- 8 Nisan 2017
- 56.723
- 296.078
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
İşte bilmiyorum hatta velilerden bazıları sınav bitiminde hocam gorebiliyormuyuz resimleri dedievet işte kime göre neye göre kötü. çok göreceli.. ay sinir oldum.. belki en iyiysdi.. bunu da bilemez ki insan.
Maşallah :)) peki ben şunu merak ediyorum genel yeteneğe girdi diyelim ki ikinci elemede gecemedi kurs hakkı kazanamadı yanimerhabalr
2 oğlum bilsemli.genel yetenekten 3 yıldır devam ediyorlar
Öğretmeni resime yetenekli genel yetenek için zeki diyor ama bakalım bu sefer ne olacakBilsemi yerleşmek için her iki aşamayı da geçmesi gerekiyor.2 oğlumda hem tableti hem 2.aşamayı da geçerek yerleştiler.2.aşama genel yetenekte zeka testidir.bilsem üstün zekalı ya da yetenekli çocukları seçiyor
Geçen yıl resimeden girdiginde birinci siniftiResim olumsuz gelirse itiraz edebilirsiniz ama resmi göremezsiniz.hem görseniz bile onların aradığı kriter ile bizim gördüğümüz şey aynı değil.çok güzel resim çiziyor oabilir ama hayal gücü yaratıcılık isteniyor.ben bilsem resimden kazanan bir öğrencinin çizdiği resimleri gördüm o an anladım ki resimden ne istediklerini.müthiş bir hayal gücü yaratıcılık duyguyu geçirme.hala zihnimden o resim gitmiyor minicik bir çocuğun çizdiği.
çocuğunuz kaçıncı sınıf
başarılar kuzucuğa.Geçen yıl resimeden girdiginde birinci sinifti
Bu yıl yine resim ve genel yetenekten girdi sınavımız Şubat'ta
Çok tşk ederim bir sorum daha var önceden biz farklı bir ilçede gidiyorduk bu sınavabaşarılar kuzucuğa.