Bim ve A101 ürünleri

İyi akşamlar,bimin bir çok ürününu kullaniyorm,yumuşatıcı,bor çöz,bulaşık makinesi tuzu,bulaşık makinesi tableti,pastası,sütu,yoğurt,ayran,mercimek ,pirinç,tuvalet kağıdı bu ürünler gerçekten çok güzel makarnasini ve sehriyesini begenmedim.

Bim in okul için hazırladığı ürünler bence ii. sitesinde gördüm 25 ağustosta çocklar için çok güzel eşyalar var...
BİM aktüel ürünler kataloğu

Son düzenleyen: Moderatör:
A101 de aktüel gruplarında son kullanma tarihi çok yakın ürünler satılıyor. O yüzden peynir reyonu dışında pek gıda almıyorum. Marka ürünleri bulabilmek güzel
Bimden pasta alıyorum, birde kurabiyesi güzel. havlu kağıt güzel
Süt ve süt ürünleri bence çok kötü su gibi.
Şok un suyu çok güzel.
A 101de ki yumuşatıcıyı seviyorum.

genelde bimin ürünleri daha iyi :) şehriyesi güzel değil evet ama makarna orada 2 çeşit biri güzel değil ama pastaveta büyük ytazılı olan güzel benm kuzenim makarna fabrikasında müdür ama kendi ürettiğinden ziyade bimin o markasını tavsiye ediyor

aynen canım aktüel ürünün pek ömrü uzun olmuyor kandırdıklarını sanıyorlar

A101de limonlu cheesecake,bozbeyi ezine peyniri, plastik kap kacak vs aktüel ürünleri, ayranı, biber salçası,yumurtası

Bimde bulaşık makinesi tuzu, yumuşatıcısı,ayranı,salatalık turşusu, baharatları,dondurulmuş mısır, abur cuburları özellikle incirli bisküvisi

Şokta temizlik ürünleri mutfak banyo spreyleri, baharatları,kreması,makarnaları

bunlar sürekli aldığım memnun olduğum ürünler

A 101 in ahir kaşarı
Tuvalet kağıdı ve verona makarna güzel.
3gen siyah ekmeği de güzel
Tavuk Vs çok tatsız.
Birkez aldım daha da almadım.

Bimin Dost yoğurdu
3 katlı tuv.kağıdı

Bind activit bul mak.parlatıcısı
Baharatları
Bakliyatları
Tavuk Vs de lezzetli.

Peyniri 2 çeşit alıyoruz
Süzme ve tam yağlı.
Hakmar var ordan alıyor um genelde erzakları.
Bimin muadili gibi.
Bim çok uzak da bana.

hakmarın bakliyatlarını beğeniyorum ben de baldo pirinci ve kırmızı mercimeği lezzetli
siyah zeytini ve tereyağı da güzel sık sık indirime de giriyor

benim olduğum ilde hakmar yok umarım burayada gelir denerim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…