• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bim ve A101 ürünleri

A101 de ki favorilerim
Chescake(frambuazli olan favorim)
Cicegim bulasik detj (a101 yakin diye arada aliyorum)
Onun harici zaten bilindik markalar var aktuellerini ayrica takip ediyorum her persembe.
Plastik saklama kabi,saksılar,kesme panosu,bardak,kase falan aldim uyguna geldi.

Bim favorilerim
Pizzasi
Mantisi
Dost süt
Dost yogurt
Dost ayran
Yurdum salca
Desto pembe bulasik detj.
Bulut mavi yumusatici.
Kurabiyeleri
Tost ekmegi
Wc kagidi
Mutfak havlu kagit.
Dusjeli (adini unuttum kirmizisi guzel kokuyor)
Çigkofteside guzel denedim.
Pedleri
Gunluk pedi

Bunlari genelde buradan aliyorum hepsindende memnunum.

A101 de ki favorilerim
Chescake(frambuazli olan favorim)
Cicegim bulasik detj (a101 yakin diye arada aliyorum)
Onun harici zaten bilindik markalar var aktuellerini ayrica takip ediyorum her persembe.
Plastik saklama kabi,saksılar,kesme panosu,bardak,kase falan aldim uyguna geldi.

Bim favorilerim
Pizzasi
Mantisi
Dost süt
Dost yogurt
Dost ayran
Yurdum salca
Desto pembe bulasik detj.
Bulut mavi yumusatici.
Kurabiyeleri
Tost ekmegi
Wc kagidi
Mutfak havlu kagit.
Dusjeli (adini unuttum kirmizisi guzel kokuyor)
Çigkofteside guzel denedim.
Pedleri
Gunluk pedi

Bunlari genelde buradan aliyorum hepsindende memnunum.
Aaa çiçeğim bulaşık deterjanından memnun musun ben de alsam mı almasam mı diye düşünüyorum
Şu anda indirimde 4 litresi 7 lira
Prilin 2.5 litreligini almıştım ondan da memnunum bir dahakine bunu deneyeyim

Aaa çiçeğim bulaşık deterjanından memnun musun ben de alsam mı almasam mı diye düşünüyorum
Şu anda indirimde 4 litresi 7 lira
Prilin 2.5 litreligini almıştım ondan da memnunum bir dahakine bunu deneyeyim
Bimin destosu daha iyi kiyaslarsak.
Ama suan almis bulundum kullaniyorum.
Desto alicam ama yine ona alistim sanirim (pembesine) elim hep onu ariyor.
Istersen normal boy alip bi dene istersen.

Ben bulasik detrj. Sevmezsem eger hali silerken, yerleri silerken, kapi cam silerken kullanip bitiriyorum.

Bimin destosu daha iyi kiyaslarsak.
Ama suan almis bulundum kullaniyorum.
Desto alicam ama yine ona alistim sanirim (pembesine) elim hep onu ariyor.
Istersen normal boy alip bi dene istersen.

Ben bulasik detrj. Sevmezsem eger hali silerken, yerleri silerken, kapi cam silerken kullanip bitiriyorum.
Hımm o zaman küçüğünü alır denerim riske atmayayım yada yine uygun bulursam prilden devam ederim

Konuştuk ya canim a101in limonlu cheesecakeinden istedi ama yiyemem diyetteyim insanı bağımlı yapiyo resmen

Hımm o zaman küçüğünü alır denerim riske atmayayım yada yine uygun bulursam prilden devam ederim

Konuştuk ya canim a101in limonlu cheesecakeinden istedi ama yiyemem diyetteyim insanı bağımlı yapiyo resmen
Misafirim geldiginde aliyorum ben genelde canim
Ozaman 1-2dilim kaliyo bana hepsini yememis oluyorum :)
Misafirlerim bile senmi yaptin diyolar

Cicegim olan detj cok kopurmuyor fairy pril kalitesi zaten olamazda destonun pembesini sevdim ben. Ondan ona taktim

Misafirim geldiginde aliyorum ben genelde canim
Ozaman 1-2dilim kaliyo bana hepsini yememis oluyorum :)
Misafirlerim bile senmi yaptin diyolar

Cicegim olan detj cok kopurmuyor fairy pril kalitesi zaten olamazda destonun pembesini sevdim ben. Ondan ona taktim
Ay ben misafir olmasa da alıyorum yiyorum sonra gelsin lop lop kilolar

O zaman hiç almayayım çiçeğimi
Şokun mintaxini denedim onu da beğendim mintax yada prilden devam ederim

Mintaxida ben merak ediyorum onu denemek istiyorum.
Soka yolum dusunce denim bari arap sabununu falan.
Mintax benim baya hoşuma gitmeye başladı mutfak ve banyo spreyini kullandım hem çok uygun hem de cifin spreylerinden farkı yok

