Bilmiyorum yine ben mi abartıyorum

Kestirmeden bir yere girip orada yükselmeye ugrassaydiniz o bölümde iş anlaminda dil öğrenip etkin yetkin olup bir orta düzey yönetici olma şansınız daha çoktu.İnsanin okuması güzel kendini geliştirmesi daha da güzel lakin hedef şart 3 üniversite bitirme hedefi kpss olmasa idi mantıklı gelirdi bana kpss için bı tanede yeterdi

Üç bölüm okumuşsun ama Türkçe 0
Konunuza tilt oldumbu Türkçe ile sen nasıl mezun oldun çok merak ediyorum bölümleri okurken hiç mi makale, kitap vs okumadın. Çabasız amaçsız gördüm sizi. Belli bir hedefiniz yok.

Kendinizi ifade edemeyişinize bakılırsa kocanız haklı. Apartman üniversitelerinde saçma sapan şeyler okuyup üç üni bitirdim diye geriniyorsunuz. Keşke azcık kitap okusaydınız onun yerine.
Ben şeyi merak ediyorum. Ben üniveriste okurken sayfalarca makale, kitap vs okur ve seminer peşinde koşardım. Bu kadının iletişimi ve Türkçesi bu kadar kötü nasıl olabiliyor? Hiçbir şey okumadan nasıl mezun oluyor. Kendini hiç geliştirmemiş ki

Şimdi potansiyelinizi bilmeden ne desek yalan olur

Çok çalışsanız da, demek ki kafanız almıyor ve düşük puan alıyorsunuz

İnsan üstü calismissin demek. Her lafa takılmayın. Ben sozelciyim 10 net matematik yapınca potansiyelimin üstünde diyorum ,çünkü üstünde.

Tam da evlendikten sonra iki cocukla kpss çalışmaya başladım. 4 kere hazırlandım. 3 bölüm bitirdim. Çok ders çalıştım.
Şükür atandım. (yeni)

Kazansanız öyle diyemezdi. Ben olsam inat eder, daha çok çalışıp kendimi ispatlardım.

Tam da evlendikten sonra iki cocukla kpss çalışmaya başladım. 4 kere hazırlandım. 3 bölüm bitirdim. Çok ders çalıştım.
Şükür atandım. (yeni)
Bazı bayanlardan, Çalışıyor musun sorusuna hayır kpssye hazırlanıyorum, cevabı alıyoruz. Laf edilmesin maksat. Temeli de yok çoğunun, yazılarından da belli oluyor. Benim atandığım dönemde alım çok olmuştu. 10 kişi içinden sadece 1 tanesi evliydi. Eşi öğretmendi, çocuklarıda çok küçük değildi, eşinin ders saatleri azmış ve destek olmuş.

Şuan alımlar da az puanlar da yüksek kapatıyor.
Benim de eşim hazırlandığım dönem her konuda destek oldu. Geceleri çalıştım. Günde 5 saat uyku ile dolaştım sınava yakın.
Evli ve cocuklu iken zor değil çok zor. Ama hayat şartları o noktalara sürükleyebiliyor.
Emek veren herkes hakettiği yere gelmesini temenni ederim.

Konu sahibi de yerinde olsam çok çalışır meslek sahibi olur eşime cevabı o şekilde verirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…