Bim'deki ürünler hakkında..

kızlar hani ne derece doğru bilemiyorum sadece duyduğumu söylemek istedim

bu hafta bebekler için külotlu çorap ile bebek gelecek bebeği kendime alacağım çok tatlı görünüyo külotlu çorapıda benim koca popoluma alacam giysin minnağım soğuklarda 3yaşından büyük olsaydı trende alırdım ama:ecrin_bebek: bu hafta çok birşey yok gibi sanki vakumlu poşetlerde iyi ama bakalım

çadırı uyku setini ve alezi istiyorum ama yakın değilim bime ben gidene kadar kalmaz diye düşünüyorum
ama çocuklara oyun çadırını alabilsem çok iyi olur yaa çok sevinirler istiyolardıboshayallersmile

Bu haftaki ürünlerde güzelmiş. Derimont alez ve çocuk çadırını istiyorum. Çadırın içindeki direkler çok sağlam olmuyor.Daha önce başka bir mazadan almıştım hemen kırılmışlardı. Ama çocuklar çok istiyor oyüzden alıcam.Tabii ben gidene kadar kalırsa.

Genelde bimden alışveriş yapıyorum aradığım şey orada yoksa yakınında migros var orrya geçiyorum.Bim daha ekonomik...

gunaydınnn kızlarrr aranızda kaz tüyü yorgan veya yastık aldınızmı bimden nasıl memmusunuz aldısanızz sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
gunaydınnn kızlarrr aranızda kaz tüyü yorgan veya yastık aldınızmı bimden nasıl memmusunuz aldısanızz sempatiksalakcinni
Ben geçen sene almıştım.
Yorgan süper, yastıklar yatınca incecik oluyor o yüzden ikisini üst üste kullanıyorum.
Ayrıca tüy çıkarmaz deniyor ama evin her yeri tüy maalesef
Buna rağmen bu sene 2 tane daha yastık aldım.
Henüz yıkamadım ama yıkayan arkadaş koktuğunu söyledi.
Bunu biraz araştırdım. eğer iyice kurutursanız sorun olmuyormuş.
Fiyatıda çok uygun ben al derim:1closedeyes:

Bugün sahlep aldım ilk defa su yada süt ile hazırlayın diye yazmışlar üzerine deneyen oldumu acaba tadı nasıl gerçi severim ben sahlebi bu havalardada iyi gelir sıcacık içilir..

Bugün sahlep aldım ilk defa su yada süt ile hazırlayın diye yazmışlar üzerine deneyen oldumu acaba tadı nasıl gerçi severim ben sahlebi bu havalardada iyi gelir sıcacık içilir..

bende aldım geçen gün süt ile yaptım güzel oldu su ile yapınca tat vermiyo:içelim:

teşekkür ederımm tatlımm bu gun aldımm yastıkda yorganda :1hug:

salep fiyatı nekadar:hulya: ürün kabtamı yoksa poşette filanmı benim eşim çok istiyorduda kızlar............ birde bu altını ıslatan bebeğe gülüceğim geldi nası yaaakaydirigubbakcemile3

kızlar bim de jenny&willy diye bi bez warmış...
çevremde kullananlar var ve çok memnunlar. yani bez sonuçta,iyiyse neden olmasın dimi ama. 2 saat sonra çıkarıyoruz gidiyo bitiyo işte. dünyanın parasını veriyoruz o bezlere.
aranızda kullananlarınız var mı? nasıl begendınız mı? sızdırma,pişik yapıyor mu? popoyu nemli bırakıyor mu?

hiç almadım eşim aldırmıyor markası bilinmedik diye..ama huggies her zaman bimden alıyorum ucuz oluyor.

bu hafta külotlu çorapa alacaktım yeğenime 5gibi gittim bitmişti 1-3 yaş vardı oda olmazdı çok güzeldiler ama kaçırdım artık çarşıdan alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…