Annem bulaşık mk. Tabletini almış ondan da denedim fena değildi
Şimdi sırada bulaşık deterjanı ve yumuşatıcısı var deneyecegim

a101 de bulunan abc yumuşatıcının pembe ve mor renklerini kullanıyorum, kokuları çok kalıcı ve beğeniyorum...
yine a101 den slikonlu temizleeyici alıyorum, (highgenic) muadillerine göre fiyatı hesaplı, memnunum
bimden güldal çamaşır suyu alıyorum, beğeniyorum

a101 deki noodle çorbaya bayılıyorum ama kalori bombası. of yine canım istedi.

a101 de bulunan abc yumuşatıcının pembe ve mor renklerini kullanıyorum, kokuları çok kalıcı ve beğeniyorum...
yine a101 den slikonlu temizleeyici alıyorum, (highgenic) muadillerine göre fiyatı hesaplı, memnunum
bimden güldal çamaşır suyu alıyorum, beğeniyorum
ben de abc'nin mavi olanını kullanıyorum memnunum bu bitince mintax deneyeceğim
highgenic güzel bir ürün ama kokusu çok ağır aşırı parfümlü geldi bana ilk çıktığında almıştım sonradan formülü değişmişse bilemem tabi

ben de abc'nin mavi olanını kullanıyorum memnunum bu bitince mintax deneyeceğim
highgenic güzel bir ürün ama kokusu çok ağır aşırı parfümlü geldi bana ilk çıktığında almıştım sonradan formülü değişmişse bilemem tabi
yok canım aynen hala yoğun bi kokusu var, ben sevdim rahatsız etmedi..bi de ben camları siliyorum onunla, yağmur yağınca daha az leke kalıyor, su akıp gidiyor.belki dış mekanda kullanınca çok rahatsız etmemiş olabilir koku.gerçi duşakabini de onunla siliyorum. ben beğendim kokusunu..
mavi abc hiç denemedim bu hafta gidince bi koklayayım onu da.

Hanımlar yakınımıza şok açıldı yemizlik ürünleri ve yumuşatıcısı mıntax markaa tabsiye edermianiz fiyatları uygun daha önce binden alıyorsum ama yakın oldupu için şok daha iyi olacak başka neleri tabsiye edersiniz ayrıca şok da tavuk ve kıymasını mesela önerir mianiz bir markaydı ama ınuttım şuan

Hanımlar yakınımıza şok açıldı yemizlik ürünleri ve yumuşatıcısı mıntax markaa tabsiye edermianiz fiyatları uygun daha önce binden alıyorsum ama yakın oldupu için şok daha iyi olacak başka neleri tabsiye edersiniz ayrıca şok da tavuk ve kıymasını mesela önerir mianiz bir markaydı ama ınuttım şuan
merhaba ben şokta sevdiğim sürekli aldığım ürünleri yazayım size
kreması,baharatları, amigo markalı kuruyemişleri
piyale markalı makarnası,kabartma tozu,vanilyası
mintax markalı banyo ve mutfak spreyi ,bulaşık makinesi tuzu ve sıvı bulaşık deterjanı
benim deneyip beğendiklerim bunlar

High genic mavi sise cok iyi cikariyo. Lavabolar ve dusakabinde kullaniyorum.
Bim guldal camasir suyu,bulut mavi yumusatici,tuvalet kagidi, bulasik makinesi parlaticisi cok guzel ama parlaticiyi makinede degilde armaturleri parlatmada kullandim.Cok elzem degil. Caydanlik parlatmak icin almistim verimli olmadi. Bir daha almam. Ivir zivir her seyi almiyorum artik.Bu ara sade yasama merak saldim.
Bim in yag cozu cok etkili.Agir kirler icin cok iyi ama sakin eldivensiz kullanmayin.
Bimdeki bergomut aromali cay 100 grlik kucuk paketi aliyorum, aromasi cok guzel.
Bim in sari mutfak bezleri de guzel.
Yumurtasida iyi.

bim deki gofgof gofreti beğeniyoruz, daha önce yazmış mıydım hatırlamıyorum ama vip gold kahvesi güzel(fiyatı da çok uygun), bir de a101 in Türk kahvesini çok öneriyorlar ama denemedim, deneyen var mı aranızda?

bim deki gofgof gofreti beğeniyoruz, daha önce yazmış mıydım hatırlamıyorum ama vip gold kahvesi güzel(fiyatı da çok uygun), bir de a101 in Türk kahvesini çok öneriyorlar ama denemedim, deneyen var mı aranızda?
ayy gofgof bide küçük çikolata topları var topitanem diye onlara takmıştım bir ara sürekli alıyordum kilo aldım o yüzden bıraktım
resmen bağımlılık yapıyolar
a101in kahvesi fena değil tabi bir mehmet efendi değil ama idare eder
bimin kahvesini beğenmedim

Back
X