• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bim ve A101 ürünleri

A101 de hiwgenic markalı urunler vardı gri ankstre yuzetler için fıs fıs harika bişey buzdolabı bulaşık makinesi ocak tüm gri yuzeylere uyguluyorum .ama artık bulamıyorum acaba kaç a101 e baktıysam yok

Pecetelerimi ve camasir suyu, bulasik sungeri gibi malzemeleri bimden aliyorum. Gayet de memnunum.

Bim in yumurtasi s bence marketlerden alabileceginiz en iyi yumurtalardN bir tAnesi. Koyden gelenler disinda yumurtayi d hep bimden alirim.

Ben yumurta konusunda çok hassasım. Bazen tiksinti geliyor bazı markalardan yiyemiyorum. A101 de yumurtanın son kullanma tarihi geçmiş üstündeki son kullanma etiketini yırtmışlar öyle satmaya çalışıyorlardı. Bim'den almıştım kokmuş çürük çürük aktı ıyyy yine midem kalktı. O gün bugündür yumurtayı asla böyle yerlerden alamıyorum. midem kaldırmıyor.

Ben yumurta konusunda çok hassasım. Bazen tiksinti geliyor bazı markalardan yiyemiyorum. A101 de yumurtanın son kullanma tarihi geçmiş üstündeki son kullanma etiketini yırtmışlar öyle satmaya çalışıyorlardı. Bim'den almıştım kokmuş çürük çürük aktı ıyyy yine midem kalktı. O gün bugündür yumurtayı asla böyle yerlerden alamıyorum. midem kaldırmıyor.
A a cok talihsiz denk gelmissiniz. Bende yumurtada cok hassasimdir. Hatta beyazini asla yemem, sarisi da cok nadirdir. Alirken yumurtlama tarihine bakarak alirim bugune kadar marketlerden aldigim yumurtalar icinde en memnun kaldigim bimin yumurtasidir.

A a cok talihsiz denk gelmissiniz. Bende yumurtada cok hassasimdir. Hatta beyazini asla yemem, sarisi da cok nadirdir. Alirken yumurtlama tarihine bakarak alirim bugune kadar marketlerden aldigim yumurtalar icinde en memnun kaldigim bimin yumurtasidir.

Evet her iki yerde de bunu yaşayınca yumurtadan tiksinti bile geldi. Uzun zamandır yumurta yemiyorum. Eşim ve oğluma da köy yumurtası satan bir yerden alıyorum. Tarihi geçtiğini bilip etiketin o kısmını yırtmışlar bir de. Ne kadar kolay insan hayatı ile oynamak. Ya farketmeyip çocuğuma yedirseydim. Hayvansal ürünleri hatta gıda ile ilgili şeyleri buralardan alamıyorum. Temizlik malzemeleri, aktüel ürünler olursa alıyorum.

Dün bimdeki peynir helvasını denim dedim.
Hic yetmemiştim ve cok da merak ediyordum.
Tadını cok sevdim artik arada alirim.
Tost ekmeğini cok beğeniyorum.
Birde köy ekmeğini esim cok seviyor alıyorum bile gittikce.
Denemek istediğim baska ürünleride var ama genel anlamda neyini denediysem beğendim.

ben a101in yumurtasını alıyordum ama artık hoşuma gitmemeye başladı
bimde gezen tavuk yumurtası var 10lu hiç deneyen var mı aranızda hanımlar
bir de bimde yine tandır ekmeği satılıyormuş arasına köfte döner vs koyunca güzel oluyormuş tavsiye ediyorlar deneyeceğim

ben a101in yumurtasını alıyordum ama artık hoşuma gitmemeye başladı
bimde gezen tavuk yumurtası var 10lu hiç deneyen var mı aranızda hanımlar
bir de bimde yine tandır ekmeği satılıyormuş arasına köfte döner vs koyunca güzel oluyormuş tavsiye ediyorlar deneyeceğim
canım ben de bimden gezen tavuk dedikleri yumurtadan alıyorum. yani daha doğrusu son bi aydır ordan alıyorum. beğendim.. diğer seçeneklere göre daha iyi geldi.. tavsiye ederim sen de al dene bence..

