik...bu hafta sebze kurutucu aldım.tek kelimeyle mükemmel.marulu,maydonozu,roka...vs yıkayıp atıyorum içine.hoooop çeviriyorsun anında kurutuyo ve daha uzun saklayabiliyosun böylece...hemde 5.90 tl

slm hanımlarrr size bişi sorucam eşimle bi kaç gün önce herzamanki gibi yörsan peynir almıştık dün eşim acarken farketmiş agzı hafif acılmıs hani normalde teneke ya o küçük olandan aldık 9 tl olandan sonra acmış bide bakmışki peynir hava almış ve kokuyo fişide kaybetmişiz sizce degişim olamazmı???

bizde bi kere yoğurt almıştık yaz olunca bozuk çıktı
fişi olmayınca değişmez zannettim
sonra çalışanlara söyledim
olsun getirin azda kalsa iade kabul ederiz dediler
bi söyle istersen kabul edebilirler belki.
fişi çok problem etmiyolar burda

Bebek bezi kaliteli bende kullanmıştım. Evyap üretiyor zaten Evy baby ile eşdeğer sayılır, hiç pişik sorunu yaşamamıştık, fiyat olarak da aynıydılar.

Bulaşık makinesi tabletlerinden hiç memnun kalmadım ben. Henkel üretiyor diye almıştım.

Tatlılarından supangle ve profiterol zaman zaman alıyorum çok güzel tadları.

değişmek zorundalar...götür sen..

ben de dün bimden alışverişimi yaptım...
ilk defa yurdum biber salçsı ve domates salçası aldım. henğz kullanmadım, bakalım nasıl çıkacak. kullanan var mı:?

canımm götürünn bence değişirler tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…