Bim ve A101 ürünleri

evet o topitanemlere ben de takmıştım :)
bimin hangi kahvesini beğenmedin? Türk kahvesini mi? vip gold u mu? biz beğendik çünkü, içimi oldukça hafif gold un

evet o topitanemlere ben de takmıştım :)
bimin hangi kahvesini beğenmedin? Türk kahvesini mi? vip gold u mu? biz beğendik çünkü, içimi oldukça hafif gold un
türk kahvesini canım vip goldu denemedim granül kahve içmiyorum ben

Şok un ürünlerini denemeye başladım bende mintax ürünleri hoşuma gitti ama yumulatıcı var mı bilmiyorum ben bimden bulut alıyordum guzeldi
ben de bulut kullanıyorum annem mintaxın mavi yumuşatıcısını almış konsantre olanı memnun kalmış ben de deneyeceğim elimdekiler bitince

Bim sen Kaanlar beyaz peynir alıyoruz . Hem daha uygun hem de lezzetli ve yumuşacık .

geçen hafta eşime araç telefon tutucu almış arkadaşı bim de ucu diye.
hiçbir işe yaramıyor sadece cam a yapışıyor gereksiz br ürün
bu tarz ürünleri düşünüp al mak lazım ucuz diye getiriyorlar kullanamıyorsun ve elinde patlıyor

a101 de satılan lav marka kahvaltılıklara bayılıyorum pembe ve mavi. bir sürü aldım.

bir de yine a101 deki buzluk için no frost kaplar çok güzel

A101 dondurulmus urunleri deniyorum bende bu ara.
Chescakesi zaten olay cok guzel.
Kunefeside gayet guzel ramazanda sık aldim.
Simdide suflesine sardik.
Hem uygun hem guzel.
Katmerini denicem onuda merak ediyorum.
Ayrica sutlu tatlilarinida begeniyorum.

Lav urunlerinden aldim memnunum.

Abc konsantre yumusatici gayet guzel.

Bolmix marka bogurtlen receli en sevdigim

Cokca markali ketcap mayonezide sevdik

ahh o cheesecake yok mu bana deli gibi kilo aldıran cheesecake
biraz kilo vereyim ödül olarak yicem hemen
suflesini ben pek beğenmedim biraz ağır geldi sanki bana
katmerinden haberim yoktu deneyebilirim onu da

Ben bimin katmerini alıyorum. İsıtınca mükemmel oluyor
Geçenlerde şoktan aldım. Çiğ hamur gibi ekşi ekşi kokuyordu. A101 den hiç denemedim

kızlar yazdım mı bilmiyorm a101 deki no frost saklama kaplarına bayıldım buzluk için.

kızlar merhabalar bende a 101den uygun fiyatlı ürünleri bulup stok yapıyordum,çok fazla temizlik ürünü ve aburcubur almıştım.tabi kilolarda koşarak geldi akabinde a 101 de aktüelde marka ürünler olursa tercih ediyorum ama artık birçok ürünü yemek çekimin geçtiği marketlerde kullanıyorum.
a 101 in lav marka ürünleri,plastikleri,fıstıklı cheetos var ona bayılıyoruz eşimle
peynir ve akmina markasının kırmızı meyveli maden sularından rafta bulduğum tüm ürünleri alırım

A101 mısiri nasil guzel patladi.
1 tame bile kalmadi patlamamis.
Tavsiye ederim kizlar.
Esim 2 paket almis.

Gecenlerde Hakmardan badem, antepfistigi ve findik aldim.
Begeniyorum ben cerezlerini.
Arada alip karistiriyorum.
Aksamlari seviyoruz cerez.

kızlar kumtel ocak geliyormuş sizce nasıl bundan alan oldumu daha önce birde bizim evde doğalgaz yok maalesef acaba bu ocak doğalgazlımı yoksa normal tüple çalışabilirmi? acil yorumlarınızı bekliyorum. Ocağı buradan gördüm https://aktuelindirimliurun.com/son/bim-aktuel/103 buda katalog resmi sizce nasıl?

Edit: Şimdi gördüm LPG ye dönüştürülebilir yazıyor birde ona para vericez. o zaman pahalıya gelir dimi

Bim begendiğim ürünler:dondurulmuş mısır,kızartılmış fıstık,tuvalet kagıdı ve pecete,gofgof,sıvıyağ
A101 begendiklerim:Yumusatıcısı,küp goflet,suffle,bebek bezi,kalem parfum,şeker
Şok markette de pudingleri,süt,tava yogurdunu ve makarnalarını begeniyorum.

A101 deki Ezine Peynir gayet iyi. Ben hep bildiğim şarküteriden almayı tercih ederim aslında. Eşim almıştı. Hiç beklemediğim kadar güzeldi. Gurme Peynirleri de çok iyi oluyor. Bim'in de yaş pastası fiyatına göre iyi. Acil durumlarda iyi oluyor. Yine de peyniri peynirciden pastayı pastahaneden tercih ediyorum. Eşim alırsa tüketiyoruz.

Pecetelerimi ve camasir suyu, bulasik sungeri gibi malzemeleri bimden aliyorum. Gayet de memnunum.

Bim in yumurtasi s bence marketlerden alabileceginiz en iyi yumurtalardN bir tAnesi. Koyden gelenler disinda yumurtayi d hep bimden alirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…