- 8 Nisan 2017
- 56.723
- 296.078
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Tşk ederim bonusum :))Arkadaşa bi yardım edin lütfen
Neden kii ben geçen sene üzüldüm geçemedi diye çok umutlanmistimŞaka bi yana ben tam girsin derken vazgeçtim yine.
Zaten öğretmenden hiç ses yok.
Benim çevremde yok hiç öyle kurs bilmiyorim ki bilsem in tek farkı ücretsiz ve eğitim hayatı boyunca destekleyecek olması ben o yüzden istiyordum zatenBen kötü etkilenir diye istemedim göndermek onun yerine resimle ilgili kurslara göndersek olmaz mı?
Benim çevremde yok hiç öyle kurs bilmiyorim ki bilsem in tek farkı ücretsiz ve eğitim hayatı boyunca destekleyecek olması ben o yüzden istiyordum zaten
Kayıtlar bitti diye biliyorum ama bir sorun isterseniz :/Hiç ayrıntısını bilmiyorum ki canım doğrudur.
Denesek mi bizde ya :)
Kayıtlar bitti diye biliyorum ama bir sorun isterseniz :/
Bende son gün imza attim ordan biliyorum inşallah bir yıl sonra son şansları var onu değerlendirirsiniz :))Yok hiç gerek yok zaten emin değilim düşünce öyle
Mesela geçen yıl demişler ki bir hayvan Terzi olsa hangisi olurdu resimleyin gibi gibiresim sınavında çocuk belli bir tema da bir resim mi çiziyor yoksa kendi isteğine göre mi ? yada bambaşka bişey mi ?
İşte öğretmenler ışık görüyor çocuk kazanamıyorBenim oğlumda her sene giriyor. Öğretmeer ısrarla yazıyor,o da ısrarla kazanamıyor. Bunda bişey var diyorlar bakalım bişey cikcakmi. Yardımcı kitaplar oyunlar var ordan hazirlanmistik
Mesela geçen yıl demişler ki bir hayvan Terzi olsa hangisi olurdu resimleyin gibi gibi
Resim sınavı iki asamaydi ikincisinde de bir çizmeyi resimle nasıl kullanmayı hayal edersin :))
Geçen yıl bu ikisi vardı bizim sınavda
Bende bir uygulama yüklemiştim ordan pratik yapmıştı geçen seneBenim oğlumda her sene giriyor. Öğretmeer ısrarla yazıyor,o da ısrarla kazanamıyor. Bunda bişey var diyorlar bakalım bişey cikcakmi. Yardımcı kitaplar oyunlar var ordan hazirlanmistik
Aynen işte itiraz etmedim belki gerçekten kötü diğerlerine göreşeyden sordum, resim çok göreceli bişey. neye göre geçecek yada kalacak ? ve bunun itirazı nasıl yapılacak ?
genel yetenekte itiraz olabilir de resim de itiraz bana biraz anlamsız geldi
Aynen işte itiraz etmedim belki gerçekten kötü diğerlerine göre
Belki çok güzel yaptı ama cizimden kaybetti yada boyamadan ne baz alınıyor bilmiyorim