Şampuan ve Saç Kremleri BIM saç kremi A Plus

a plus şampuan ve saçkremini kullandım gerçekten memnun kaldım. saçlarım kıvırcık yumuşacık oldular kolayda tarandı.

önceleri pek umudum yoktu bime karsı, cüzi fiyatlardan dolayı. oysa ne kadar yanlıs ucuza kalitesiz gözüyle bakılması. ama gecenlerde beklenmedik regl olayından dolayı teyzemden istediğim scarlettle bime karsı bi sempati oldu icimde simdi ped olarak scarlett kullanıyorum. 2 gün önce de garnier saf&temiz 3ü1 arada aldım bimden. 9,50 tlye. cok da memnunum simdilik :) hemen almak istiyorum fakat evdeki sac kremime de acıyorum. gerci pek faydasını göremedim ama mis gibi kokuyor :) o biter bitmez a plusı deneyeceğim. artık kisisel bakım ürünlerimi bimden alırım sanıyorum :)

denedim ama memnun kalmadım ben maalesef
çok kaygan bir yapısı var şampuanın banyo sırasında
şampuan kutusunu tutamıyorum resmen kayıp gidiyor
bu da içeriğindeki fazla
silikondan kaynaklanıyor diye düşünüyorum
yumuşaklık da
bu nedenledir gerçi bana onu da vermedi pek o da ayrı tabii...

bence diğer saç kremlerinden daha düşük kalitede..öle aman aman bi etkisi yok hatta onunla saçlarımı zor açıyorum diyebilirim..sırf kokusu için almıştım bidaha almam sanırım

bayanlar bencede çok etkili bi saç kremi a+plus geçen babaannemlere gittim ve duş almam gerekti onlarda yanlışlıkla şampuan diye saç kremi almışlar malum yaşlılık hali

bende saçlarım kızıl oldugu için akıtmak için beyaz sabunla yıkıyorum yaklaşık 1 aydır saç kremi şart bir sürdüm daha 2 dk içinde saç tellerim gitti ipek kumaş geldi ellerime bukadar mı güzel yapar çok memnun kaldım.

bende ucuz etin yanisi bukadar olur diye düşünenlerdenım ama konu bim olunca degişio fikrim çünkü hep olumlu yöden yanıltı beni daha sonra hemen bimin yolunu tuttum ve bi tane de kendime aldım fiyat olarakda çok ta cüzi şimdi saç kremi olarak onu kullanıorum herkese de tavsiye ederim...

bende kullandım saç uçlarım için yumuşak ve şekill yapdı açıkcası fiyatına göre iyi çıkdı memnun kaldım

Amonra'nın tavsiyesi üzerine iki gün önce almaya gittim güçlendiriciyi mi yumuşaklık vereni mi alsam diye düşünürken bi teyze saç kremi hangileri diye sordu A plus ı gösterince de yok ondan memnun kalmadım ben hiç başka yok mu dedi, tereddüte düştüm acaba yanlış mı alıyorum diye ama doğruymuş, güçlendirici olanı aldım dün kullandım sevdim gibi yumuşak saçlarım

selam kızlar,
ben ilk alışımda tamamen zorunluluktan aldığımı söylemiştim...2 alışımda gördüm ki çeşitleri varmış,saçıma uygun olanını yine aldım bu kez şampuanını da aldım...15 gündür şampuanı da kullanıyorum şimdilik memnunum...işine yaramyan arkadaşları bilemem tabi ama memnun kalanlara çok sevindim...eeee burada tecrübe paylaşırken bir nevi sorumluluk alıyoruz di mi ama

saç kremini bilmemde, mor kapaklı şampuanı ayyynı pantene kokuyor.

saç kremini değil de şampuanını kullandım ve kullanacağım ben çok memnun kaldım. açıkçası iyi geleceğini tahmin etmemiştim. aslında hepimizde olmasa da marka takıntımız var. bende de vardı. fakat diğer şampuanlara oranla daha iyi geldi.

ama söyle birsey var.saclarina hangi markayi sürersen sür yumusak yapar zaten."islakken"yumusak olur zaten.sonrasinde sac kuruyunca normal olur.

ben hem a plus ipeksi yumuşaklık şampuanını hem de kremini kullanıyorum..gayet güzel bence..
tavsiye eden arkadaşa çok teşekkür ederim :))

kızlar birşey sorucam saç dökülmem çok benim onun içinde iyi geliyor mu? en çok merak ettiğim soru bu benim aslında yumuşaklık normal benim dogal aldıgım bır krem var oda sağlıyor ama saçlarım acayip yaglı 3. gün yaglanıyor benım gıbı olan var mı ya ne önerirsinizz??

Gidip bakmalısın bence o soruna göre çeşidi varmı. Ayrıca neden dökülme karşıtı bir ürün kullanmıyorsun ki?

ben kullanıyorum eczaneye de gidip saçıma baktırdım ve ona göre verdiler bende kullandım ama yok bir etki etmedi belki bu işe yarar diye düşündüm

ben kullanıyorum eczaneye de gidip saçıma baktırdım ve ona göre verdiler bende kullandım ama yok bir etki etmedi belki bu işe yarar diye düşündüm

saç kremi saçı ve saç derisini yumuşattığından döker saçı.diplerine sürmeyeceksin.

dökülme ve yağlanma varsa kesin ısırgan otlu şampuan öneririm bi dene mutlaka iyi gelicekdir benimde bir ara çok yağlanırdı şimdi haftada 2 3 bakım yağları zeytinyağı vs sürmeme rağmen yağlanmıyor bile denemeni tavsiye ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…