Aaa çiçeğim bulaşık deterjanından memnun musun ben de alsam mı almasam mı diye düşünüyorumA101 de ki favorilerim
Chescake(frambuazli olan favorim)
Cicegim bulasik detj (a101 yakin diye arada aliyorum)
Onun harici zaten bilindik markalar var aktuellerini ayrica takip ediyorum her persembe.
Plastik saklama kabi,saksılar,kesme panosu,bardak,kase falan aldim uyguna geldi.
Bim favorilerim
Pizzasi
Mantisi
Dost süt
Dost yogurt
Dost ayran
Yurdum salca
Desto pembe bulasik detj.
Bulut mavi yumusatici.
Kurabiyeleri
Tost ekmegi
Wc kagidi
Mutfak havlu kagit.
Dusjeli (adini unuttum kirmizisi guzel kokuyor)
Çigkofteside guzel denedim.
Pedleri
Gunluk pedi
Bunlari genelde buradan aliyorum hepsindende memnunum.
Bimin destosu daha iyi kiyaslarsak.Aaa çiçeğim bulaşık deterjanından memnun musun ben de alsam mı almasam mı diye düşünüyorum
Şu anda indirimde 4 litresi 7 lira
Prilin 2.5 litreligini almıştım ondan da memnunum bir dahakine bunu deneyeyim
Hımm o zaman küçüğünü alır denerim riske atmayayım yada yine uygun bulursam prilden devam ederimBimin destosu daha iyi kiyaslarsak.
Ama suan almis bulundum kullaniyorum.
Desto alicam ama yine ona alistim sanirim (pembesine) elim hep onu ariyor.
Istersen normal boy alip bi dene istersen.
Ben bulasik detrj. Sevmezsem eger hali silerken, yerleri silerken, kapi cam silerken kullanip bitiriyorum.
Misafirim geldiginde aliyorum ben genelde canimHımm o zaman küçüğünü alır denerim riske atmayayım yada yine uygun bulursam prilden devam ederim
Konuştuk ya canim a101in limonlu cheesecakeinden istedi ama yiyemem diyetteyim insanı bağımlı yapiyo resmen
Ay ben misafir olmasa da alıyorum yiyorum sonra gelsin lop lop kilolarMisafirim geldiginde aliyorum ben genelde canim
Ozaman 1-2dilim kaliyo bana hepsini yememis oluyorum :)
Misafirlerim bile senmi yaptin diyolar
Cicegim olan detj cok kopurmuyor fairy pril kalitesi zaten olamazda destonun pembesini sevdim ben. Ondan ona taktim
Mintaxida ben merak ediyorum onu denemek istiyorum.Ay ben misafir olmasa da alıyorum yiyorum sonra gelsin lop lop kilolar
O zaman hiç almayayım çiçeğimi
Şokun mintaxini denedim onu da beğendim mintax yada prilden devam ederim
Mintax benim baya hoşuma gitmeye başladı mutfak ve banyo spreyini kullandım hem çok uygun hem de cifin spreylerinden farkı yokMintaxida ben merak ediyorum onu denemek istiyorum.
Soka yolum dusunce denim bari arap sabununu falan.
ben de abc'nin mavi olanını kullanıyorum memnunum bu bitince mintax deneyeceğima101 de bulunan abc yumuşatıcının pembe ve mor renklerini kullanıyorum, kokuları çok kalıcı ve beğeniyorum...
yine a101 den slikonlu temizleeyici alıyorum, (highgenic) muadillerine göre fiyatı hesaplı, memnunum
bimden güldal çamaşır suyu alıyorum, beğeniyorum
yok canım aynen hala yoğun bi kokusu var, ben sevdim rahatsız etmedi..bi de ben camları siliyorum onunla, yağmur yağınca daha az leke kalıyor, su akıp gidiyor.belki dış mekanda kullanınca çok rahatsız etmemiş olabilir koku.gerçi duşakabini de onunla siliyorum. ben beğendim kokusunu..ben de abc'nin mavi olanını kullanıyorum memnunum bu bitince mintax deneyeceğim
highgenic güzel bir ürün ama kokusu çok ağır aşırı parfümlü geldi bana ilk çıktığında almıştım sonradan formülü değişmişse bilemem tabi
merhaba ben şokta sevdiğim sürekli aldığım ürünleri yazayım sizeHanımlar yakınımıza şok açıldı yemizlik ürünleri ve yumuşatıcısı mıntax markaa tabsiye edermianiz fiyatları uygun daha önce binden alıyorsum ama yakın oldupu için şok daha iyi olacak başka neleri tabsiye edersiniz ayrıca şok da tavuk ve kıymasını mesela önerir mianiz bir markaydı ama ınuttım şuan
ayy gofgof bide küçük çikolata topları var topitanem diye onlara takmıştım bir ara sürekli alıyordum kilo aldım o yüzden bıraktımbim deki gofgof gofreti beğeniyoruz, daha önce yazmış mıydım hatırlamıyorum ama vip gold kahvesi güzel(fiyatı da çok uygun), bir de a101 in Türk kahvesini çok öneriyorlar ama denemedim, deneyen var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?