Şampuan ve Saç Kremleri BIM saç kremi A Plus

çok teşekkür ederim canım öyle bir marka varmı saç sampuanı olarak senın kullandıgın yada onerdıgın :26::26::26:

Son düzenleme:
şampuanı da en az kremi kadar güzel...mis gibi kokuyor saçlarım...saç kreminin markası ne olursa olsun kesinlikle saç diplerine sürülmemeli zaten...ben konuyu açarken yıpranmış saçları muhteşem yumuşatıyor demiştim...röfle boya açıcılardan dolayı yıpranan saçlarımı kestirmekten kurtuldum...hatta şimdi saçlarımı duruladıktan sonra nemliyken bu saç kremiyle uçlarına hafif sürüyorum ve öylece kurutuyorum...dediğim gibi bana zararı olmadı,hatta 2 yıldır zar zor uzatabildiğim saçlarımı kurtardı...diğer saç kremleride yumuşak yapıyor ama saç kuruyunca yine çatır çutur oluyordu...şampuan da mor kapaklı olanını kullanıyorum,onarıcı bakım yazıyor üzerinde...

çok teşekkür ederim canım öyle bir marka varmı saç sampuanı olarak senın kullandıgın yada onerdıgın :26::26::26:

suan nival ısırgan ve sarımsaklı kullanıyorum ben memnunum içerik harika zararlı maddeler yok gibi sls silikon yok zaten bi yerde içeriğini elime alıp forumda yazmışdım bilgili arkadaşlar anlarlar birde fiyto var suan bende 1 kere denedim merakdan 2 3 günde anca söndü saçım oda güzel fiyto ve nival köpürmüyoda haberiniz olsun fiytonun ısırganlısını methediyolar defnede olabilir 4 çeşti var ginseng defne ısırgan sarımsak nivalinde 3 çeşiti sadece ısırgan sarımsak ve ısırganlı sarımsaklı karışım canım bunlar aktarlarda var eğer bulamazsan marketlerde tresan bulabilirsin onun ısırganlısınıda dene belki yağlanmaya çare olur sampuana çamterebentin yağı da eklendimi yağlandırmıyo saçları hatta saçımı kuruttu diyenler bile var
bu arada fiytoyu 15 tl ye
nivalı 20 tl ye aldım 2 şampuana 35 tl vermişim ama 5 tl lik şampuanlardan artık kafamda ne saç kaldı nede bişey köpüre köpüre yıkamakdanda çamaşır gibi oldu saçlarım hiç yaramıyo köpüklü şampuanlar saçıma bunuda anladım köpürüyo ve daha çok yağlandırıyo döküyo dengeyi bozduk yani ama şimdi memnunum düzelttim

Şampuana çok önem veren biriyimm nerdeyse her şampuanıda denedimm ama bu a plus mükemmel bişey ya hem bu kadar uygun olan hem de bu kadar güzel olan tek şampuan bence saç kremi kullanmadan banyodan çıkmadğım ssaçlarıma artık saö kremi bile kullanmıyorum ve ve sıfır yağlanma

teşekkür ederim canım en kısa zaman da alıcam....

gidip aldım bugün 2 çeşidinden güçlendirici bakım olanını aldım yanlışmı aldım ki:26:

gidip aldım bugün 2 çeşidinden güçlendirici bakım olanını aldım yanlışmı aldım ki:26:

benim şampuanım mor kapaklı onarıcı bakım...işlem görmüş saçları onarıyor...seninki daha çok ince telli saçlar için mi acaba?güçlendiri diyorsun,kırık saç uçları içinde olabilir,tekrar oku içeriğini istersen

saç kreminde güçlendirici bakım yazıyor...doğru almışsın BULUTT...benim yıpranmış saçıma en uygun olanı bu canım...3. kremi aldım ve hala çoookk memnununm,iyi ki karşıma çıktı

saç kreminde güçlendirici bakım yazıyor...doğru almışsın BULUTT...benim yıpranmış saçıma en uygun olanı bu canım...3. kremi aldım ve hala çoookk memnununm,iyi ki karşıma çıktı

evet bende beğendim güzelmiş.yalnız saçlarım çok dolaşıyo incelikten olsa gerek artı bakım yapmam lazım sanırım

benim saçım kalçalarımda ve malum o kadar uzun saç kolay kolay açılıp taranmıyo..ama samimiyetle söylüyorum a plus+ saç kremi gerçekten muhteşem bi ürün.daha banyodayken saçımı yumuşacık yapıyo ve hemencecik açılmasını sağlıyo.

çok merak ettim bu ürünü bende sürekli elseve krem kullanırım ama pahalı geliyo gerçekten eğer memnun kalırsam ne mutlu bana

valla ,çok memnunum çok...buraya yeni üye oldum ama forumları hep takip ediyordum..bu mesajını okuyup aldım ben de...super valla...ben güçlendirici olanını kullanıyorum..ve çok güzel...

iyiki yazmışşsın bunu arkadaşım..çok teşekkü ederim...
çok memnunum...

bende denicem hemen :) saçlarımı açmak bile istemiyorum devamlı toplu kabarıyor birbirine giriyor kısa olmasına rağmen açasıya canım çıkıyor

Bimin çoğu ürününü büyük markalar üretiyor ki, a plus galiba canan kozmetik, oda lorealin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…