- 30 Aralık 2009
- 4.085
- 15.221
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaa bir sürü pantene ve orkid (nerde indirimde olsalar alıyorumda)stoğum olmasına rağmen yarın gidip alacağım onlardan. benim saçlarımda tiftik tiftik.. ne güzel bir şey kişilerin memnun kaldıklarını paylaşmasını hep sevgiyle kalın! mutlu oldum.
scarlet var günlük ped o da çok güzel.aklında olsun
şampuanını denemedim canım cesaret edip
ama krem nasılsa diplere gelmiyo diye rahat rahat denedim
fevkalade
scarlet var günlük ped o da çok güzel.aklında olsun
durunun kahverengi kapaklı saç kremi var bende şuan. 1-2 kullanımlık kalmış. o gerçekten yumuşacık yapıyor.
ben a plus ın şampuanını kullandım gayet güzeLdi. şimdi saç kremine geçeceğim. haftasonu alırım. varmı bi tavsiyeniz ne bilim, yıpranmış saça kuru saça vs. türleri varmı?
canım sen ozaman saçını elidor'a alıştırmışsın. Elidordan başka kullanmamışsın ya..
yada saç diplerine falan mı geldi? yada ne biliyim çok az yada çok mu sürdün, tam durulanmadımı ?
Gerçi her ürün herkese uyacak diye birşy yok ya
A plus mı !!! Kızlar elidordan başka kullanmazdım cokta iyi geliyordu burda gördüm alıyım dedim ve facia amma sacım döküldü ya sertleşmeside cabası
çok enteresan canım ya üzüldüm :26: ben ve kullananlar aşırı yumuşaklıktan bahsederken sen sertleşti demişsin...demek ki sana uygun değil
A plus mı !!! Kızlar elidordan başka kullanmazdım cokta iyi geliyordu burda gördüm alıyım dedim ve facia amma sacım döküldü ya sertleşmeside cabası
süper fikirmiş bende deniycem.saçlarım öyle karman çormanki şampuanın o saçın içine girip temizlediğini düşünmüyorum .bimdeki şampuanlara güvenip hiç almamıstım acıkcası.. almayıda düsünmemiştim... kremini önermişlerdi aldım denedim fiyatı uygun diğer markalar gibiymiş :) yani yumusacık yapıyor... zaten sac diplerine sürülmüyor... 2 günde bir saclarımı yıkarım saclarım yıprandıgı için dolasıyor.. acmak için ugrasırdım eskiden..artık sacımı ilk sampuanla degil kremle yıkıyorum :) dolasıklar acılıyor sonra şampuanla yıkamaya başlıyorum.. cıkmadan önce yine kremleme :)