• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bim ve A101 ürünleri

135 e aldım ben geçen sene
Zamlanmış demek şu dolar vs mahvetti bizi

Çarşının pazarın hali aslında ekonomik krizi bağırıyor ama kredi kartlarımızla yaşadığımız için taksitle ödediğimiz için kriz yok sanıyoruz. Bir de dolar yükselse bize ne diyen ekonomiden habersiz insanlar var. En basitinden dolar yükseldikçe senin pazardan aldığın domatesi tezgaha getiren aracın benzinine zam geldiği için domatese de zam geliyor. Dolar yükselmiyor aslında Türk lirası değer kaybediyor. Ciddi bir ekonomik kriz var. Çünkü artık üretmeyen sürekli ithal eden bir ülke olduk. Herşeye zam olmasının sebebi bu.

Ben genelde bimden alıyorm a101 i pek tercih etmiyorum.bimin yumuşatıcısi
Yağ sökücü ve camsil i
Silikonlu temizleyicisi
Temizlik havluları
Çerezleri
İslak mendili falan çoğu ürün güzel.sut ve süt ürünleri de üretim tarihine bakip alınca iyisi denk geliyor yoksa tadı bir tuhaf ama en önemlisi ekonomik :)

Çarşının pazarın hali aslında ekonomik krizi bağırıyor ama kredi kartlarımızla yaşadığımız için taksitle ödediğimiz için kriz yok sanıyoruz. Bir de dolar yükselse bize ne diyen ekonomiden habersiz insanlar var. En basitinden dolar yükseldikçe senin pazardan aldığın domatesi tezgaha getiren aracın benzinine zam geldiği için domatese de zam geliyor. Dolar yükselmiyor aslında Türk lirası değer kaybediyor. Ciddi bir ekonomik kriz var. Çünkü artık üretmeyen sürekli ithal eden bir ülke olduk. Herşeye zam olmasının sebebi bu.
aynen kesinlikle haklısın canım..
İnan dolar arttıkça euro yükseldikçe altın arttıkça bende bunları bildiğim için çok endişeleniyorum..
Tlmiz pula döndü..A dan Zye herşeye zam zam ..
Rabbim ülkemize bizlere güç kuvvet versin..
İnş en kısa zamanda bu kötü günleri atlatırız>(

aynen kesinlikle haklısın canım..
İnan dolar arttıkça euro yükseldikçe altın arttıkça bende bunları bildiğim için çok endişeleniyorum..
Tlmiz pula döndü..A dan Zye herşeye zam zam ..
Rabbim ülkemize bizlere güç kuvvet versin..
İnş en kısa zamanda bu kötü günleri atlatırız>(

Amin. İstanbula'a taşındıktan sonra özellikle dikkat etmem gerektiğini anladım. Ankara'da bir nebze elimiz daha genişti şimdi gereksiz harcamalarıma dikkat etmediğim için iyice elim daraldı. Ama artık tasarruf programı yapmayı düşünüyorum. Bir çift maaşla böyleysek Allah tek maaşla geçinenlere yardım etsin

Bim'de satılan Kaanlar lokum kıvamında peynir bazen süper çıkıyor bazen de lokum değil daş gibi çıkıyor. Beni sinir ediyor ve beni kaybediyor yavaş yavaş. Almıycam artık..

Ahh ahh işte ben hep 50 liralık aldığımdan gelen zam beni etkilemiyo mu sanıyoruz nedir :)

Bence de büyük bi kriz var
Maaşı düşünüyorum diyelim bugünkü dolar karşılığı 1000 iken 1 ay sonra bakıyorsun 975
Fakirleşiyoruz haberimiz yok

Bugün çok güzel çoraplar gördüm , kışlık harika desenleri var. Normalde olsa alırım ama evde zaten var diyerek almadım. Umarım böyle devam ederim. Bir tane program var gelir gider tablosu için. Onu indirdim oradan kaydediyorum herşeyi.

Bizde genelde bimden alışveriş yapıyoruz her türlü gıda ve temizlik ürünlerini seviyorum ben tabi begenmediklerimde oluyor arada

canım bimde hangi pedler var? scarlet gibi bir markaydı sanıyorum bir kere almıştım çok ince, kağıt gibi bir şeydi...o yüzden bir daha almadım...başka bir ürün mü var acaba orada satılan ve kullandığın?
scarlet geceyi kullanıyorum canım.. çok emici..gerçi bir müddet zamandır almadım.. orkid kampanyalı almıştım daha bitmedi..
ama scarlet gece gayet güzeldi canım.. Ben çok memnundum.başka markada yok sanırsam orada..

Back
X