Bim ve A101 ürünleri

o markanın pahalı 75tlydı bende aslında o markadan almadan bimdekine bakayım diye aldım çok memnun kaldım. değiştirmeyi düşünmüyorum. markasını bilmioyrum aktüele geliyor. yalnız ipli rondo alırken dikkat edilmesi gereken şey bıçaklarının kavisli olması. düz bıcaklı olanlar hiç iş yapmıyor dediler. ben bimden 18tlye aldım sanırım. elektrikli rondomdan daha iyi çalışıyor:)

20 lriaşık olanı şok marketlere geliyor alanlar da memnun bende alacagım gelince

Daha evvel yazışmalar olmuştu burda da arkadaşlar bim den aldıklarından memnun olduklarını yazmışlardı . Bayağıdır takip ediyorum gelmedi bir türlü . Şok veya A101 de gördüm bir ara hangisi emin değilim , fiyatı uygundu ama düz bıçaklıydı .Bıçakları eğimli olanlar daha iyi doğruyormuş , öyle okudum burda .

Daha evvel yazışmalar olmuştu burda da arkadaşlar bim den aldıklarından memnun olduklarını yazmışlardı . Bayağıdır takip ediyorum gelmedi bir türlü . Şok veya A101 de gördüm bir ara hangisi emin değilim , fiyatı uygundu ama düz bıçaklıydı .Bıçakları eğimli olanlar daha iyi doğruyormuş , öyle okudum burda .
migrosa büyük boy olanı gelmişti bende baktım ama göremedim yakın zamanda. ben bi kaç kişiden duydum düz bıçaklılar iyi değil diye. en son bi mağazada bakarken bi teyze yanaşıp düz bıçaklıları alma ben aldım attım işe yaramıyor dedi onun üzerine almadım.

a101 sütünü iki firmaya ürettiriyor.biri danone diğerini şuan hatırlayamadım.kapaklarından anlayabilirsiniz.birinin yuvarlak oluyor biri diktörtgen.bazen ikisi birden mağazada olabiliyor.danone kullanmayan varsa süte dikkat etsin

Bugün A101'den küçük pipetli sütlerden aldım. Üreticisi danoneymiş. Hiç tadı yoktu su gibiydi beğenmedim

Daha önce yoğurdunu aşmıştım o da su gibiydi tatsız tuzsuz bir şeydi

BİM'in sütü yoğurdu daha iyi ona göre

X