BİLSEM SINAVI

evet işte kime göre neye göre kötü. çok göreceli.. ay sinir oldum.. belki en iyiysdi.. bunu da bilemez ki insan.
İşte bilmiyorum hatta velilerden bazıları sınav bitiminde hocam gorebiliyormuyuz resimleri dedi

Hayır dediler peki ben görmediğim bişey için nasıl itiraz edeceğim belki itiraz ettiğim resim cin Ali çizimi bişey bilemem ki yani

merhabalr
2 oğlum bilsemli.genel yetenekten 3 yıldır devam ediyorlar
Maşallah :)) peki ben şunu merak ediyorum genel yeteneğe girdi diyelim ki ikinci elemede gecemedi kurs hakkı kazanamadı yani

Ne yapmam gerekiyor nereye başvurmam lazım neye göre bunları biliyor musunuz?

Öğretmeni resime yetenekli genel yetenek için zeki diyor ama bakalım bu sefer ne olacak

Ben bunu biliyorum ama mesela resime nasıl itirsZ edeceğim resmi görmüyor um aranan kriteri bilmiyorim ki

Birde genel yetenek i ilk elemede gecemedik tablette yani :/

Resim olumsuz gelirse itiraz edebilirsiniz ama resmi göremezsiniz.hem görseniz bile onların aradığı kriter ile bizim gördüğümüz şey aynı değil.çok güzel resim çiziyor oabilir ama hayal gücü yaratıcılık isteniyor.ben bilsem resimden kazanan bir öğrencinin çizdiği resimleri gördüm o an anladım ki resimden ne istediklerini.müthiş bir hayal gücü yaratıcılık duyguyu geçirme.hala zihnimden o resim gitmiyor minicik bir çocuğun çizdiği.
çocuğunuz kaçıncı sınıf

Geçen yıl resimeden girdiginde birinci sinifti

Bu yıl yine resim ve genel yetenekten girdi sınavımız Şubat'ta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…