• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ersağ ürünleri kullanıyor musunuz?

Aspiratör ve fırın için yağ çöz kullansaydınız daha etkili olurdu, damla konsantre yağ çözmek için değil ki.. Şampuanını da uygun olanını bulamamış olabilirsiniz. Tıpkı diğer şampuanlar gibi, hepsi herkese iyi gelmez :KK43:
Onlar için yagcoz kullandım damla konsantre ise yaramayınca..ama ustunde yazdığı gibi bir ise yaramıyor kesinlikle..sadece krem suni deri mutfak kose takımımın üstündeki leke ve kirleri çok güzel temizledi, ama damla olarak değil süngerin üstüne bolca dökerek kullandım..başkada bi ise yaramıyor..kesinlikle tavsiye etmem..sampuana gelince sacima uygun olanı aldim eminim ama kazık gibi yaptı..bi daha asla almam..az para da değil gözle gorulur bi fark olmalı bence..gerçi gözle gorulur bi fark oldu saçında bildiğin süpürge oldu:KK70:

Onlar için yagcoz kullandım damla konsantre ise yaramayınca..ama ustunde yazdığı gibi bir ise yaramıyor kesinlikle..sadece krem suni deri mutfak kose takımımın üstündeki leke ve kirleri çok güzel temizledi, ama damla olarak değil süngerin üstüne bolca dökerek kullandım..başkada bi ise yaramıyor..kesinlikle tavsiye etmem..sampuana gelince sacima uygun olanı aldim eminim ama kazık gibi yaptı..bi daha asla almam..az para da değil gözle gorulur bi fark olmalı bence..gerçi gözle gorulur bi fark oldu saçında bildiğin süpürge oldu:KK70:
:) Doğrudur. Bir önceki mesajımda da dediğim gibi her ürün herkese iyi gelmeyebilir.

seni gidi satıcı seni reklam hep doğal diyolar ama yalan deterjanım doğalı mı olur

aynen katılıyorum :)) kımyasallardan uzak durmak lazım..ben artık sirke ve karbonatla temızlık yapıyorum.
arap sabunu harıcı kımyasal almıyorum eve.sık sık temızlık yapılınca leke vs olmaz zaten.

Ersağ ürünleri nerede satılıyor
Merhaba cnm Ersağ satış temsilcisiyim üye olup ürünleri yüzde 25 indirimli alabilirsiniz hatta çevrenizdekilere satış yapıp kazanç sağlayabilirsiniz.Üyelik için özelden yapabilirsiniz malum sitede reklam yasak:)

merak ediyorum ersağ tüy azaltıcı losyon kullanan var mı? Yani ben 3 aydır yarım bacak ve ayak üstü için kullanıyorum azalışı ayak üstünden anlıyorum ki düzenli kullanmamama rağmen bacaklarımda pek fark edilmese de incelme var gibi ama bu ne kadar sürecek ve tüylerim azalıp da kullanmayı bıraktığımda tüyler eski haline dönecek mi?sabırla daha düzenli mi kullanmalıyım? ve gece gündüz losyonları cildimi yaktı göz çevreme de bu kremlerden sürdüm tahriş etti.şimdi loreal paris göz çevresi kullanıyorum göz çevresi için illaki ersağ göz çevresi ayrı mı alınmalı?bir de cildimi tahriş eden şey acaba hep dove sabun ile yıkardım yüzümü ersağ el köpüğü ile yıkadım diye mi böyle oldu:KK43: bilmiyorum. acil cevap istiyorum lütfen

Ersağ ürünleriyle geçtiğimiz yaz tanıştım. Masaj kremi, banyo wc, bulaşıkmatik jel, yağ çöz, Argan yağlı şampuan, duş jeli, el losyonu vs birçok ürününü deneme şansım oldu merak edilen ürünler hakkında yorum yapabilirim.

bikaç ay önce; banyo-wc temizleyicisini aldım, alma sebebim domestosun kokusunun boğazımı mahvetmesiydi ersağ için doğal bitkisel kokusu ne kadar olabilirki olsada domestos ( umarım sorun olmaz marka adı verdiğim için )gibi tahriş etmez dedim demez olaydım o nasıl bir kokuuu aman allahım wc hergün temizlendiği için kokusu iyice siniyordu banyoya bitti de kurtuldum şimdi
genel temizlik sıvısı var o da harika bisey ölçüsüne göre sulandırıp fısfıslı şişesine koyup elimede toz bezini aldığımda her yeri onunla silebiliyorum

bikaç ay önce; banyo-wc temizleyicisini aldım, alma sebebim domestosun kokusunun boğazımı mahvetmesiydi ersağ için doğal bitkisel kokusu ne kadar olabilirki olsada domestos ( umarım sorun olmaz marka adı verdiğim için )gibi tahriş etmez dedim demez olaydım o nasıl bir kokuuu aman allahım wc hergün temizlendiği için kokusu iyice siniyordu banyoya bitti de kurtuldum şimdi
genel temizlik sıvısı var o da harika bisey ölçüsüne göre sulandırıp fısfıslı şişesine koyup elimede toz bezini aldığımda her yeri onunla silebiliyorum
Bahar kokulusu çıktı şimdi banyo Wc nin o daha iyi bu konuda. Hatta eve oda parfümü niyetine kullananlar bile var ;)

evet banyo wc spreyini oda spreyi olarak kullananlar var :) hatta evde grip gibi hastalık geçiren biri varsa odaya sıkıp diğer fertlere bulaşmaması içinde kullanılıyor bilginiz olsun :)

Merhaba arkadaşlar .ersagin omega 3 balık yağını kullanmk istiyorum.hamileyim.yan etkisi olurmu diye tedirginim.bilgisi olan varmi

Merhaba arkadaşlar .ersagin omega 3 balık yağını kullanmk istiyorum.hamileyim.yan etkisi olurmu diye tedirginim.bilgisi olan varmi
Doktorunuza danışın bence. Birçok ürününü kullanıyorum, çok memnunum ama hamilesiniz ve gıda takviyesi için doktor önerisi önemli bence

bende satısa baslamayı dusunuyorum herkes faydalanmalı bnce:)

MERHABALAR ERSAĞ'A ÜYE OLMAK İSTERSENİZ LİNKİM BUDUR.TIKLAYIN AŞAĞIDAKİ ADRESE SPONSOR NO YAZIP KAYDOLUN.

SPONSOR NO : YAZARSANIZ ÇIKAR.SEVGİLER.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de kullanıyorum ürünlerini ve çok memnunum.

MERHABALAR ERSAĞ'A ÜYE OLMAK İSTERSENİZ LİNKİM BUDUR.TIKLAYIN AŞAĞIDAKİ ADRESE SPONSOR NO YAZIP KAYDOLUN.

SPONSOR NO : YAZARSANIZ ÇIKAR.SEVGİLER.

Kızlr ben almadım bu urunlerden fakat eltim almıştı onlara gezmeye gittiğimizde oğlumn tişortu siyah dut olmuştu ve bayağı yoğun bir lekeydi ersağın genel temizleyıcisinden doktun bıraz elımde yıkadım tişortu astıgımda leke halen uzerındeydı kuruyunca bir baktımkı damla leke kalmamış gerçekten şaşırdım etkili bir urunmuş

SPONSOR NO :YAZARSANIZ ÇIKAR.SEVGİLER.

Ersağ ücretsiz üyelik için sponsor no:

Back
X