BİLSEM Mİ BİLMESEM Mi?

Bilsem ' den sadece bu dönem mı çağırıldınız? Eğer öyleyse çalışın.

Dönemsel olarak başladığınız okulda görevinize bir dahaki senelerde devam etmeniz istendi diyelim. Şu an çalıştığınız okula ara verme şansınız var mı ?

Hani 4 sene çalıştınız ama kadroya alınmadınız. Veya bir sorun çıktı ve okuldan ayrıldınız eski okulunuza dönebilecek misiniz ? Dönerim diyorsanız bilsem diyorum.

Maddi sikintim yoksa ucretsiz iznime devam eder ,sonrada kadrolu isime donerdim.

Bilsem 4 8 arasi ,4 saat. Yol, hazirlanma en az 1 saat olsa 5 saat ayrisin cocuklardan.

Zor durumda olsa calisilabilir ama 5 aylik cocugunuz kucuk bence. Evde keyfinize bakin

Hocam yine de imlaya,paragrafa dikkat etsek güzel olur , özellikle de biz öğretmen üyeler.
Elbette esas mesele derdin anlaşılması ama ben de Türkçe'mizin sanal ortam dahil her platformda düzgün kullanılmasını önemsiyorum.
Bence meslektaşımız iyi niyetli bir hatırlatmada bulunmuş.

öğretmen değilim ben turizm okudum bir kaç yıl öğretmenlik yapmıştım bekarken İngilizce branşında o kadar.Benim asıl demek istediğim geneldi konuya ait değil.üyeler büyük dertlerini anlatıyor belki gözyaşı içinde yazıyor ama bazı üyeler hemen yok okuyamadım yok noktalama yapmamışsın yok kelimeyi yanlış yazmışsın verip veriştiriyorlar ona kızıyorum ben.2. sınıfa giden kızım öğreniyor şu an yazım imla bilgisi olması gerekeni yani.ama burada her sevıye de üye var gerek yok uyarmaya diyorum gene de.

Ücretsiz iznime devam ederdim.Bilsemde çalışsanız bile geçici bir süre olacaktır sınavla öğretmen alımı var yerinize kadrolu öğretmen alımı illaki olacaktır.geçici olacağım bir okul için düzenimi bozmaz bu yıl evimde çocuğumu büyütür seneye de kadrolu olduğum okulda iş yaşantıma devam ederdim

Affedersin canım
Sana hikayeni ne zaman sordum?

bilsemlerin de rahat olmadigini duydum, sonucta zehir gibi cocuklarla calisacaksiniz normal siniftaki kadar yorulursunuz belki de daha fazla ama calismak istiyorsaniz saatler uygunmus, guvenilir biri varsa bebegi birakacaginiz olabilir, benim bebek de 5 aylik ucretiz izne ayrildim degil bilsem milli egitim muduru yapsalar yine birakmam cocugumu :)cunku guvenilir kimse yok

Üstün zekalı öğrencilerde bi kendini begenmislik varsa onlara yetmeyeceğini yüzüne carpacak olurlarsa 40 kişiyi arar hale gelirsin

Samimiyetimle söylüyorum maaş konusunda bile aylık 8 bin tl verseler kadrolu yaptığım işten 4-5 bin tl alıyor olmayı tercih ederdim..Sen bilirsin yine de eşin arkadaşların ne diyor

Ne guzel yazmissiniz. Cok tesekkur ederim. Noktalama benim isim de saydiklariniz onceligim. Her goruse saygim var ancak yoluma isik olanlar ayri degerli.
Derdim biraz da alistigim, mutlu oldugum ortami birakmak. Ben kendi okulumda da her yil yerel bir proje hazirlarim. İki ustun zekali ogrencimiz var. Destek egitim odasinda ders veriyorum. Ulusal ve uluslararasi proje yarismalarinda derecelerimiz var. Tezli yuksek lisansim, alanimla ilgili yayimlanmis kitap, bildirilerim. Virgul ile sinanip kucumsenmeyi cok da hak ettigimi dusunmuyorum. Neyse herkesin cani sag olsun...

Peki siz simdi verdiginiz mesaja uygun mu yazdiginizi dusunuyorsunuz?
Noktalamayi gectim de hani Turkce demissiniz ya yapim eki almis ozel isimlere gelen cekim ekleri ayri yazilmaz. Turkcemiz diye yazilir.
Tereciye tere satmayin olur mu?

Son düzenleme:
Yorumunuzu cok sevdim:)

Sen?
Sen?
Sen sen?
Benim yorumumu ciddiye almadın.
Gönderin soldan lahmacunu intihar yapacağım

Kadromun bulundugu okulda devam ederdim. Oradaki arkadaslarim, idarecilerim cok iyi, severim, sevilirim ama siniflar 40 kisi. Sabahci-oglenci sistem.

Peki siz simdi verdiginiz mesaja uygun mu yazdiginizi dusunuyorsunuz?
Noktalamayi gectim de hani Turkce demissiniz ya yapim eki almis ozel isimlere gelen cekim ekleri ayri yazilmaz. Turkcemiz diye yazilir.
Tereciye tere satmayin olur mu?
Olur çok bilgili sayın Hocam,
bundan sonra size tere satmam.
Evet o kelimede ben de yanlış yapmışım, bundan sonra daha dikkatli olurum.
Birisi beni uygun üslupla eleştirdiğinde veya hatırlatmada bulunduğunda savunmaya geçip, üniversite sınavında yaptığım netleri ve başarılarımı sıralayıp sonra da tabiri caizse 'ağzının payını' vermektense özeleştiri yapmayı daha uygun buluyorum çünkü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…