- Konu Sahibi hellim peyniri
-
135 e aldım ben geçen sene
Zamlanmış demek şu dolar vs mahvetti bizi
aynen kesinlikle haklısın canım..Çarşının pazarın hali aslında ekonomik krizi bağırıyor ama kredi kartlarımızla yaşadığımız için taksitle ödediğimiz için kriz yok sanıyoruz. Bir de dolar yükselse bize ne diyen ekonomiden habersiz insanlar var. En basitinden dolar yükseldikçe senin pazardan aldığın domatesi tezgaha getiren aracın benzinine zam geldiği için domatese de zam geliyor. Dolar yükselmiyor aslında Türk lirası değer kaybediyor. Ciddi bir ekonomik kriz var. Çünkü artık üretmeyen sürekli ithal eden bir ülke olduk. Herşeye zam olmasının sebebi bu.
aynen kesinlikle haklısın canım..
İnan dolar arttıkça euro yükseldikçe altın arttıkça bende bunları bildiğim için çok endişeleniyorum..
Tlmiz pula döndü..A dan Zye herşeye zam zam ..
Rabbim ülkemize bizlere güç kuvvet versin..
İnş en kısa zamanda bu kötü günleri atlatırız>(
Çarşının pazarın hali aslında ekonomik krizi bağırıyor ama kredi kartlarımızla yaşadığımız için taksitle ödediğimiz için kriz yok sanıyoruz. Bir de dolar yükselse bize ne diyen ekonomiden habersiz insanlar var. En basitinden dolar yükseldikçe senin pazardan aldığın domatesi tezgaha getiren aracın benzinine zam geldiği için domatese de zam geliyor. Dolar yükselmiyor aslında Türk lirası değer kaybediyor. Ciddi bir ekonomik kriz var. Çünkü artık üretmeyen sürekli ithal eden bir ülke olduk. Herşeye zam olmasının sebebi bu.
prog adı nedirBugün çok güzel çoraplar gördüm , kışlık harika desenleri var. Normalde olsa alırım ama evde zaten var diyerek almadım. Umarım böyle devam ederim. Bir tane program var gelir gider tablosu için. Onu indirdim oradan kaydediyorum herşeyi.
prog adı nedir
çok çok teşekkür ederimPara Yönetimi
canım bimde hangi pedler var? scarlet gibi bir markaydı sanıyorum bir kere almıştım çok ince, kağıt gibi bir şeydi...o yüzden bir daha almadım...başka bir ürün mü var acaba orada satılan ve kullandığın?Bimin microfiber temizlik bezleride çok güzel oluyor.. iç çamaşırları pedleri güzel.. ben memnunum..
scarlet geceyi kullanıyorum canım.. çok emici..gerçi bir müddet zamandır almadım.. orkid kampanyalı almıştım daha bitmedi..canım bimde hangi pedler var? scarlet gibi bir markaydı sanıyorum bir kere almıştım çok ince, kağıt gibi bir şeydi...o yüzden bir daha almadım...başka bir ürün mü var acaba orada satılan ve kullandığın?
Teşekkür ederim canım. Bir de onu alıp deneyeyim en iyisi...gece olanını almamıştım ben...scarlet geceyi kullanıyorum canım.. çok emici..gerçi bir müddet zamandır almadım.. orkid kampanyalı almıştım daha bitmedi..
ama scarlet gece gayet güzeldi canım.. Ben çok memnundum.başka markada yok sanırsam orada..
dene canım ben çok memnundum. orkid den pek bir fark göremedim..Teşekkür ederim canım. Bir de onu alıp deneyeyim en iyisi...gece olanını almamıştım ben...
Bende denemek isterimscarlet geceyi kullanıyorum canım.. çok emici..gerçi bir müddet zamandır almadım.. orkid kampanyalı almıştım daha bitmedi..
ama scarlet gece gayet güzeldi canım.. Ben çok memnundum.başka markada yok sanırsam orada..
dene tabi canım..Bende denemek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?