- Konu Sahibi hellim peyniri
A101 de hiwgenic markalı urunler vardı gri ankstre yuzetler için fıs fıs harika bişey buzdolabı bulaşık makinesi ocak tüm gri yuzeylere uyguluyorum .ama artık bulamıyorum acaba kaç a101 e baktıysam yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pecetelerimi ve camasir suyu, bulasik sungeri gibi malzemeleri bimden aliyorum. Gayet de memnunum.
Bim in yumurtasi s bence marketlerden alabileceginiz en iyi yumurtalardN bir tAnesi. Koyden gelenler disinda yumurtayi d hep bimden alirim.
A a cok talihsiz denk gelmissiniz. Bende yumurtada cok hassasimdir. Hatta beyazini asla yemem, sarisi da cok nadirdir. Alirken yumurtlama tarihine bakarak alirim bugune kadar marketlerden aldigim yumurtalar icinde en memnun kaldigim bimin yumurtasidir.Ben yumurta konusunda çok hassasım. Bazen tiksinti geliyor bazı markalardan yiyemiyorum. A101 de yumurtanın son kullanma tarihi geçmiş üstündeki son kullanma etiketini yırtmışlar öyle satmaya çalışıyorlardı. Bim'den almıştım kokmuş çürük çürük aktı ıyyy yine midem kalktı. O gün bugündür yumurtayı asla böyle yerlerden alamıyorum. midem kaldırmıyor.
A a cok talihsiz denk gelmissiniz. Bende yumurtada cok hassasimdir. Hatta beyazini asla yemem, sarisi da cok nadirdir. Alirken yumurtlama tarihine bakarak alirim bugune kadar marketlerden aldigim yumurtalar icinde en memnun kaldigim bimin yumurtasidir.
canım ben de bimden gezen tavuk dedikleri yumurtadan alıyorum. yani daha doğrusu son bi aydır ordan alıyorum. beğendim.. diğer seçeneklere göre daha iyi geldi.. tavsiye ederim sen de al dene bence..ben a101in yumurtasını alıyordum ama artık hoşuma gitmemeye başladı
bimde gezen tavuk yumurtası var 10lu hiç deneyen var mı aranızda hanımlar
bir de bimde yine tandır ekmeği satılıyormuş arasına köfte döner vs koyunca güzel oluyormuş tavsiye ediyorlar deneyeceğim
sen beğendiysen mutlaka deneyeceğim canımcanım ben de bimden gezen tavuk dedikleri yumurtadan alıyorum. yani daha doğrusu son bi aydır ordan alıyorum. beğendim.. diğer seçeneklere göre daha iyi geldi.. tavsiye ederim sen de al dene bence..
evet canım saısı turuncuya dönük bi de sarısı diri olmalı biraz. yani öyle hemen patlamamalı ya da kendini bırakmamalı.. bu iki özellik fikir verir kalitesi hakkında.. haa keşke köy yumurtası bulabilsek ama malesef her zaman bulunmuyor..sen beğendiysen mutlaka deneyeceğim canım
yumurtanın sarısı biraz turuncuya dönük olmalı diyorlar
bu a101den aldığım sapsarı hem de tatsız olmaya başladı
ooo çok iyi tamam ondan alacağım bundan sonraevet canım saısı turuncuya dönük bi de sarısı diri olmalı biraz. yani öyle hemen patlamamalı ya da kendini bırakmamalı.. bu iki özellik fikir verir kalitesi hakkında.. haa keşke köy yumurtası bulabilsek ama malesef her zaman bulunmuyor..
benimki de yeni kırıldı kullanılıyor ama yakında bırakır kendiniHer sene A101'den Rainwalker marka şemsiye alıyorum. Bugün gene gelmiş iki gözümün çiçeği
Kaliteli oluyor.
Tabi doluda fırtınada açarsan kırılıyo yada kaybediyorum. Ondan her sene
Arzum marka ne aldıysam hiçbirinden memnun değilimHanımlar bugün A101'de e Arzum ayaklı süpürgeler var hani ismini hatırlayamadım, onlardan vardı. Alıp kullanan memnun olan var mı 90 liraymış. Ucuz diye alıp elimde kalmasın. Mutfağa almak istiyorum.
Aynen öyle arzum çok kötü bende el blendirini aldım 3 günde bozuldu sesinde bı tuhaf zaten parana yazıkArzum marka ne aldıysam hiçbirinden memnun değilim
Ütü mutfak robotu ve tost makinesi/ızgara almıştım
Arzuma tövbe ettim
Dediğiniz makineden var bende ama fakir marka
Bayağı memnunum
Pratik oluyor
Ama toz haznesi çabuk doluyor küçük olduğu için
Bi de gürültülü çalışıyor kendi ufak sesi fazla ama olsun :)
Ben de Arzum'dan pek memnun değildim aslında. Fakir'in tüm ürümleri daha kaliteli. Fakir'in aynı ürününü sordum 175 liraymış. Sanırım onu alıcam.