canım ben de bimden gezen tavuk dedikleri yumurtadan alıyorum. yani daha doğrusu son bi aydır ordan alıyorum. beğendim.. diğer seçeneklere göre daha iyi geldi.. tavsiye ederim sen de al dene bence..
sen beğendiysen mutlaka deneyeceğim canım
yumurtanın sarısı biraz turuncuya dönük olmalı diyorlar
bu a101den aldığım sapsarı hem de tatsız olmaya başladı

Bimin sütü denedim ve sevmedim
Kahvaltılık sosu muhteşem
Kaşar peynir kaanlı bir adı var, birtek orda var o güzel
Efsane marka pirinci çok güzel

A101 in plastik kapları güzel
Desensiz olan külotları güzel

1,5 aydır tüm alabileceğim herşeyi bim, a10, şok'tan almaya çalışıyorum.
bim'de efsane baldo pirinç, bulaşık süngeri, kekik, dost süzme peynir, çok tahıllı ekmek, çavdar ekmeği, bulut pembe yumuşatıcısı gayet iyi
a101'de bitki çayı, patlıcan közlemesi, turşu, iç çamaşırı, atlet, çorapları beğendim. tatlı, pasta ürünleri de güzel
aktüel ürünleri takip ediyorum. epey indirimler oluyor
A101'de bilindik markaları bulmak daha kolay, satılan pek çok şey bime göre daha kaliteli görünüyor.

sen beğendiysen mutlaka deneyeceğim canım
yumurtanın sarısı biraz turuncuya dönük olmalı diyorlar
bu a101den aldığım sapsarı hem de tatsız olmaya başladı
evet canım saısı turuncuya dönük bi de sarısı diri olmalı biraz. yani öyle hemen patlamamalı ya da kendini bırakmamalı.. bu iki özellik fikir verir kalitesi hakkında.. haa keşke köy yumurtası bulabilsek ama malesef her zaman bulunmuyor..

evet canım saısı turuncuya dönük bi de sarısı diri olmalı biraz. yani öyle hemen patlamamalı ya da kendini bırakmamalı.. bu iki özellik fikir verir kalitesi hakkında.. haa keşke köy yumurtası bulabilsek ama malesef her zaman bulunmuyor..
ooo çok iyi tamam ondan alacağım bundan sonra
istanbulda çok zor köy yumurtası bulmak olan da ne kadar köy yumurtası güvenilmiyor ki

Her sene A101'den Rainwalker marka şemsiye alıyorum. Bugün gene gelmiş iki gözümün çiçeği :KK45:
Kaliteli oluyor.
Tabi doluda fırtınada açarsan kırılıyo yada kaybediyorum. Ondan her sene :KK66:
benimki de yeni kırıldı kullanılıyor ama yakında bırakır kendini
ben de bir bakayım a101e madem memnunsunuz
ben bu şemsiyeyi 70 liraya almıştım 1 sene dayandı anca

Hanımlar bugün A101'de e Arzum ayaklı süpürgeler var hani ismini hatırlayamadım, onlardan vardı. Alıp kullanan memnun olan var mı 90 liraymış. Ucuz diye alıp elimde kalmasın. Mutfağa almak istiyorum.

Hanımlar bugün A101'de e Arzum ayaklı süpürgeler var hani ismini hatırlayamadım, onlardan vardı. Alıp kullanan memnun olan var mı 90 liraymış. Ucuz diye alıp elimde kalmasın. Mutfağa almak istiyorum.
Arzum marka ne aldıysam hiçbirinden memnun değilim

Ütü mutfak robotu ve tost makinesi/ızgara almıştım
Arzuma tövbe ettim

Dediğiniz makineden var bende ama fakir marka
Bayağı memnunum
Pratik oluyor
Ama toz haznesi çabuk doluyor küçük olduğu için
Bi de gürültülü çalışıyor kendi ufak sesi fazla ama olsun :)

Arzum marka ne aldıysam hiçbirinden memnun değilim

Ütü mutfak robotu ve tost makinesi/ızgara almıştım
Arzuma tövbe ettim

Dediğiniz makineden var bende ama fakir marka
Bayağı memnunum
Pratik oluyor
Ama toz haznesi çabuk doluyor küçük olduğu için
Bi de gürültülü çalışıyor kendi ufak sesi fazla ama olsun :)
Aynen öyle arzum çok kötü bende el blendirini aldım 3 günde bozuldu sesinde bı tuhaf zaten parana yazık

Back
X