boyadan dolayı yanmış saçlarıma süper çözüm oldu konu sahibi teşekkür ederim bizimle paylaştığınız için
Geçen ay bi markette Hobby marka koskocaman saç kremi gördüm fiyatı 2,5 TL idi. Alayım kötü olsa da fiyatı ucuz üzülmem dedim. Hiç beğenmedim. Sonra BiM'in saç kremi nasıldır diye düşünmeye başladım bi KK ya bakayım mutlaka cevap bulurum dedimBugün gittim aldım 2 saat önce yıkadım saçlarımı ardından A Plus kremle kremledim ve sonuçtan memnunum. BİM'i çok seviyorum ya. Ama kozmetik ürünleri iyi değildir diye düşünüyordum, ne kadar önyargılıyız . Valla pahalı kremlere para vermeye hiç gerek yok. Ben de bundan sonra A Plus kullanıcam. Bu arada fiyatı 5,95 TL. 750 ml
kONU SAHİBİ arkadaşımıza teşekkürler bizi A Plus kremle tanıştırdığı için. :))
Bu arada koleston boyanin icinde bi krem var asįl ama ah bi bulabilsem aynisini.....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar konuyu acali yillar gecmis :) unutmusum bile...ama hala ayni kremi kullaniyorum ve inanilmaz memnunm....bazi arkadaslar begenmemis ama geneli memnun....uzun vadede saclarima en ufak zarari olmadi....gonul rahatligiyla kullanin.....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba,
bilenler mutlaka vardır ama ben yeni keşfettim,benim gibi bilmeyenler varsa paylaşmak istedim...
saçlarım hayatımda ilk defa sırtımdan aşağıya dökülüyorlaruzun yıllardır boya,röfle,perma herşeyi yaptırdım saçlarıma malesef...bu yüzden hep kısa tutmak zorunda kalıyordum.2 senedir yarısı röfle+boya yarısı doğal geçinip gidiyoruz...ne zamandır kestireyim diyorum ama kıyamıyordum...yarısı gerçekten tiftik tiftik duruyordu...geçen hafta BIM de saç kremi gördüm aldım A Plus adı...inanamadım saçlarım daha taramadan parmaklarımın arasından kayıp gidiyor...uçlarındaki o çirkin görüntü düzeldi,inanamadım...umarım rastlantı değildir...
ben bimin coğu urununu beğenr kullanırım ben normalde orkidden baska ped kullanamam molped kotex falan hak getire zaten scarlet öyle güzel bir ped ki hemde 1.20 kuruş onuda öneriorm bn arkadaslr