Bilmiyorum yine ben mi abartıyorum

hemmam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
Ben lise ve ünv lerimi ünv lerimi diyorum 3 ünv okudum ve bu sene kpss ye girdim.
Aşırı heyecan yaptım panik atak anksiyete hepsi bastirdi bir türlü istediğim sonucu alamadım ve aşırı çalışmıştim çok çalışmıştim.

Eşim bir şey olmaz çok iyi yinede diye telkin etti bilmiyorum iyi niyetle mi söyledi potansiyeline göre fazla gibi bir şey söyledi güya beni teselli ediyor. Bundan çok daha düşük puan almıştim falan dedi ama.potansiyeline göre fazla ne dmeek ya

Eşini bilmemde bu nasıl bi yazım şekli. 3 tane üniyi Türkiyede okuduğunuza eminmisiniz?

Özelden yazayım çünkü tanıdık var daha önce ifşa olmuştum yazamadım kapaliymis

Ama en azından birşey ler yaptım hâla ilköğretim mezunu da olabilir dim .yorumunuz diliniz kaba gerek varmı bilmiyorum
Gerçekleri söylüyorum. Eşiniz de benimle aynı fikirde olsa gerek ki,çok bile bulmuş aldığınız puanı,bunda nerede var kabalık? Herkesin kapasitesi farklıdır. Herkes über zeki veya über çalışkan olmak zorunda değildir. 3 üniversite mezunuyum demek için düzgün ve geçerliliği olan bölümler okumalısınız. Okuduğunuz bölümlerden bir tanesi anca özel kreşlerde yardımcı teyzelik yapmanıza yarar. O da çok şart değil,ilkokul mezunu teyze de aynı işi yapar ve sizinle aynı parayı alır,eğitim fakültesi mezununun yanında yardımcılık yaparsınız.

3 üniversite mezunu oldum demeniz için örnek olarak bir eğitim fakültesi bölümü,yanına hukuk,yanına mühendislik bölümü okumalısınız. Bunlar ve benzerlerine 3 üniversite bölümü denilir.

Teşekkür ederim

kocandan şüphen mı var ? Şüphen varsa neden kocan? bu anksiyete değil bu paranoya

3 üniversite bitirdim demeyin başka yerlerde de. Biz güldük. Onlar da gülmesin.

Ben sizin eski konularınızı bilmiyorum ancak takdir ettim. ilkokul bitirip ardından liseyi ve üniversiteyi okumanız bence çok güzel olmuş. Bariz bir çaba var sizde. Burda çoğu kadın boşanıcam dese bile mesleğim yok okulum yok ne yapıcam ki ben boşanamam diyor onlara okul oku deniyor. Siz en iyisini yapmışsınız okuduğunuz okulun ne olduğu önemli evet ancak sizin durumunuzda bir insan zaten elinden ne geliyorsa onu yapmalıydı. Bence bu şekilde devam edin. Kpss konusunu da özelde söylediğim gibi yapın benim önerim.

Eşinizde sizi destekleyip çabanızı takdir etmeliyken düşüncesizce hareket etmiş.

Ama en azından birşey ler yaptım hâla ilköğretim mezunu da olabilir dim .yorumunuz diliniz kaba gerek varmı bilmiyorum

3 tane üni bitirmemenin alternatifi ilköğretim mezunu olmak değil ya hu.
Bölümleri bilmiyorum. Ben de 3 kere üni bıraktım 3'ü de tırttı çünkü. Tek tesellim üçünün de İstanbul üniversitesi olmasıydı, bizim zamanımızda biraz adı vardı ahshahs

Acaba şey yapmış olabilir misiniz? Çevremde de gördüm ben bunu çünkü. İş hayatına atılacak korkusu ile alakasız alakasız bölümler üst üste okunuyor. Okul uzadıkça uzuyor. Belli bir yaşa geldi mi de kpss çalışayım diyor bu kişiler. Sonra yaş hop +30 tecrübe ya hiç yok ya 1 2 sene falan oluyor. Eğer böyle biriyseniz potansiyeliniz konusunda eş haklı olabilir.

Eşim bir şey olmaz çok iyi yinede diye telkin etti bilmiyorum iyi niyetle mi söyledi potansiyeline göre fazla gibi bir şey söyledi güya beni teselli ediyor.
İyi niyetle söylemis iste? Sizi ezmeye calıstı gibi hissetmissiniz de cok calıstım ama demek ki daha cok calısmalıyım deyip üzerinde durmam.Sonucta olmamıs.

Çabanizı saygıyla karşılıyorum,ama hedefi olmayan belli bir amaca hizmet etmeyen çaba ,delik kovayla su taşımak kadar saçma oluyor Dandik bölümlerden 3 ünv yerine sağlam bir bölümden mezun olsaydınız çok daha iyi olurdu Şu an Türkiye 'de elini sallasan ünv mezununa çarpıyor o kadar merdiven altı okullar var ki okul artıkça eğitim kalitesi düşüyor Yani her yerde ben 3 ünv okudum demeyin ben az çok bölümleri tahmin ediyorum boş üzgünüm....

Evlilikten sonra kpss olayına çok inanmıyorum. Çok çalıştım kısmına da inanmıyorum. nadirdir atanan. Temeli vardır öyle olur. Matematik Türkçe yok bişi yok, olmaz o iş...

Kapasite kısmı rencide edici ama haklı da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…