Ben lise ve ünv lerimi ünv lerimi diyorum 3 ünv okudum ve bu sene kpss ye girdim.
Aşırı heyecan yaptım panik atak anksiyete hepsi bastirdi bir türlü istediğim sonucu alamadım ve aşırı çalışmıştim çok çalışmıştim.
Eşim bir şey olmaz çok iyi yinede glfalam diye telkin etti bilmiyorum iyi niyetle mi söyledi potansiyeline göre fazla gibi bir şey söyledi güya beni teselli ediyor. Bundan çok daha puan almıştim falan dedi ama.potansiyeline göre fazla ne dmeek ya
Azcik bı duzelltim tek elle anca bu kadar yazabildimEşini bilmemde bu nasıl bi yazım şekli. 3 tane üniyi Türkiyede okuduğunuza eminmisiniz?
Özelden yazayım çünkü tanıdık var daha önce ifşa olmuştum yazamadım kapaliymisKonuyu yorumlamadan önce üni okuduğunuz bölümleri rica edeyim.
Saçmasapan bölümler mi,adam gibi meslek edinilebilecek bölümler mi yani? Ayar oluyorum böyle konulara. 3 üni mezunusunuz hala kpss peşindeyseniz bir cacık olmaz o bölümlerden
Allah aşkına bana da yaz merak ettim.Özelden yazayım çünkü tanıdık var daha önce ifşa olmuştum yazamadım kapaliymis
Okuduğunuz bölümlerin hiçbir işlevi yok. Bunlara da gerim gerim 3 üni mezunuyum demeyin yani.Özelden yazayım çünkü tanıdık var daha önce ifşa olmuştum yazamadım kapaliymis
Ama en azından birşey ler yaptım hâla ilköğretim mezunu da olabilir dim .yorumunuz diliniz kaba gerek varmı bilmiyorumOkuduğunuz bölümlerin hiçbir işlevi yok. Bunlara da gerim gerim 3 üni mezunuyum demeyin yani.
Gerçekleri söylüyorum. Eşiniz de benimle aynı fikirde olsa gerek ki,çok bile bulmuş aldığınız puanı,bunda nerede var kabalık? Herkesin kapasitesi farklıdır. Herkes über zeki veya über çalışkan olmak zorunda değildir. 3 üniversite mezunuyum demek için düzgün ve geçerliliği olan bölümler okumalısınız. Okuduğunuz bölümlerden bir tanesi anca özel kreşlerde yardımcı teyzelik yapmanıza yarar. O da çok şart değil,ilkokul mezunu teyze de aynı işi yapar ve sizinle aynı parayı alır,eğitim fakültesi mezununun yanında yardımcılık yaparsınız.Ama en azından birşey ler yaptım hâla ilköğretim mezunu da olabilir dim .yorumunuz diliniz kaba gerek varmı bilmiyorum
Teşekkür ederimGerçekleri söylüyorum. Eşiniz de benimle aynı fikirde olsa gerek ki,çok bile bulmuş aldığınız puanı,bunda nerede var kabalık? Herkesin kapasitesi farklıdır. Herkes über zeki veya über çalışkan olmak zorunda değildir. 3 üniversite mezunuyum demek için düzgün ve geçerliliği olan bölümler okumalısınız. Okuduğunuz bölümlerden bir tanesi anca özel kreşlerde yardımcı teyzelik yapmanıza yarar. O da çok şart değil,ilkokul mezunu teyze de aynı işi yapar ve sizinle aynı parayı alır,eğitim fakültesi mezununun yanında yardımcılık yaparsınız.
3 üniversite mezunu oldum demeniz için örnek olarak bir eğitim fakültesi bölümü,yanına hukuk,yanına mühendislik bölümü okumalısınız. Bunlar ve benzerlerine 3 üniversite bölümü denilir.
kocandan şüphen mı var ? Şüphen varsa neden kocan? bu anksiyete değil bu paranoyaBen lise ve ünv lerimi ünv lerimi diyorum 3 ünv okudum ve bu sene kpss ye girdim.
Aşırı heyecan yaptım panik atak anksiyete hepsi bastirdi bir türlü istediğim sonucu alamadım ve aşırı çalışmıştim çok çalışmıştim.
Eşim bir şey olmaz çok iyi yinede diye telkin etti bilmiyorum iyi niyetle mi söyledi potansiyeline göre fazla gibi bir şey söyledi güya beni teselli ediyor. Bundan çok daha düşük puan almıştim falan dedi ama.potansiyeline göre fazla ne dmeek ya
Ama en azından birşey ler yaptım hâla ilköğretim mezunu da olabilir dim .yorumunuz diliniz kaba gerek varmı bilmiyorum
İyi niyetle söylemis iste? Sizi ezmeye calıstı gibi hissetmissiniz de cok calıstım ama demek ki daha cok calısmalıyım deyip üzerinde durmam.Sonucta olmamıs.Eşim bir şey olmaz çok iyi yinede diye telkin etti bilmiyorum iyi niyetle mi söyledi potansiyeline göre fazla gibi bir şey söyledi güya beni teselli ediyor.