çok abartı geldi bana söyledikleriniz ya benimde saçlarım boyalı ve swarkoft kullanmam rağmen bi yıkamada böyle yumuşaklık olmadı yani ki bimin ürününde mi olucak o iipeksi yumuşaklık
olumlu sonuç almana sevindim :130: ucuz şampuanlaar kalite bakımından ucuz olmuyor, bunu öğrendim:112: :111:
ben bimin coğu urununu beğenr kullanırım ben normalde orkidden baska ped kullanamam molped kotex falan hak getire zaten scarlet öyle güzel bir ped ki hemde 1.20 kuruş onuda öneriorm bn arkadaslr
babam bir defa bu üründen almıştı. çok kızmıştım baba niye böyle şeyler yapıyorsun diye azarlamıştım adamcağazı saçlarından dolayı çekmiş bezmiş bir insan evladı olarak. kullandıktan sonra kokusu güzel geldi etkiside keza öyle. tam pişman olacaktım ki 2. 3. kullanımdan sonra aşırı bir ağırlaşma yağlanma 26 yılda hiç görmediğim bir hal aldı saçım bende bıraktım olduğu gibi duruyor kimsede kullanmıyor artık. sizde bu tarz etkileri oldu mu?
bendede olmadı canım yaa
Çok şaşırdım ya yazdıklarınıza, bimdeki bir şampuandan bu etkiyi hiç beklemezdim çok merak etiim bende kullanıcam
super valla..saçlarım yumuşacık ve o kadar kolay şekil alıyorki..
iyiki denemişiz valla..
Dün kullandim bu kremi ve begendim. Yaniklarimi tamir etmedi tabi ki de ama kabarikligini aldi ve yaniklarin yarattigi o kötü görüntüyü baya azaltti. Banyodan sonra saclarimi ördüm ve yattim. Sabah kalktigimda dalgalari cok hostu.
hmm bu kremi denemek şart oldu
hergün yıkaya yıkaya kafamı bitti a plus şampuanım
annemede dushy al bakalım naslmş dedim
yeşil limon-kınalı olanından almış dushy şampuanın. 850 mL
evet canımmm
babam ucuz diye dushy sarı kapaklı olanından almış, her çeşidi kremli.halada kullanıyo ben o sırada ne şampuanlar değiştirdimm
zaten ben içine sarımsak katacağımm bu kırmızı kapaklı dushy'nindeee..
850 mL koccaman bişiy3 tl falan bide .
bikere babamınkinden kullanmıştım iyiydi. bundanda umudum yükseeekkhoş kokulu bişey .