- 23 Ağustos 2009
- 1.914
- 0
Evet bende merak ettim, mesela neler çok tehlikeliymiş.
Milföy dedin ya ben pek almam ama alırsam da Bim in kini alacağım o zaman.
Bim in salçası da diğer salçalardan farklı sanki ev yapımı gibi rengi açık, diğer domates salçalarının koyu bir rengi var, bilemiyorum ama Bim in ki daha doğal geliyo bana tat olarak da. Doğuş markasının salçası da var aynı yurdum salça gibi o da...
Ben geçen sene almıştım.gunaydınnn kızlarrr aranızda kaz tüyü yorgan veya yastık aldınızmı bimden nasıl memmusunuz aldısanızz sempatiksalakcinni
Bugün sahlep aldım ilk defa su yada süt ile hazırlayın diye yazmışlar üzerine deneyen oldumu acaba tadı nasıl gerçi severim ben sahlebi bu havalardada iyi gelir sıcacık içilir..
süt ve tarçınla güzel gidiyo kokusu dagüzel
bende aldım geçen gün süt ile yaptım güzel oldu su ile yapınca tat vermiyo:içelim:
Ben geçen sene almıştım.
Yorgan süper, yastıklar yatınca incecik oluyor o yüzden ikisini üst üste kullanıyorum.
Ayrıca tüy çıkarmaz deniyor ama evin her yeri tüy maalesef
Buna rağmen bu sene 2 tane daha yastık aldım.
Henüz yıkamadım ama yıkayan arkadaş koktuğunu söyledi.
Bunu biraz araştırdım. eğer iyice kurutursanız sorun olmuyormuş.
Fiyatıda çok uygun ben al derim:1closedeyes:
gunaydınnn hayırlı sabahlarrrr :1hug:
kızlar bim de jenny&willy diye bi bez warmış...
çevremde kullananlar var ve çok memnunlar. yani bez sonuçta,iyiyse neden olmasın dimi ama. 2 saat sonra çıkarıyoruz gidiyo bitiyo işte. dünyanın parasını veriyoruz o bezlere.
aranızda kullananlarınız var mı? nasıl begendınız mı? sızdırma,pişik yapıyor mu? popoyu nemli bırakıyor mu?