• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni doğan bebek bezi

Yenidoğan için prima premium care den şaşmayın derim,biraz pahalı ama çok kaliteli.

Kesinlikle prima almalısınız. Ben hugies ve molfix kulandim önceleri,hem lastikleri iz yapti bebegim7n bacağında hemde en geç 3 saatte degismezsem islakligi uzerine çıkıyordu. En sonunda primayi buldum, gercekten 12 saate kadar sizdirmiyo. Hesaplarsan daha ucuza bile geliyor.

Yeni doğduğu zaman prima premium care kullandık. 3600 gr doğmuştu. 3 paket kadar 1 numara kullandık. Sonra 2 numara ve yeşil paketli primaya geçtik.

Ben indirime denk geldiğimde 1-2 paket 1 numara, 3-4 paket 2 numara almıştım. Onların dışında 1-2 paket daha aldık doğduktan sonra ve 3 numaraya geçtik. En uzun 3-4 kullanılıyor zaten. Büyük numara alırsanız elinizde kalmaz en azından.

ben ilk 4 ay prima premium care kullandim bebegimde ne pisik ne bisi oldu cok sukur.hareketlenmeye basladiktan sonraki bu 5. ay civari prima active baby`e gectik hala da oyle devam ediyoruz.hic bir sIkintim olmadi.tavsiye ederim

Ben de bebegime prima premium almistim ilk olarak. Hemen kizariklik yapti :( Sonra o zamandan beri huggies kullanmaya basladim. Simdi 16 aylik, masallah diyeyim, hic bir kere bile pisik olmadi..

Bende şimdiden stok yapmaya başladım 1 numara 2-5 kg yenidoğan prima premium ,1 tane 3-6 kg huggıes aldım.2 tanede 4-9 kg prima ve molfix aldım.

Çocuktan çocuğa değişir ben dogdugundan beri canbebe kullanıyorum 5 aylik oldu Allah a şükür pisik olmadı 92li paketi 22 tl alıyordum ben hem uygun fiyati var hemde hiç sızdırma ve pisik yaşamadık günde 4_6 kere anca degistiriyorum bi sorun yyaşamadım bu zamana kadar

Back
X